#90: känns kul dähääär

Jag mår verkligen piss och som kronan på de lilla fnskapet kommer FRIDA inte förrens 12 Februari. Jippiiii. Så nu ska jag tagga 4 prov nästa vecka om begrava mej i alvedontabletter tänkte jag! :) vad har ni för er?


#89: snabbuppdatering

Tänkte bara säga lite vad som händer. Jag ska försöka äta något. Jag hade 38.3 i feber så ja ska nog först ta en alvedon och sen äta nudlar sen sova lite. Så de va de.


#88: åhneeej

Skit. Skitskitskit. Mår piss igen. Inte bättre än igår! Snarare som första dagen jag va hemma! Ugh suck. Ja som trode jag skulle gå till skolan imorgon och göra musikprovet?! Jag kommer ha fyra prov nästa vecka nu :( inte sååå kul...!


#87: göööölleee


Liten flicka*


#86: duktig lite flicka

Tycker jag har bloggat rätt flitigt ikväll! Men slösa inte nu! Spara lite inlägg till imorgon för då är jag hemma igen och är fortfarande sjuk så man vet inte om ja orkar blogga då!


#85: määään huhm.

FRIDA (tidningen) skulle kommit igår! Men den har inte kommit varken igår eller idag! Jag frågade min kompis och hon hade minsann fått den, men idag (en dag sen)! Hmmmm.
Men grejen är att förut prenumererade jag och samma kåmpiz på KP. Och då va jag alltid arg för att hon fick sin tidning en dag innan mig. Så jag hoppas samma sak gäller FRIDA!


#84: farcry med brotha

Cool som jag är sitter jag och spelar farcry med min lika coola broder höhö ;) men de e riktigt kul, han har låtit mej köra på dumma pirater med en bil och jag har fått köra med en vattenscooter ✌ awesome! De e braaaa grafik! Faktiskt jättefin miljö 👏👏
(Fin bild ⬇)


#83: ett album vare visst


#82: Justin Bieber acoustic

Någon mer som bah wtf när ni såg alla bilder på instagram. Vet inte kanske är det jag och min tröga hjärna som var i farten.. Hehe. Jag förstår inte va de är men jag får väll kolla upp de då. Kan avlägga en detaljerad raport sen för er som är lika sega som meeei


#81: världen kommer gå under pga av att alla blir sjuka och ingen kan jobba och alltså kan ingen få pengar alltså kan ingen leva = alla dör.

Igår va de 9 stycken i våran klass som va hemma. Dom flesta va lixom SJUKA inte bara hängiga sådär. Och dom flesta bloggare jsg följer har också varit det! Hela världen är sjuk! Bäst att äta riktigt mycke läkerol så går de (inte alls för läkerol är värdelöst egentligen men alla vill bara tro att de hjälper för de e så gott, mental spärr!) över. :)


#80

Fann inget att blogga om så de fick bli en bild och en glad gubbe ➡ :)


#79: Fortfarande sjuk...

Mm. Men jag mår bättre än igår faktiskt! Jag gick upp tidigare idag än igår. Men de kan ha att göra med att jag sov hela dagen igår typ.

Just nu kollar jag på lyxfällan! Finns bättre program. Men de va de ändå okej. Jag ska äta lite frukost nu och sen ska jag nog vila igen. Min brorsa är också sjuk och han har inte kommit upp än så jag är ensam här i soffan. Så jag går och lägger mig :)


#78: sjuk

...orkar inte skriva ett långt inlägg. Jag kollar på pippi.


#77: pluggpluggpluuugg

Nu har jag pluggat kemi, engelska och spanska. Och jag har just ätit glassbomb 😍 maahaaa. Så nu ska jag bara chilla och så. :) spela sims maybe?


#76: hejheeej

Tjo!

Sitter på en bänk i skolan nu. Vi har två timmars lunch på grund av schema ändringen när våran spanskalärare slutade. Kommer ni ihåg att jag snacka om de för länge sen? Hon slutade ia och då fick vi ha våran gamla lärare och hon kunde bara ha oss efter den sista lektionen så vi får sluta 3.05 idag :/ kuligt värre!

Men 12.15 ska vi ha kemi. Sen fysik och sen spanska då. Efter skolan idag tror jag inte jag ska gå på scouterna för jag måste plugga till ett kemiprov och engelskaläxa! Så det får bli plugg ikväll! Jag har bestämt att jag ska dricka oboy också! Mahaha ^^


#75: I think I just died and went to candyheaven.

Brorsan fick 3 kg daim i present av en kååmpis, jag fick smaka några! :D gottgottgottgott älskardaiiiim!

Berättar imorgon hur tävlingen gick!


#74: just nu


#73: fram***

Råka skriva hem (sista ordet i förra inlägget) det skulle va FRAM.


#72: USA tröjan vann haha

Jag köpte USA tröjan till slut! :) Ni får en bild sen för just nu sitter jag i en bil påväg till Västerås haha. Jag ska tävla (friidrott). Jag och Wilma ska vara med i längdhopp och det börjar tio så vi måste skynda oss att hämta ut nummerlappar och sånt när vi kommer hem!


#71: 3 tröjor

Jag vet inte vilken av domhär tröjorna jag ska köpa, nejmen alla va snygga. Dödskallen va snygg, men jag behöver en neutral (gråa) USAtröjan va snygg, men jag behöver en neutral men USA tröjan kosta bara 149:- VILKET DILEMMA HÖRRNI. Finns värre...


#70: skidor check!


#69: Idag ska jag...


#68: 11 saker ni inte visste om mig

1. Jag HATAR skräckfilmer, men bara efteråt! Det är då dom blir äckliga!
2. Jag ÄLSKAR att skratta, det är nog den bästa känslan...?
3. När jag var liten hoppade jag i soffan och hoppade in i en blomkruka så jag fick åka till sjukhuset och sy...
...4. Och den läkarens fel är det idag att jag INTE kan vara på sjukhus så lång tif innan jag börjar få ont i magen (för att jag blir nervös) för den läkaren va knasig!
5. Jag gillar att friidrotta haha
6. Jag älskar att åka båt!
7. Jag älskar att vara nära havet och känner mig lugn då.
8. Jag gillar inte att tjejer är så falska (finns dock några undantag)
9. Om någon gillar mig och jag inte gillar den tillbaka kan jag bli äcklad :s dehär känner jag mig hemsk för ska ni vet så det är inte så att jag bah uuuusch med varenda person utan de e vissa!
10. Jag kan inte sova i bussar så lätt för jag kan inte riktigt lita på chaffören haha
11. Jag försöker för varje sekund som går övertala mig själv att hoppa fallskärm när jag blir stor, det måste jag göra! Men tänk om den inte löser ut eller extraskärmen inte gör det heller...?! Nirr död lixom?


#67: Party party ✌

Haha näää men jag skulle ju ha en tjejkväll ikväll och it ended up jättebra 👍 alla kunde komma och jag är frisk! Så det va riktigt lyckat med alla sjuka. :) kul! Jag är iaf nöjd med kvällen! :) jag fick jättefina presenter. Mestadels från the body shop! Jag kan ta en bild och lägga in i denhär inlägget längst ner!

Mamma och jag ska kolla på en film nu och sen är det väll dax för mig att sova. Ja är inte så trött nu men man är ju alltid speedad när man har haft gäster, det måste ni känna igen om ni är under arton typ? :) haha. Anyway nu ska jsg fota mina presenter, det blir en gruppbild! Hihi


#66: imorgon taggar jag till skolan

Ya! Imorgon kommer jag ut i friska luften för första gången på tre dagar :/ känns bra men inte så bra att för de va så länge sen, man blir ju trött av att inte få frisk luft också lixom. Men imorgon så, då så. Men nu tänker jag smsa det sista sen ska jag somna. Det blev bondskjortan imorgon förresten! :D


#65: getting ready...

For school tomorrowww. Jag ska hoppa in i dushen nu och sen fixa mej lite till imorgon och bestämma vad jag ska ha på mig. Jag kan ABSOLUT INTE komma på vad jag ska ha på mig på mornarna. Omöjligt. Så jag ska lägga fram dom nu snart! Kanske blir en "bondskjorta" det är ganska mysigt sådär på en fredag? Haha får se jag kan lägga upp en bild sen kanske! :)


#64: ibland...


#63: dödskalletröja

Gillar denhär tröjan, (den här gången är jag seriös haha) mitt nästa inköp maybe? Men jag måste tänka på vad jag köper nu för jag har hittat tre möjliga tröjor som kan bli mina nästa inköp 😁


#62: mamma mia


#61: gulligt av er

jag tycker det är roligt att vissa av er faktiskt har som rutin att kolla min blogg när ni vaknar, det va inte va jag väntade mig efter att ha bytt bloggportal, bloggnamn och adress ca 5 gånger! Det gör mig verkligen glad bara så ni vet det! :')

#60: bilder från när vi var påväg från landet (!oredigerade!)

 
Kan inte påstå att det är dom finaste bilderna jag tagit.
jag fotade lite medans jag var påväg till landet, trooor att det va i November eller något, det ser ju ut som grått väder på bilderna? men jag kommer ihåg att jag försökte få den effekten i bilderna men aja någon grå månad måste det vara.

#59: ✌

Tjo folket!

Vad gör ni idag förutom skolan? Jag är sjuk igen så jag sitter o kollar på Nyhetsmorgon, det är väll inte speciellt kul så ja ska gå in till mitt rum och lägga mig på sängen igen snart. Om jag orkar senare idag ska jag försöka klä på mig riktigt mycket och bara gå ett varv runt huset! Jag har ju inte varit ute på tre dagar :s ojdå... Så det känns som att om man orkar kanske det gör mera nytta än skada?

Jag vet inte hur mycket jag bloggar idag heller eftersom jag inte vet om jag vill eller orkar. Men jag kan slänga en en låt eller en bild eller nåt bara, så det finns nååågonting!


#58: godnatt

Stannar troligtvis hemma imorgon med :(


#57: <3


#56: kan bli mitt nästa inköp! :) eller vänta...

Seriöst? Vet kvinnan vad hon har på sig...?!


#55: don't worry about those who talk behind your back, there is a reason why they are behind you.


#54: chillar i mammas sockor och onepiece

✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌


#53: Underhållning för er antar jag :)

Namn: Sandraaa

Kallas för: Sandris och två saker som är fula hahah

Höger eller vänsterhänt? Vänster :D

Piercingar: Noop

Motto: What does'nt kill you makes you stronger.

Önskar du att du bodde någon annanstans? Näääj hemma är bäääst

Tycker du att du är attraktiv? HAHA nej.

Gillar du att tvätta? Nej det kan jag inte påstå haha

Gillar du berg- och dalbanor? ÄLSKAR.

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 2 kanske? Jag veeet inteee :(

Senaste…

Filmen du hyrde? Madagaskar 3 om jag inte minns feeel

Filmen du köpte? Det vet jag iiinte

Personen du ringde? Mamiii

Personen som ringde dig? Anna

TV-program du såg? Cirkuskiosken, så brutalt dåligt.

Person du tänkte på? Ja ni...

Sov i din säng? Jag? Min säng jag som sover i den eller?

Fick dig att gråta? En idiot.

Personen du fick brev av? Någon på Nordea tror jag ^^

du kramade? Mamma <3

du fick sms av? Sigriiid

Favorit…

5 Sak att göra: äta godis, ha kul med kompisar, umgås med min familj, vara utomlands, göra någon glad.

Sport: Friidrott!

Dryck: Färsk juice<3

Vad har du gjort idag? Ätit frukost jag gick precis upp

När stiger du upp på morgonen? Kvart över 6 förutom på helger

Vad har du på dig? One piece

Vad ska du göra ikväll? Sova :)

Vad är du allergisk mot? Katter ;( och falska personer som är beroende av uppmärksamhet. Get a life lixom :*

Var har du ont? På sidan av vaden, vet inte vad de heter

Använder du hårspray? nejj

Kan du stå på händer? Yes I caaaan

Är du glad nu? Nja, jag är sjuk så nej.

Var du glad igår? Neej inte särskilt :(

Kan du sjunga? Kan kan jag men fint nej...


#52: sjukigeeeeen

Jag är hemma idag också, nu MÅSTE jag bli frisk för jag vill inte vara sjuk på fredag då jag har födelsedagsfirande med mina kompisar :( FÅR INTE hända! Så idag ska jag väl liga och vila i sängen mest. Nu ska jag äta frukost kanske framför tv:n sen ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik eller bara vila utan musik. Efter det kanske jag hinner lite läxor! Det skulle vara bra! Vet inte om jag uppdaterar mer idag men kanske med ett tidsfördriv?


#51: blää

Usch va jag blev snorig


#50: då va de att vara sjuk igen då

På mattelektionen blev jag otroligt snorig och bara satt och snorade heeeeela tiden. De va två killar som gick ut och in ur klassrummet några gånger, antar att dom hade samma problem och skulle snyta sig. Så det går nog något igen. Men jag blev inte bättre utan snarare sämre för mina ögon började gråta och allt ni vet. Så jag gick hem. Så nu är jag hemma :(


#49: Godmorgon

Hejhopp! Tisdag idag då, undrar varför just Tisdagar har fått så dåligt rökte stackarn. Tisdagar är väll inte värre än Onsdagar och för min del är det Torsdagarna som är värst om man räknar skoldagarnas innehåll! Aja idag ska jag iaf hem och träna efter skolan, sen ska jag plugga lite mer fysik innan (hoppas jag) jag kan spela sims igen! Det går faktiskt riktigt bra för min familj! :)


#48: Perk

Jag är hemma hos en kompis, och de va hon som komenterade alla komentarer på inlägget nedanför hahahahahaha


#47: spammar inlägg och vill ni ha frågestund btw?

jag spammar med inlägg nu för jag har kommit till en dator :) woppa. men vill ni att jag gör en frågestund igen?
lämna en komentar om ni vill eller inte vill och skriv gärna vad ni vill att jag bloggar om annars också! bloggar inte förens åtminstone 3 har komenterat! dehär klarar ni!

#46: instagraaam

jag är ännu en sån tonåring som har gjort den onödiga men ändå nödvändiga handlingen: skaffa instagram. så om någon vill följa mej så feel free OM NI KÄNNER MIG DVS. @sandraprajvet

#45: Like thiiiis

you guys get it? :*

coooooolt

jag kommer från och med nu börja numrera mina inlägg! Exempel: #1 #2 #3
sådär, för då vet jag hur många inlägg jag gjort under året, kan för åtminstone mej va kul att se hur mkt tid jag lägger ner på bloggen :) så nu ska jag räkna dom inläggen jag skrivit 2013, så den första siffran kommer inte vara 1 alltså :)

Tragiska läxor

Hatar er och kommer alltid att göra. Amen.


nu är det såhär:

jag vet inte hur jag ska få dit en "om mig" ruta i dehär jekla kodmallarna, just på denär designen var det väldigt osammarbetande -.-" såå det lär ju ta ett tag. Men vad tycker ni om den nya designen? headern är nog tillfällig men resten är kvar antar jag. jag tycker mer om när det är lite sterilt och inte massa blandade färger. Så jag blev nöjd. Men ni ska ju läsa så det är för er det är viktigt! Men om jag ska vara ärlig är det inte lika kul att blogga om man inte är nöjd med designen, tycker jag.

Tidsfördriv

Vad heter du? Sandra
Ögonfärg? Blå
Spelar du något instrument? Neee
Dina första tankar när du vaknar? JAG ORKAR FAKTISKT INTE GÅ TILL SKOLAN.
Vart befinner du dig just nu? Bredvid mitt kära kylskåp
Biter du på naglarna? Naj
Är du singel? Jaa...

Vem är snyggast? Whuuut?
Vem vet mest om dig? Min familj eller Sigrid <3
Vad vill du ha just nu? Helg.
Rädd för? Saker som är läskiga och äckliga!
McDonalds eller Burgerking? McDonalds i mitt hjärtAAA... Lalalalalalalaaaa
Sjunger du? Men absolut! Inte!
Vill du gifta dig? Ja.
Kommer du överens med dina föräldrar? Ja oftast :)

Din hårfärg? Mörkbrun lite som slingat haha
Vad ska du göra idag? Överleva skolan, nejmen sen ska jag gå hem och troligtvis plugga Fysik :'(
Vad ska du göra i morgon? Men jag vet väll inte allt

Skor du hade på dig idag? BearPaws
Snygg färg? Beror på humör
Favoritårstid? vinter tror jag, eller sommar?
Favoritmat och dryck? För svårt
Hur svarar du i telefonen hemma?jag svarar med hela mitt telefonnummer och sedan säger jag med högtidlig röst "va de om broccolin?" Nej jag svarar faktiskt hej de e sandra.
Vad gör dig glad? Åka båt, vara nära havet, vara med mina kompisar och familj, när någon blir glad av vad jag gjort.
Hur svarar du i mobilen?Hallå

Sov du ensam inatt? Jaaappsi
Vad gjorde du kl 08 imorse? Va skitstressad för att när jag ropade frittfram kom inte nycklarna ändå..
Vad var det senaste någon sa till dig? Ett litet konstigt barn
Druckit idag? Inget, ojdå :O

Vad är det för väder hos dig nu? snÖÖÖÖÖÖ
Godaste glassmaken? ALLA.
Drömmer du mardrömmar? Inte helt ovanligt
Favoritklädsel? Tjocktröja och kortbyxor <3 eller linne och kortbyxor är också skönt
Favorit godis? Känns fel att diskrimenera någon av dom <3
Hur många kuddar sover du med? 5 tror jag fast dom är inte under huvet allihopa
Längtar du mest efter just nu? Vet inteee
Vem har vart din räddning idag? Haha vet inte de heller :/
Saknar du någon just nu? ja
Godaste lukten? När de luktar sådär som på våren :)
Vill du ha barn? Jadå
Är det någonting som är stressigt? Eh ja?
Längtar du till din nästa födelsedag? Jaa fast jag fyllde just år men aa
Är du blyg? Ohja.
Tycker du om snö? JAAA
Vad gör du just nu? sitter på ett bord
Vad gör du om 10 minuter? Sitter kvar på bordet.
Hur mår du nu? Ganska bra
Vad är din önskan just nu? Att allt inte ska va så konstigt
Har du något speciellt citat? Om dom inte gillar dej för den du är är de inte värt att ändra sig för dom.
Vad lever du på? Haha ja de kan man undra
Vad gör du om 5 år? Seriöst?
Någon/något som du alltid kommer komma ihåg? Ja.
Vad skulle du vilja heta i förnamn? Amanda, Lovisa eller Hanna eller nåt? När jag va liten ville jag heter Louise :)
Vad gör du på fredagskvällar? Olikaaa

Har du någonsin varit full? nej haha eller jo sockerfull
Har du testat droger? Men nej!
Röker du? Nej... -.-"
Snusar du? De e ÄCKLIGT!
Hur många tabletter tar du dagligen? Taaaabletteeer...?

Bästa minnet från sommaren? Vet inte! 😫
Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Vietnam <3
När var du där? För ett par veckor sen typ?
Sköter du skolan? Jaa gör jag väll :)
Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Vet inte de har varit lite kul hela tiden :)
Vilken va den värsta tiden då? När mormor dog tror jag.
Hur ofta gråter du? Nästan aldrig
Vilken klass går du i nu? 7an ✌
Vad står det i ditt senaste sms?
👌👌😊


Oseriös design

Jag vill och kommer ändra min design för den känns inte seriös lixom, jag gillar inte att den är så lik exempeldesignen! Fult! Men jag ska ändra :) när jag hinner och inte pluggar fysiiiik


Pluggplugg


Skidor och födelsedag

Idag va jag och Erica och åkte skidor :) jag hade nya skidor (K2 för er som är intresserade) som va jättebra verkligen! Samma sak med pjäxorna! Kul!!
Så de gick bra! Ikväll typ halv sex kommer släkten för vi ska fira födelsedag, egentligen fyllde vi ju förra veckan, men de blev så tätt efter Vietnam så vi tog de denhär helgen istället :)


Siiims

Sitter i mitt rum och spelar sims just nu :) jag spelar på en student som ska bli jätteframgångsrik har jag tänkt haha. Serious shit.
Aja iaf imorgon ska jag och Erica åka lite skidor med pappa :) kommer bli kulkulkul! Jag måste träna upp mig med mina nya skidor och allting ni vet..


TRÖTT SOM *

Usch! Jag är SLUT. Jag tränade imorse klockan 10. Vi körde intervaller på slutet och de va joooobbigt!! Så nu har jag gjort min del av träningen idag.
Nu ska jag och mami laga fattiga riddare (mobba inte mej för namnet för de va inte jag som kom på ju) och smoothie till lunch, jag är inte så hungrig så de fick bli så.


Mysis

Vi dricker oboy och kollar på DrPhil. :) Vi har ätit rosat bröd också och snackat lite :) mysmys <3


Busseeeeen

Jag ska hem till Danis nuuu. Då måste man åka med lilla bussen så nu sitter vi här. Vi var jättenära att missa bussen för Dana ville ha en cheesburgare så vi sprang snabbt dit tog snabbt hennes cheesburgare sprang snabbt tbx. Vi hann ändåå iallafallll. Men nu ska jag vara lite social.


Tv

Ser och glor på tvmanicken just nuuu hejdååå


Pjäxor #2

Idag efter skolan ska jag och pappa till typ Stadium eller nån annan sport affär och ställa in mina pjäxbindningar, jag har ju somsagt nya pjäxor. Men nu ska jag ha spanska, heidååå


Skuuulan

Nu har jag haft min första lektion för dagen, spanska. Vi hade sovmorgon idag och till skillnad från förra gången kom jag ihåg de...
Men snart har vi iaf svenska.
Ikväll ska jag träna med Erica och direkt efter ska vi iväg till scouternas säsongstart typ. De e faktiskt kul för vi kollar på bilder från lägret och så (dock är de FULA bilder). Men så de e kul. Men de kommer bli stressigt!


Äta mandariiiin... Eller apelsin nåt av dom.. Ah.

På friidrotten körde vi styrka och spänst, inget att säga om de. Ingen komentar lixom. Eh men ah nu sitter jag då å äter mandarin eller nåt, den är i klyftor de e därför jag inte är säker på vad för något det kan tänkas vara..
När jag och Erica skulle gå ner till Ericas mamma efter träningen för hon skulle skjutsa hem oss. Då ÖPPNAR VI FEL DÖRR, HAHA! Fattar ni va pinsamt eller? Oso hade vi kollat in genom fönstret åh allt... Ojojoj


Träning dååå

Idag ska jag hem till Erica innan träningen, ska bara slänga i mej lite mat fööörst.
Så nu ska jag äta!


alligator sky

BRA LÅT. RÅDER ER DOCK ATT INTE TITTA PÅ MUSIKVIDEON, NI FÅR EN KÄNSLA AV ATT HAN SOM GJORDE MUSIKVIDEON VAR FULL VID DET ÖGONBLICKET EFTERSOM DEN ÄR KOOONSTIG.
 

Tjo allihopa

Nu är jag hemma. På vägen hem köpte jag ett bröd för min mage va hungrig.. Nu dricker jag juice och snart ska jag bada :) läääänge sen!! Men de e ju så mys.
Sen ska jag plugga plugga pluggaaa


Erky.

Dagen tillbringades med Erica, vi fottade, lyssnade på WEIRD musik haha och bakade cupcakeees.


Bowla är kul

Nu har jag bowlat lite också :) känner mig lagom duktig på det. Sådär duktig att man nästan inte ville visa upp de för man är så (o)duktig. ✌
Nu ska jag göra lite färkpressad juice för pappa har shoppat frukt 😌 peacebree älsklingar! Hare bäst!


Ojdåsandra

Här är Sigrids blogg. Varför skrev jag min?
http://sigridofsweden.blogg.se/ DÄR VA DEN


:')

Jag tycker att alla som läser detta och har ett hjärta ska gå in och kolla på min bästis blogg. Hon har skrivit ett inlägg om mig där. Och det va jädrigt fint så..
http://sandraofsthlm.blogg.se/


Fjortis här

Idag fyller jag 14 år, officiell fjortis. Kul. Nejmen ja, bara så ni vet lixom. Jag ska inte fira så mkt idag. Utan nästa vecka. Eftersom de blev så mycke precis efter Vietnam och allt. (Glömde att vi skulle fira nästa vecka för er jag sa fel till :/)


Lyckad julgransplundring

Haha jaa, ja hann inte blogga så mkt idag. Men jag har inte gjort mycke. Imorse spela jag sims, sen baka jag cupcakes och chattade med några bland folket. Sen va de dags att åka till Sigriiiid :D och jaa, nu är jag här hemma och snart ska vi käka lördagsmiddag på texas longhorn :)


Julgransplundring

Idag ska jag till min bästis och ha (?) julgransplundring. Det kommer nog bli kuuul. Vet bara inte vad jag ska ta på mig, kan ju säga att de är "de vanliga problemet" -.-". Men jag kommer på nåt, den vanliga lösningen.
Vad gör ni idag?


Pool på vägen hem

Liten översvämning när jag ock Anna skulle gå hem ^^


FREDAG FTW

Idag är de fredag och vi har musik, första träslöjds lektionen, SO och svenska. Sen ska jag, Marcus och padre åka och kolla på pjäxor :) sen är de heeelg. Ikväll ska vi visst äta exakt de jag hade tänkt att jag skulle vilja äta! Taggataggaaaa


Pjäxor

Idag efter skolan tänkte jag och Marcus och pappa åka och kolla på pjäxor :)
Kommer ni ihåg att ja skrev om Rommeresan förra året? Trogna läsare gör iallafall <3 men vi åkte iaf till Romme hela skolan förra året. Och de va sjuuukt kul och nu ska vi göra de igeeeen :D yeey! Men nu har man ju skyyyhöga förväntningar så... Får se hur de blir :) men de blir de man gör de till. Right?


idag..

gick jag till täby centrum med Anna och Sigrid och Gabi och Danis. Först gick vi till donken. Sen till chillbox (mm vi är svullon). Sen skulle Danis och Gabi ta bussen. Då gick vi som va kvar till cubus och lite andra affärer. Sen gick vi till stadium och där köpte jag o Sigrid varsin onepiece (warp). Jag köpte en turkos/mintfärgad och Sigrid köpte en blå, vanlig blå asso. Sen behövde vi gå hem. Och nu har jag ätit och ska spela vidare på mitt café på sims :)

drar dehär med Vietnam

sååå nu täker jag berätta om Vietnam dåro. För er som inte vet vad Vietnam är för weird land, ni är inte dom ändå först och främst. Men ändå. Det är ett land som mest kan beskrivas som likt Thailand. Små korta kinesliknande glada personer överallt :) som råstirrar på en också... inte liiika charmigt kan tyckas efter två veckor -.-"
men dehär gjorde vi:
1. Saigon - den största staden i Vietnam. Där var det blandat små gator eller stora sjukt trafikerade gator. Man kunde knappt gå över vägen pga alla motorcyklar, man fick gå rakt ut i gatan och hoppas på att dom vejade helt enkelt. Men ah, där kollade vi bara runt i stan typ.
Mellan Saigon och Han oi åkte vi natttåg, det va en upplevelse faktiskt. Ganska mysigt men SMUTSIGT och BLÄIGT
2. Han oi - Huvudstaden. Samma sak typ. Asso nu drar jag bara kortfattat.
3. Hoi an - anses och är Vietnams mysigaste stad. Den är känd för sina många och bra skräddare. Jag beställde en söt klänning :) urmysigt iaf, det fanns en bro mitt i stan som var jääätte mysig på kvällen med massa rislyktor ni vet och ååh de va supermysigt!
Mellan Hoi an och Mui ne åkte vi natt buss. Det va iiiiinte en trevlig upplevelse, först och främst var personalen på bussen närmast rubbad... nejmen dom va inte trevliga.
Sen va de så att vi trode vi skulle åka nonstop. Men neeej vi skulle klockan sex på morgonen visst stanna i Nha Trang (en stad). Sååå där dumpade den otrevliga personalen oss och drog. Där skulle vi vänta till kvart över sju eller va det va, otroligt osynkade tider? Tidigt på morgonen också :( Inte slut än. När klockan va ca ÅTTA så kom en kille och frågade vart vi skulle, vi sa Mui ne. Då skulle vi visa våra biljetter, men "dom känner jag inte igen" sa han då -.-" såå efter mycket om o men kommer en minibuss och hämtar upp oss och ett annat par som hade råkat ut för samma sak. Då trode vi först att vi skulle åka hela vägen till Mui ne i den, vilket skulle ta tre timmar...
Men då dumpade minibussen oss hos en annan sovbuss, som skulle ta oss till Mui ne. Den va ännu otrevligare än den förra och stannade HELA J*KLA TIDEN FÖR ATT SLÄPPA IN FÖRSÄLJARE I BUSSEN SÅ PERSONALEN KUNDE ÄTA GRATIS. Slå till dom va vad man ville göra. Så med alla bussstopp dom gjorde med störiga försäljare + chafförens STÄNDIGA tutande kunde man varken sova eller vara ifred. Jag sa ju tidigare att detta skulle ta tre timmar. ni orkar inte läsa mer nu men jag kan säga att det sammanlagt tog fem sex i slutändan... Det värsta jag varit med om tror jag. Men det va inte sluuut. Vid ett antal tillfällen försökte dom säga att vi va framme fast vi inte va det AT ALL!  Så ah. Efter domdär hundra timmarna dumpar bussen oss och vi och dedär paret oc ett annat par. Dom sa att vi skulle ta lokalbussen från en hållplats 200 m bort? så vi gick till hållplatsen men då kom en buss direkt och kör förbi oss... sen kommer en till och gör samma sak. Då kommer en taxi som svängde in. Efter lite fundrande klämde vi in oss i den tsm med några danska tjejer som också blivit dumpade haha. Så tillslut körde taxin oss till hotellet. DÄR va de slut på den bussresan som hade tagit TJUGOEN TIMMAR.
4. Mui ne - badort med en inte lika fin stad. Så där bode vi på ett lyxigare hotell och solade mest och badade typ. På den sista dagen åkte vi och tittade på en gul öken, en röd och en fiskeby och en urgullig flod som man gick i till ett vattenfall, men det va synd för det va för tort för vattenfallet så vi  kunde inte se det :(
5. Åkte tbx till Saigon för att åka hem. Men innan det kollade vi på mekong deltat, marknad som flyter på en megaflod (googla för en bättre förklaring)
Oso kollade vi på några tunnlar som Vietnameserna grävde under vietnamkriget (googla)
6. Vi åkte hem.
100 poäng till er som orkade läsa hela inlägget...
bilder kommer, ska bara sortera alla först vilket kan ta ett tag...

The sims

Nu tänker jag vara huuur tung som helst och lira lite sims ;) jag tänker göra ett grymt café för er som bryr sig


Gooomorrooon

Hur har ni sovit? Jag har iaf sovit bra, vaknade inte sur idag...
Idag tääänkte jag göra dehär sakerna, kanske inte går men dehär är min önskelista för idag kan vi säga:
• efter skolan till täbycentrum och kolla en tröja... Helst med Anna som har en likadan
• hem och spela sims för de va längesen haha
• fixa de allra sista på designen :)


Vaknade förbannad

Haha imorse när jag vaknade var jag på så otroligt dåligt humör, jag va jätte ledsen och arg haha. Det kan ha varit för att jag drömde att min kamera gick sönder, va nog inte bara de men de kan ju ha bidragit. Haha barnsligt... ^^ måste ju älska min kamera mer än jag tror, undermedvetet.


designen är nyyy

som alla som inte är blinda nog såg, men nu ska jag inte hålla på med datorn mer ikväll, hejdå, nästa gång kan jag skrvia om vietnam! pussss

Träääna

Snart ska jag åka med mamma och kolla på en fin väska hon hade sett hihi. Sen ska jag träna, sen ska jag äta bullar :) sen ska jag sooova och sooova


Ahmen va kul

Idag hade vi sovmorgon till 9.15, kom jag ihåg det? NEJ SÅ JAG MÅSTE VÄNTA I SKOLAN I EN TIMME NU. Dö.


Om 2012

Tagen av sigrid!
Hur har ditt 2012 varit? Bra :)

Vem har du umgås med med? Man umgås ju inte bara med en person under hela året... Men Sigrid, Erica, Viktoria, Danis, Anna...? Typ? Min klass såklart också

Bästa minnet från 2012? Åre, När jag o Marcus flög ensamma ner till våra kusiner i England, sommaren!

Är det något du har saknat 2012 som du vill ha år 2013? Njää

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och om man kan säga så

Var det mest lugna hemmakvällar eller partykvällar? Hemmakvällar! De bästa!

Vem/Vilka saknade du? Mormor :( (döööd :'/)

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Hoppas kan man alltid

Vad gjorde dig riktigt glad i år? Eeeh vet faktiskt inte. Tråkigt men sant.

Har du några löften inför år 2013? Mmdå

Har du haft ett förhållande under 2012? Näpp

Vad ser du mest framemot med år 2013? Inget planerat :) men nåt skojj händer alltid


Godmorgon

Hellu allihopa!
Idag ska jag till skolan som vanligt, sen ska jag träna, de va länge sen eftersom jag hostade i några veckor innan lovet. Så de ska bli kul. Det är typ terminstart på scouterna ikväll också tror jag. Men jag vet inte om jag ska gå på den faktiskt, de beror på hur långt tid in på den som träningen tar, starten brukar va kul så jag hoppas jag hinner!
Nu är datorn hemma också så jag ska så fort jag kan skriva ihop ett inlägg om Vietnam och sen också försöka lägga in dendär designen :)
Och sen skulle jag bara säga att ni kan inte ana hur glad jag blir av att ni läser min blogg om lilla mig :')


Ja gott folk

Såhär söt kan man visst vara.. 😐 Fint. Eller. Inte.


Datorn är inte...

Hemma 😭
den va hos farmor o farfar medan vi var i Vietnam.
Så jag kan inte skriva så långa inlägg. Så ni är tvungna att vänta till imorgon med genomgången om hur jag haft de o vad jag gjorde :( sry. Jag ska göra en roligare design tänkte jag också. Eller roligare och roligare men ni vet lite annan med färger o så... :) låter bra?


Skolaaa

Idag ska jag gå till skolan. Kul. Nej.


Mah bad

Jag skulle sagt va jag höll på med under lovet, määään jag va i Vietnam å då ville jag inte skriva de så alla tjuvarna visste att jag va bortrest! :o sååå men ja skriver om de imorgon för nu är jag galet trött efter flygningen som tog hela dagen! Jag har varit vaken mer än 40 h gott folk. Tack för ert förstående!


tidsfördriiiv

SKULLE DU HELST
1. pierca tungan eller läppen? - nämen usch inget!
2. vara seriös eller oseriös? - oseriös höhö
3. Dricka grön eller röd mjölk? GRÖN
4. Brinna upp eller drunkna? drunkna säger alla att det är det värsta sättet att dö på, det måste ni ha hört? så det får bli brinna upp! Nirr...
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? - föräldrar eller vänner? menåå vet inteee det blev jobbigt nu.
 
SVARA ÄRLIGT
1. tycker du om någon nu? - ehehehehjahehe
2. har du skolkat? - never in my life... tror jag..
3. varmt eller kallt? - vääärmt
4. soligt eller regn? - soligt men snälla?
5. fanta eller cola? - dricker inte kolsyra!
6. är du nyttig av dig? - njaaee är väll lite si och så med den saken...
 
OM MIG
1. vad heter du? Sandra
2. Hur många syskon har du? 1 tvillling :)
3. Vart bor du? I sveerige
4. Hur många barn vill du ha? två för ett blir så ensamt?
5. Vill du gifta dig? Jaaa
6. Favorit tid på dagen? det beror heeelt på vad som händer...
7. Humör just nu? Trött och glad
8. Sugen på just nu? GODIS! ALLTID! GODIS!
 
HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Pussat någon? - nej...
2. Sjungit? - när man har en röst som min ni vet, då sjunger man!
3. Blivit kramad? - yaapp
4. Känt dig fånig? - haha har jag säkert
5. Saknat någon? - mm :(
6. Dansat galet? - nooop
7. klippt håret? - haha nej
8. Gråtit? - nej :)
 
GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - näääj bara av en dum katt
2. Har du en hund? - nej :(
3. sover du helst ensam eller med någon? - beror på med vem jag skulle sova med då kan vi ju säga... :s
4. Tror du på spöken? - ibland..
5. Är du mörkrädd? - ja mej vill ni inte ha med sent ute i skogen! det kan jag intyga!
6. Vad vill du ha just nu? - en snäll kille :(
 
KÄRLEK
1. Är du singel nu? - kan man kalla det ja..
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - eh nä jag ÄLSKAR korta! players ska det va också? men asso vad tror du?
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - nej, har ingen att satsa på :3
4. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - åh herregud ja!!
5. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - nej det känns ju bara liiite lågt kanske?
6. Har du varit på en blind-date? - nej
7. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - ja!
8. Somnat gråtande pga kärleken? Njaa det kan ha bidragit haha
9. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - finns ja...
 
KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? - jaa ♥
2. Är du ofta med dina vänner? - när skolan tar över är det ju inte så enkelt
3. Vad brukar ni hitta på? - haha varierar
4. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - jaaa
5. Vem vet mest om dig? - Sigrid, William (HAHAH), Marcus och madre + padre
 
OM DIG
1. Hur lång är du? - 164? eller nåt?
2. Är du nöjd med ditt rum? njae inte än, håller på att renovera så...
3. Villken är din riktiga hårfärg? - mörkbrun
7. Har du någon sjukdom? - en som gör att jag stör mig på onödiga frågor som denhär? (nej jag har ingen sjukdom)
8. Är dina föräldrar skilda? - nej ♥
9. Gillar du skolan? - iblaaand
10. Hur svarar du i telefonen? - krilleeee
 
JUST NU
1. vad åt du senast? - middag
2. Drack du senast? - juice
3. Har du på fötterna? - vita strumpor, som nånn bryr sig?
4. Lyssnar du på just nu - mina områden - kartellen

2013

Jag hade inte tid att blogga på nyårsafton... Kunde ändå inte komma in på blogg.se så de spela ingen roll, men GOTT NYTT ÅR HÖRRNI! Hoppas ni hade ett bra år 2012 och att 2013 blir minst lika bra! Efter lovet (KOM IHÅG ATT JAG BÖRJAR BLOGGA SOM VANLIGT DÅ NI SOM SLUTAT LÄSA BLOGGEN LIKA OFTA) ska jag försöka få ihop en såhär "dehär hände 2012" sak, om jag och mitt guldfiskminne minns dvs...
Bara nååååra dagar kvar nu tills jag kommer igång med vanliga inlägg igen! Håll ut!


spela svår

nej, jag är ledsen, ni ska inte få en en livslektion i hur man får killar att falla.
och det kommer ni heller aldrig få av mig.
Alla vet ju att för att få en kille att falla för en måste man spela svår..? det visste ni. Men, grejen är den att jag inte är så bra på det. Om jag gillar någon, så gillar jag någon. Och det har gått bra hittills att inte låtsats vara ointresserad! Faktiskt! Så, om ni har lite samma problem. Så, det gör inget! Var er själva så kommer ni hitta en kille som uppskattar det! Och då är det ju myyycke lättare att sen slappna av med den killen? am I right? För, då behöver ni inte tänka på hur ni är och vad ni säger.
Så, om ni gillar en kille som ni inte kan vara er själva med. Då var det väll inte meningen att det skulle funka? Allting händer av en anledning ♥