@ Vickans place

Jag går på alvedon nu så jag mår bättre för tillfället. Ska kolla på Alvin och gänget 2 med hennes småsyskon :) dom är jättegulliga enäggstvillingar ;) sen ska vi till brasan men nu ska jag kolla på filmen, ser you. (jag kan inte ladda upp en bild eftersom min mobil laggar...)

nu blev jag sjuk.


Just nu har jag parkerat mej framför Ensam hemma i soffan :/
När det äntligen är lite varmt ute blir jag sjuk! Min kompis skicka just en bild på när hon solade på altanen :o vill också? Men jag orkar inte blogga mer nu hejdå.

if someone hurts you, make the bitch pay.

Har ont i halsen, huvudet osv just nu så jag bloggar senare. Mer uppdatering då :(

Imorgon är det Valborg.

Valborg imorgon ju, vad ska ni göra då då? Jag tillbringar som vanligt kvällen hos Vickan. Ha en bra kväll, själv ska jag kolla på tv nu. Hörs imorgon

jaa ni, om det ändå vore så va?


hemma från en grym dag!!

älskar er tjejor, vi hade så gryymt kul idag! Extrem är nog min nya favorit! Den var så rolig. Fritt fall är ärligt talat äcklig! jag gillar bara inte den och jag tänker inte ljuga å säga att den är "ingenting" för den är någontinng: bara BLÄ
Insane var det bara jag som ville åka haha. Forever alone. Upptäckte också att jag inte gillade blå tåget, hatar nämligen dörrar som öppnas framför en lixom... hehe. Så nej till den! Pop expressen är ju grym jue, haha oso är det ju najs musik också, isn't it...!
Sockervadd är jö standard så jaa ni det förstod ni att vi tryckte i oss! Anna vann också en megabasket boll. Själv är jag inte mycket för att spela på choklad hjul/liknande. Så jag körde aldrig något sånt. Vi såg några sjuor också, Jennifer, Kajsa å Mattea o nåra flera. Dagens Big Smile var ju helt klart nyckelpigan! :o nej jag skojja men det var faktiskt en himla rolig snube i "rocket" vetef'n va de va men aja vi prova allt nästan så varför inte den men anyway, han satt och stylade (han var typ 9 år) och han luta sej bakåt och la upp fötterna på stolen framför och ah jag vet inte vad han gjorde men det roliga var att det gick åt * eftersom man trycks åt kanten så då ramla han hela tiden och en gång ramla han neranför sätet. Fail kan man bara säga.
Det var några av atracktionerna vi åkte idag. Sen skulle vi gå till mamma som vänta på parkeringen och avslutade då med nyckelpigan! Dagens Big Smile x) haha nemen den är så gullig med alla barn i och allt :D
Extreeeem:
Det var så grymt kul idag ♥

dagens:

Outfit:
jag vet inte varför jag har handen på magen, jag bara gillar att ha det så mobba inte, då fick ni ju se nagellacket också, right?
Linne: Gina Tricot
Tröja: BIK BOK
Jeans: Lindex

·  dagens humör: förväntansfull!

·  dagens mående: Baara bra!

·  dagens borde: Jag borde träna på engelskan...

·  dagens frisyr: Hög tofs! ♥

·  dagens smink: använder inte smink. jag är mina mörka långa ögonfransar evigt tacksam för det. Så naeh jag behöver inte det.

·  dagens planer: Grönan!

·  dagens vill ha: Sommar är väll ganska lägligt eller?

·  dagens fundering: Hur ska jag kunna åka hem från gröna lund? :s

·  dagens tråkigaste: ingentiing

·  dagens längtan: Gröna Lund såklart!!


nail polish

sitter och målar mina naglar blåa medans jag kollar på Miami ink. Har inget annat för mej nämligen. men sen ska jag äta lunch när mamma å pappa kommer hem. jag är nämligen home alone :o hah.

Dag 19 – Favoritmotto

Don't cry, just say fuck you and smile.
jag vet att det är ett lite udda motto men jag gillar det och har gillat det sen jag var liten så ah. jag kan inte ljuga för er. ;)

taggataggataggatagga!

idag drar jag till grönan med Sigrid och Anna! det var ett tag sen jag var där för jag va inte där förra året!? Det är helt galet jue? men nu ska vi iaf dit! Vi ska börja med Insane har vi bestämt. Det tycker iallafall jag och Anna :)
Insane! ♥
fritt fall ♥ fast förra gången jag åkte den så fick jag ont i huvudet i två timmar efter. Pga av trycket typ :S för jag var sjuk då...

Soffan slutstation!

nu ska jag mysa ner mej framför en film med mami å papi♥ bloggar mer imorgon, då ska jag till GRÖNAN f*n va najs :D tjarå!

Back street boys!


Lördag 28/04

tja.
Jag ska snart äta men jag tänkte berätta hur min dag har varit: När vi kom ner till båtklubben började jag bottenmåla. Sen åt vi pannkakor till lunch klockan 3. Sen putsade vi på båten lite allmännt över hela typ. Det tog hela dagen och klockan var nästan halv fem när jag åkte hem med mamma.
Jag bytte bort bur-städningen mot den dagen på båtklubben :) det var inte så jobbigt att fixa båten så det ångrar jag inte. ;)
Så nu är det bara att mysa hela kvällen kvar! Har varit en jättebra dag :)
har ni haft lika bra?

Angående header:

det kommer att bli en header, den är bara inte färdig än men den är påväg. Bara så ni vet.

Goodmorning.

hallu!
dagens planer då:
idag ska jag städa Williams bur och hjälpa pappa med båten, den måste fixas till innan sjösättningen. Vi ska bland annat måla botten, det låter väll underbart? eller...?
men det är värt jobbet! ↑
Det är väll det ända som är planerat för denna dag. Men jag måste hitta på något kul att göra också ju! Men vad har jag inte riktigt bestämt.
Hoppas ni får en bra lördag!

film #3

Just nu sitter jag å kollar på "The others". Efter skolan gick jag, gabi, lollo och wilma hem till Anna å kolla på "Barnhemmet" så himla äcklig thriller asso :s men sen gick vi hem till mej å kolla på komedi (y) nu sitter jag här å kollar på film nr 3 ;) Men nu ska jag fortsätta kolla. Hörs sen eller imorn, heido

nu är jag NÖJD!

så, jag är jättenöjd mä designen nu och den passar ju mej också eftersom jag föddes i USA, coolt va ;)
men haha ne men ah visst blev den ganska fin :) Just nu sitter jag å degar i soffan och det är extremt varmt här inne så jag hakar på padre ut till grillen :D ♥  jag ska spela lite fotboll på gräsmattan. hoppas ni får en bra kväll!
/Sandra

fyra dagar ledigt!

nu har vi lov i fyra dagar!
På Söndag ska jag, Anna och Sigrid åka till Gröna Lund!! Och på Måndag ska jag till Vickan! Woopa woopa :D

INGEN mobbar min header nu va?

ehm jag ska fixa en header haha den är skräp jag vet men jag hinner inte det ikväll så jag gör det imorgon! :) okay? med detta inlägg säger jag nog godnatt också. ses imorgon ♥♥♥♥

trött på designen!

tycker ni också att jag ska byta design? jag gör det ändå så ni vet. men så nu ska jag hitta en fin hejdå.

Fega hästar! -.-"

jag stör mej på en sak med hästar- dom ska va så j*vla fega hela tiden! Idag skulle vi skritta av hästarna i en två meter lång "korridor" typ. Hästen framför mej blir rädd för en KON en kon asso fatta va töntigt så han tvärnita å började backa in i min häst så hon drog iväg i galopp mot hästen bakom mej sen så va det bara ett kaos i hela gruppen! vi var 6 hästar på rad varav en (min häst) borde ha sparkat men gjorde inte det :D jag var bergsäker på att jag skulle ramla av men hon bara tog några språng! Allt det bara för en f***** KON!? oso blev alla andra pissskrämma bara för Prisse blev det -.-" töntar.
här e hon jag red idag ♥ Quincy heter hon.
Hon är jättebra om hon inte är för stirrig - de e då hon sparkar bakut....

the reason.

jag har ju inte bloggat på ett tag nu men det är för att jag måste fixa hela designen på min och ericas blogg och jag hinner inte blogga på denna blogg då men jag ska satsa mer på denhär bloggen nu ett tag! låter det okej :/?

Godmorgon alla glada!

hejhej!
idag har vi bild! yey! men först matte.. hm
till lunch blir det laxpudding :S uuuush! Efter skolan cyklar jag till stallet med Elli och Sigrid! Sigrid ska på USEK-möte och jag hoppas att få rida Macke, men det inträffar väll inte antar jag eftersom han är för liten....
Menmen jag får nog rida en annan najs häst!
här har ni en bild på Macke! han vill jag rida idag, man kan piska honom så mycket eftersom han är så laaat! Så det är alltid kul att plåga honom ;) haha driver..

Dag 13 – Mina favoritskor

denhär kanske blir den sissta sånhär dag för dag sak, jag orkar inte göra fler faktiskt förlåt.
mina converse e såklart mina favoritskor!

Dag 12 – Något jag saknar

jag saknar mycket, men några är:
  • kanarieöarna hah
  • egypten med Vickan! vill vara tillbaka där, de va så himla kul!
  • mina finskor jag hade när jag var tre
jag orkar inte rabbla upp allt eftersom för er saknar jag TOTALT MENINGSLÖSA saker så ah

hola!

jag kommer nog inte blogga så mkt på denhär bloggen nu eftersom jag har en med erica nu..

Dag 11 – Min favoritsport

friidrott! jag vet inte om det är en sport men vi säger det nuråå.... jag har hållit på med det sen jag var 6 år och älskar de fortfarande! min favoritgren är höjdhopp där mitt pers är 1.40. jag har alltid gillat att hoppa runt haha? så de e nogt därför jag gillar höjdhopp, men jag gillar ju andra grenar också!

Dag 10 – Det här får mig att gråta

de finns inget som "får mig att gråta" förutom typ något extremt sorgligt eller nåt, men asso jag vet inte riktigt!

nu är jag hemma igen

är hemma efter lägret, jag sprang staffet mot 97:or!? Det va fett läskigt! Egentligen skulle jag vara med 00:or/99:or men då behövde jag och Lollo springa med 98/97. Så ah jag kom liite sist haha nejmen de va för han som växla till mej var sen så.. Jag var typ 2 minuter efter i starten. Det va jättelånga killar som sprang före mej :S hah de låter lite fegt men de va jättejobbigt.
Så nu är jag jättetrött, men jag ska göra lite "dag för dag" inlägg sen men jag måste designa min och Ericas blogg också. men aja, får se vad jag hinner.

friday

äntligen är det fredag igen, är de inte skönt? i helgen ska jag på träningsläger med friidrottsgruppen tillsammans med 98:orna :) vad ska ni göra då?
nu ska jag designa min och ericas blogg, den är på g så jag skriver inte adressen än, bloggem är så ful nu x)♥

dag 8 - fem sanningar

1. jag gäspar när jag är koncentrerad och det är jätteirriterande eftersom folk tror man är ofokuserad eller lat :/
2. Jag älskar att vara hemma ensam efter skolan!
3. Jag haaatar höns! dom pickar på än! jävligt irriterande -.-" osso har dom läskiga ögon och blää....
4. Gillar inte kolsyra (y)
5. Jag är helt säker och fast beslutad att skaffa minst en hund i mitt liv, de va en nödvändig sanning, right? men jag kom inte på flera så ah, fick bli den...
ushushush...

dagens outfit... :(

är den inte fiiin?...</3 nej jag vet den suger :/
regnjacka lixom
å blöta byxor (y)
under regnjackan iaf så har jag:
tröja-hollister
byxor-lindex
linne-gina tricot
mina byxor blev blöta för att jag snubbla om ni undrar, eftersom jag är lite klumpig nejmen de va ashalt i en backe.... :D

nehe -.-"

inga ägg hemma så de blev ingen bakning :(

nu ska jag baka!

imorgon ska vi nämligen ha med oss fika till skolan för vi ska kolla på film på svenskan, bäst eller?
japp så kanske lägger ut bilder om jag kan få nåra bra, jag suger på att fota mat, den blir grå å ser inte precis god ut men jag gör ett försök.. ;)♥

living young and wild and freeee ;)

kärlek till den låten ♥, visst e den bra?

¡hola mi amigos!

hej mina vänner!
de blev ingen ridning för mig idag. jag orkade inte helt enkelt :( för jag har fortfarnade ont i huvvet :/. Så nu ska jag vila så att jag kan gå till skolan imorgon! :) Idag hade vi matteprov och gissa.. de gick bra tror jag! jag går (inte för att skryta nu!) i den bästa mattegruppen och Åke (läraren) brukar lägga till svårare uppgifter till orginalprovet så dom brukar jag alltid tycka är svåra men inte denhär gången ;) Men man vet ju aldrig va man får för resultat, jag kanske bara trode att det gick bra.. :)
men nu ska blogga om annat i nästa inlägg. puss

dag 8 - den frisyr jag trivs bäst i

haha åter igen en ointressant fråga? men jaja jag trivs nog bäst i uttsläppt hår, eller tofs eller knut det spelar ingen roll, jag vet inte riktigt hehe men dom tre gillar jag mest..

dag 7 - detta ångrar jag

ehm jag har en sak jag ångrar är att jag inte frågade vad en viss person hette när jag var i turkiet.... ni får tolka som ni vill men jag tänker inte skriva mer här eheh.. de e för pinsamt :)

Godmorgon!

idag måste jag göra två "dag för dag" eftersom jag inte gjorde någon igår så ska göra det sen. idag har vi matteprov först på morgonen :/ sen bild! vi har just ritat klart manga-saken så jag vet inte vad vi ska göra idag.... efter bilden är det lunch, den är ju min favorit på hela dagen! fast nä...
Efter de har vi No/tk, sen slutar vi med SO. jag vet inte om jag ska till stallet idag, har haft lite ont i huvet och sånt senaste dagarna.. :( men nu ska jag göra "dag för dag"

plugg, plugg och plugg

nu ska jag träna på spanskaorden tills på fredag och  sen ska jag till erica men jag kanske hinner blogga när jag har pluggat.
kände för att lägga upp en bild på våran söta stallkatt :) ni får stå ut med att den är suddig..

klockan är 6:27 :/

Gillar inte att kolla på vad klockan är när man ska gå upp! De känns för tidigt. Jag ligger i sängen nu, ska snart gå upp men de jag egentligen skulle skriva var att jag inte vet om jag hinner blogga idag efter skolan för jag kanske ska åka till Erica.. Men bi får se.. Hoppas ni får en bra dag hurrni!

bloggar mer imorgon :)

yapp ni såg hah. ses imorgon! :) pusss♥
ska bara svara på komentarerna till "vad ska jag blogga mer om?":
tack va gulliga ni är båda två :) ska lägga upp fler foton då! :) ♥

hahah, bra jobbat bing

this guy was kissing her scars from her cutting, and
telling her not to do it anymore.♥
LIKE if you think he's a sweetheart.
den här killen kyssa hennes ärr från hennes styckning och säger till henne att inte göra det anymore.♥ precis som om du tror att han är en sweetheart. (Översatt av Bing)

jobbiga träningar...

träningen var jättejobbig idag! vi gjorde kullerbyttor hela tiden. de va ju roligt :S men jaja jag ska inte klaga det är bara bra med träning! :p haha? Oj va jag är tråkig, jag veet.
Chattar med sigrid just nu, kanske bloggar mer senare.. puss♥

nationella prov i engelska

det gick inge bra för mej i nationella proven i engelska idag, jag sa bara "and" och "ehm" hela tiden när vi skulle prata om vad vi gör på fritiden. och det var bara Edvin och Sigrind där och aah varför tänkte du inte lite mer sandra?
Sen när jag kom hem var William helt sprallig och bara rusa runt mina ben? han betedde sig helt respektlöst eller va man ska säga, nämen han brukar ha större respekt för mej en nu. han bet hela tiden! ibland e han så himla töntig -.-"

vad jag har gjort sen jag kom hem:
mobba inte min handstil, jag skriver fult när jag räknar matte x)

dag 6 - min favorit bok/film

jag har ingen speciell favoritfilm/bok.. :/ men den bästa boken hittills har nog varit vargbröder, fast den läste jag ju när jag var mindre, hmm men då är nog "jag är zlatan.." bäst! Å film då.. ehm jag gillar det mesta men helst komedier eller action. Några bra är:
  • Pirates of the carrabien
  • Men in black
  • Hjälp jag är en fisk! garva ni men jag förstår inte heler varför jag älskar en 5-årings-film..? men jag har nån speciell relation till den haha! x)
Jaa det va väll de..

yey

Sigrid har visat mej hur man får upp tangent på blogg.se från mobilen. Man måste göra en spec-grej. Eftersom våra mobiler är knäppa. Så nu kan jag blogga från mobilen. Äntligen!

skypar med Anna♥

yess

life isn't fair just fairer than death.

copyright by Sandra © om de står så så vet ni att de e jag som har tagit bilden.. :)

dag 5 - något jag inte gillar

ehm det finns ju flera olika saker jag inte gillar men jag kan säga 3:
  • myror!! så j"vla äckliga...!
  • tång! Sån i vattnet ni vet.. :S x)
  • gamla hus!
Myrorna då:
jag vet inte riktigt varför jag hatar myror men dom ser så äckliga ut! :S dom e bara bläää. men jag trampar inte på dom eller är dum mot dom, försöker inte iaf.. men rödmyror är ju taskiga mot mej så.. vad gör man?
Tången:
har ni nån gång känt att det inte finns någon botten om det finns tång...? ehm kanske inte men jag tycker iaf det ser ut så! om jag simmar över tång drar jaga upp mej så jag nästan är över ytan. Det känns som tången drar ner än. Jag vet inte om ni också tycker så men jag har gjort det sen jag var liten! Hatar bara tång helt enkelt! Den är dessutom FULL AV RÄKOR! fyfan.
den rör lixom på sej och petar på än hela tiden hehe.
Gamla hus :S:
jag har aldrig gillat gamla hus men jag tror det förstärktes när jag var på läger en gång.. vi skulle gå ett ljusspår mitt i skogen KLOCKAN ELVA på natten och jag gick ensam (tvingad till det). När jag kom fram var det många redan där som satt på en säng (?) så jag gick mot dom. bervid mej fanns det ett hus som jag inte såg så när jag vände mej om för att kolla om min komips kom efter mej så var helt plötsligt världens äckligaste hus bakom mej i stället! Jag blev så jävla rädd och det konstiga var att det fanns lakan och kuddar där inne men hela huset var övergivet och rasat. allt annat inutti var gamalt och smutsigt!
sähär såg det ut ungefär fast större, smutsrött, mörkare på himlen och utbygnader. jag DOG serriöst när killarna gick in i det. jag kolla inuti och det var saker slängda överallt och massa gamla kläder i garderoben som att någon bara flyttat ut helt plötsligt. man behöver kanske ha varit där för att fatta men sen hitta vi skotthylsor och jag vetefan va som hade hänt i detdär huset men det kändes iiinte kul att vara precis utanför det och sitta på en gammal säng där innifrån!
det var bara ett av alla hus jag har stött på på läger :S...
10p till alla som orka läsa hela :*

tack Sigrid♥


så nu vet ni vad jag äter. ;) Sigrid köpte karameller åt mej i Paris :D♥
nu ska jag göra dag för dag grejen..

vad ska jag blogga mer om?

komentera! vad vill ni att jag bloggar om?? foton, kompisar, hästar. men ah inte vet jag! men snälla komentera! vad som helst

dag 4 - mina vänner

jag har jätte många fina vänner!♥♥ dom är alltid där och är superbäst kompisar allihopa. Jag umgås mest med vissa i skolan och andra på fritiden. På senaste tiden har jag fått väldigt många nya vänner eftersom jag börjat i ny skola nu i 6an :) Alltid kul med nya kompisar! Dana, Felicia, Carro, Julia, Gabriela t.ex. ♥ dom har jag träffat i 6an. Sigrid, Ellen, Estelle, Anna, Lollo, Wilma, Nadja, Amanda, Fanny, Olivia, Nathalie, Elli... jättemånga snälla människor! (ledsen men jag kan inte skriva alla♥) Jag älskar alla mina vänner ni e underbara! :*
William och Sigrids hamster TinTin träffas, vet inte vad det hade med saken att göra egentligen men dom e kompisar så dom fick va med x)
här är några av mina kompisars bloggar:
http://sigridofsweden.blogg.se/
http://stallmupparna.bloggplatsen.se/
http://felizia.blogg.se/
http://danaofsthlm.blogg.se/
http://viktoriaochlinnea.blogg.se/

tack mamma!

det blev den tröjan jag snacka om tidigare, tack mamma♥

gör klart designen senare.

jag hinner inte göra klart designen nu för jag ska till centrum igen. gör klart sen.. heh
men jag kan avslöja att det blir lite marinblått/grått tema. hope you like it..?
haha nu när jag äntligen har nya finare skyltar måste jag göra om dom också så dom matchar. typiskt!
Puss ♥

ny design!

jag håller på att exprimentera lite med designen, som ni ser. jag fortsätter nu men ah så ni får acceptera att den kommer se helt knäpp ut ibland. hehe men den är snart klar..

nya skyltar.

så blev dom. Har som ett tag nu.

_

måndag: skolan, plugga, scouter, middag
tisdag: skolan, läxor/ta det lungt, friidrott, middag
onsdag: skolan, läxor/ta det lungt, friidrott, middag
torsdag: skolan, stallet/rida, middag/läxor
fredag: världens kortaste skoldag♥, vet inte..
lördag: friidrott, vet inte, vet inte..
söndag: vet inte alls :)
jag måste göra finare skyltar, right? hatar dom ärligt talat..

skolångest..

hej!
känner att jag är väldigt bra på att anpassa mig till skolan på måndag.. jag går och lägger mej senare och senare och går upp senare och senare så jag hoppas att skolan har planer på att förskjuta deras dygn också... :/
menmen väckarklockan sköter nog sitt jobb ändå antar jag.
Har världens skolångest också, jag vill inte tillbaka till skolan! inte just nu! Någon mer som tycker så..?
Men nu ska jag göra en veckoplanering. :*

dag 3 - dehär åt jag idag

ehm intressant för er att veta?
men ah iaf, idag har jag ätit mackor till frukost och spagetti carbonara till lunch. Inte så mycke mer med det...?

kul liv jag har...

det känns ju kul att komma hem från snö till snö igen -.-" menmen det försvinner väll snart antar jag.
Idag har jag inte gjort nåt speciellt, har typ redigerat bilder hela dagen.
den här gången gör jag det för att sätta upp dom på väggen men det blir aldrig av. Så jag sätter upp dom på bloggen istället hehe.
Ikväll blir det lite roligare för då får vi gäster.

ha en bra kväll!

nu ska jag mysa ner mej i soffan å kolla nån film på 7:an tror jag haha?
bloggar mer imorgon! Puss♥

.

HISS:

denhär najsiga tröjan ;) ska nog köpa den imorgon eller nåt, men ah den e fin iaf. :)
DISS:

till domhära mindre fina skorna..
de blev en kläd hiss-och diss, såg ni nog men ah x)

-

sitter jag här på en stol med datorn på bardisken, ska snart äta tacos och känner mig allmännt glad :)
har ni det bra? :)
har lite tråk så jag kanske gör en hiss å diss snart, de va länge sen, right?

det jag köpte med Erica..



dag 2 - min familj

i min familj är vi fyra människor: min tvillingbror Marcus, min mamma å min pappa..
Sen äre William kaninen också. Han heter ett lite mysko namn för att va kanin haha jag vet men han är fyra nu och vi fick honom när han var 7 veckor så vi var små ni vi döpte honom, okay? ;)
jaah va ska jag säga mer om min familj? vi har en segelbåt och min pappa älskar att segla, min mamma gillar typ också det :) det e väll kul tycker jag också men det är liiiite irriterande när hela båthelvetet ska luta -.-"
där har vi den, men den kan gå för motor också så den lutar som tur är inte heela tiden.
emh det var ett av våra kanske gemensamma intressen typ eller ah vet inte.
Men jag älskar min familj också såklart, bästa!♥
ps. för alla er som undrar om jag och min brorsa bråkar, för många frågar det om ni undrar och ja det gör vi eh x) ds.

redigerar bilder med Erica ♥

Ericas bilder, hon e asduktig på att fotta! :)
En myra på min skooo?!
dendär bilden var inte min idé att lägga upp...
pärlhyacint
vattenrutschkana!

såhär blev de när erica fick redigera↑
nu ska vi nog till centrum så ses senare :P
//Sandra å erica

Dag 1 - Om mig själv

Ehm, jag heter då Sandra och går i sexan, naturklass med världens bästa tjejor!  Jag bor i Sverige haha nejmen ah :D har ett husdjur, en kanin som heter William. Han är väll ungefär hela mitt hjärta! Jag älskar verkligen honom! ♥
På fritiden friidrottar jag 3 ggr i veckan, går på scouter, rider. Åso på helgerna är jag med vänner såklart! jag gillar också att fotta och det dyker upp lite alla möjliga bilder här på bloggen. Jag fottar allt jag kan komma på haha så det finns inget speciellt tema.
På somrarna seglar vi mycket och på vintrarna åker vi skidor, de har jag gjort sen jag var 2 så det tycker jagär roligt! :)

Dag för dag

Dag 1 - Om mig själv

Dag 2 – Min familj
Dag 3 – Det här åt jag idag

Dag 4 – Mina vänner

Dag 5 – Något jag inte gillar
Dag 6 – Min favorit bok / film
Dag 7 – Detta ångrar jag

Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i

Dag 9 – 5 sanningar

Dag 10 – Det här får mig att gråta

Dag 11 – Min favoritsport
Dag 12 – Något jag saknar

Dag 13 – Mina favoritskor

Dag 14 – 2 personer som är väldigt viktiga för mig
Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig

Dag 16 – En plats jag vill besöka
Dag 17 – Min önskelista
Dag 18 – Mina styrkor
Dag 19 – Favoritmotto

Dag 20 - Mina drömmar
Dag 21 - Min favoritårstid
Dag 22 - Min favoritartist
Dag 23 - 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 24 - Om jag vann 10 miljoner
Dag 25 - Min drömresa
Dag 26 - Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag 27 - Min favoritlåt
Dag 28 - Min favoritplats
Dag 29 - Mina rädslor
Dag 30 - Min högsta önskan

 

Jag kom inte på nåt bättre än det.. hitta denhär på Sigrids blogg om ni undra :)

jag börjar redan nu för har inget annat för mej :) så nu vet ni det också, va bra!


min fav...

...favorit är stolsraden!  de e copyright på alla bilderna så, ingen kopierar! :p
vad ska jag blogga om nu då?
kommer på nåt tidsfördiv i nästa inlägg ;)

#4 train?


#3 ehm vet inte vad den heter.. ehm x)


#2 hög höjd


#1 på tåget


vad vi syllade med i Schweiz :)

Vad vi gjorde för det mesta och lite allt möjligt blev de på dehär collaget ehm..
Dom andra bilderna kommer för sej för dom blev jag nöjd med så ah, gör dom lite seriösare liksom!
Men i största allmännhet var det jättekul i Schweiz, som vanligt! :D våra kusiner har en najs lägenhet där så vi bor hos dom - ännu najsigare :p

back on track ;)

jah! nu e jag tbx! Har varit i Schweiz, de va drf jag inte bloggade förstår ni :p
jag ska berätta hur det var, men jag ska göra lite bildcollagegrejer så att det inte blir för många bilder och sånt... men det kanske blir imorgon. Eller idag, men får se :)
Nu har jag precis hämtat William från hans hotell haha känns lite konstigt att ha honom på ett hotell för han brukar visstas hos farfar o farmor eller morfar när vi är borta nämligen. Men han verkar ha haft det superbra på hotellet också så inget dumt med det iaf! Innan vi hämta hnm köpte jag en bikini:
jag gillar marinblåa så ah hoppas den passar lika bra i sommar som nu haha?
Men nej nu ska jag göra domdär collagen så ni får se det, så har jag set avklarat sen nejmen ah så ni får kolla in lite senare om ni vill se hur jag har haft det i Schweiz! Puss♥

nu har jag tråkigt igeeen så glo på ni..

 

Glass/tårta

Hoppa/dressyra

Sommar/Vinter

Jul/födelsdag

Fota/Fotad

Dressyr/Uteritt

Kompisar/Bloggen

Kaffe/Varm choklad

Ful & snäll/Snygg & dum

Plattång/Locktång

TV/Data

blogg/facebook

Te/Kaffe

Jul/Nyår

Schabrak/Vojlock

Islandshäst/Ardener

Litet stall/Stort stall

 


 

Life´s not easy:

 


 

 

 


jag vet att den är gammal men men ;)

men den är bra elle huuur...! ;)♥

Saknar William!

åh jag saknar William så himla mycket, han e på hotell nu under lovet. :(

@ Sandra

Tjenare! Sandras kompis Sigrid här!^^
Nu sitter jag i Sandras soffa medans hon städar sin kanins bur:) vist är jag en hjälpsam kompis!?
Vi ska snart hem till mig för som ni kanske hört så ska Sandars familj hem till min familj ikväll så Sandra följer med lite tidigare och så ska vi gå påskkärringar:P hehe kanske lite barnsligt men vad gör ma inte för lite godis!?
Förretsen så kan ni gärna besöka min blogg hehe http://sigridofsweden.blogg.se/ <--- där har ni den!
Hoppas allt e bra med er!

I eftermiddag blir det till Sigrid..

är så glad idag förstår ni haha nejmen det e ju sista skoldagen innan lovet! :D
Hoppas ni också är glada ;)
i eftermiddag ska jag hem till Sigrid och vi kanske ska gå påskkärring, men inte vara påskkärringar precis utan nåt annat kanske... haha jag vet att vi e coola men ah vi e barnsliga thats it ;D vi vill ju ha godis, right?
Sen kommer heeela min familj på kvällen, så det kommer bli jättenajs :)
Vi ska också kolla vad vi ska ha på oss på extremdagen i skolan då man ska klä ut sej, vi ska vara lika dana :) tänker inte säga vad förrens när dagen har varit så ah..
Men ha det så bra idag ni också. Jag har inte världens bästa shema idag förutom bilden när jag ska fortsätta rita min manga :) de e jättekul :)

-

är jag liiite stressad, för jag ska hinna göra middag, göra två saker till, förbereda William för han ska bo på ett hotell ett tag haha men ah så jag måste sluta blogga nu?  Men ser ni att jag har designat om liiite nu iaf..?
haha veet, lite onödigt inlägg men ah ;)

-

rubriken e i mitten nu i alla fall, å lite annan stil! Alltid något ;)

men skit i de då -.-"

det gick inte att göra om designen för sidan man laddar ner ifrån ville inte -.- men ah jag får göra nåt annat då...!

Hejsan kolla inte just nu!

ah logisk rubrik. Nu ska jag pröva lite teman igen så bloggen kommer troligtvis se mupp ut ett tag men ah så kolla inte på designen just nuuu ;p

hade det bra i skolan idag och vi körde handboll på jumpan :D de va kul de!  sen spela alla tjejer i klassen fotboll mot alla killarna. och det va också kul! så min dag har varit kul haha? Har ni haft en bra dag? ♥

lite ny design då :)

nu har jag snabb-designat om så ni veeet o.O nej det fatta ni hehe men ah nu ska jag äta middag! Ses efter träningen om jag inte ska göra annat då :) Jag måste plugga mer också, gosh orkar inte det just nu -.-"
men jaja ses efter träningen då ;)♥

Dagen.

hade en normal skoldag typ, den gick ganska segt :/. Det ända som va kul va när jag, Gabi, Sigrid och Dana satt i biblioteket på SO-lektionen och Dana berätta massa askul saker om sin familj, jag DOG haha ♥ så, nu vet ni det också :p men men nu är jag hemma i alla fall! (y) så nu ska jag bara dra i mej lite middag sen åka till träningen :)
Har inte så mkt mer att säga nu men heido, bloggar sen ;)

gör nåt annat nu så..

jag bloggar kanske inte mer idag för jag ska göra nåt annat än att sitta vid datorn för jag har gjort det sen jag kom hem så ah.. så ni veeet. hoppas ni har haft en bra dag :)

Hemma.

nu e jag hemma, vi hade vanlig skoldag idag. på jumpan kör vi handboll, de e jättekul! :) Sigrid va sjuk idag :( krya ♥.
Jag skippar scouterna för jag e jääättetrött efter igår.. Men nu ska jag kolla igenom ett prov med mamma, som hon vill.. va kan man göra lixom? haha nejmen de e inte hemskt ;) men ah nu ska jag göra det. bloggar senare kanske. kram♥

-

Måndag: Skolan, plugga till NO-läxförhör, scouter
Tisdag: Skolan, tare lungt/cykla till Erica, friidrott
Onsdag: Skolan, vet inte riktigt :p, friidrott
Torsdag: Skolan, ingen ridning :/ men de e sista skoldagen innan påsklovet :D, till Sigrid!! :D
Fredag: vet inte riktigt..

förlåååt!

jag vet att jag inte har bloggat men de e för att jag inte har hunnit helt enkelt. men dehär har jag gjort i helgen:
Fredag kväll: Jag, pappa å mamma kolla på "farsan", hade jättemysigt så det va drf jag inte kunde blogga då, det hade känts lite taskigt..
Lördag: Jag åkte på film/spel övernattning med scouterna, de va jättekul fast jag fick tillbringa ganska mycket tid med Vickan, Erica och Sigrid i köket eftersom vi var dom ända tjejerna å då fick vi göra nästan all mat haha?
Söndag: jag åkte direkt med Sigrid från övernattningen till HUNGERSPELEN!! vi såg den på bio å den va skitbra!! kolla på den om ni inte redan har gjort! Nu ska jag bara ta de lungt å inte göra nåt speciellt, kanske läsa Zlatanboken :)