Tjatja!

Har pluggat för de mesta idag, och joggat/gått lite osso har jag bakat också. De blev hallon/choklad muffins denhär gången. :) just nu sitter jag å kollar på televisionen ;) ska fortsätta med de nu, beställde ett glittrigt turkost skal också!


Frågestund!

KOMENTERA HÄR ↓
DÅ SKULLE JAG BLI JÄTTEGLAD!
 

Godmorgon

Hejsan!
Sovit gott? Igår va jag hos mina kompisar och åt kräftor, jag åt min typ andra kräfta i mitt liv.. Jag tycker dom e så himla äckliga?! Stirrar på en så man inte kan se dom i ögonen? Å man ska äta hjärnan på dom också, himla mys... Men jag åt bara klon och en bit av stjärten, klon va godast! Men de e så läskigt att bryta av den! Våra kompisar har världens sötaste katt också, men jag kunde inte klappa den för jag är lite allergisk mot katter, å jag glömde ta tabletten så mm :( Anywayy så här e mina planer för denhär dagen:


Lalalalala

Kollar på film just nu, tredje gången idag. När jag kom hem kollade vi på Men in black 3 ochnu kollar jag på Bulletproof på nån kanal på tvn. Men ah de e inte så intressant kanske. Har inget att skriva nu, hejdå.
En bild jag tog idag när jag hade tråkigt:


Fredaaag

Hejhej!
Nu är de äntligen freeedaaa :D jag å Limmet blev de som gick hem till Anna denhär gången, som jag skrev tidigare har de blivit som en tradition. Men ah så nu sitter vi å kollar på Brüno. Hoppas ni har haft en bra daaag!


Dagens outfit

Fulare bild är ju ganska svårt att hitta men jag fick inte till de bättre okay?
Mjukisar är så skönt att ha ibland sådär. När man inte orkar dra på sig tajta jeans. Bara helt neutralt med ett vitt linne, grå stickad kofta och rosa mjukisar.


Trött tröttare Sandra

Guuud va jag e trööött asso jag orkar inte träna så jag tänkte springa i skogen som jag bor granne med istället! Lite segt kanske men thats it. Jag ska plugga svenska och biologi sen också, vi har biologiprov på måndag om svampar och mossor sånt, massor med saker vi ska kunna verkligen! Suck! -.-" så de blir ju skitnajs dåro! Just nu så är jag ganska irriterad ni vet som man blir när man inte har ätit, för städerskan e här och då käns de taskigt att gå upp till köket där hon är lixom, låter knäppt men ah. Men nu har jag inget mer att skriva tror jag, bloggar kanske mer senare! :)


Publik

Kollar på när min bror spelar fotboll nu. Najs med massa snygga killar som springer runt framför en w00p w00p :D


Hoooome

Hemma från skolan nu jaaooo nej bara skojja men ah så nu sitter jag å målar naglarna haha men eftersom ja e så prow så bestämmer jag aldrig vad jag ska ha för naglar så vid dethär laget när jag bytt ca fem gånger är mina naglar inte så fina längre... Menmen idag fick vi tillbaka två prov, de gick okej på de ena å bra på de andra (ganska bra på SO bra på matte) Kristina pratade med mej å några till om en grej också, som jag tyvärr inte tar upp nu men de verkar kul ;) berättar såklart sen när vi vet hur de blir!


Sigrid bästiiii

Tänkte bara skriva lite om den bästa här på jorden. Men jag vet inte vart jag ska börja? Vi har känt varandra så länge jag kan minnas och jag känner dej utan och innan. Du är min andra halva, och jag skulle aldrig överleva utan din stöttning. Jag älskar dej med hela mitt hjärta ska du veta! Har en av oss varit deppig är den andra där och peppar upp igen. Om den ena är glad blir den andra det och vi är glada för varandra. De e så skönt att ha någon man kan lita på med mitt liv. Vi läser varandras tankar bara genom en blick, ingen utan en som du vet hur härligt det är! En såhär bra människa är svårt att hitta, jag är så otroligt glad att jag gjorde det... Jag älskar dej obeskrivligt! <3


Varför skaffa en blogg då?

Ni kanske har läst på vissa bloggar att dom skriver frågor om sej själva tex, vad gillar du mest av blogga/shoppa? Då skriver många: lätt! Shoppa? Blogga är egentligen ganska tråkigt... Asså aha? Tkr ni att de blir roligare att läsa bloggen då? Jag tkr tvärt om, de blir lixom jättetråkigt eftersom då har dom själva på nåt sätt sagt att dom inte lägger någon energi på bloggen? Eller tex när det står: jag orkar inte bry mej om att blogga, eller typ: glömde... De e väll inte så kul? Aja de e iaf va jag tkr. De kan va som ett litet tips till ni som har egna bloggar, även om ni faktiskt tycker blogga är skittråk så låt inte de gå ut över inläggskvalitén! Låt inte de märkas lixom! Då kan ni lika gärna sluta blogga.


Läxor och sånt

Japp, de e vad jag ska göra nu :/ hoppas ni har det bättre! Här är en av tröjorna jag köpte i lördags och de jag ska hinna ikväll:


X-factor

Kollar på x factor just nu, gör ni också det?


designar om lite grann

som ni nog har märkt har jag designat om lite här, tyckte det blev mycke bättre! Men ah annars hade jag inte gjort det iförsej.. Marcus hjälpte mej lite haha, de va han som tog headerbilden, skulle kunna bli en riktig proffsfotograf eller va säger ni? haha. nu ska jag iaf snart äta middag, tror det blir lax :) men nu måste jag äta! pussss

Mobilbloggmobilbloggmobilblogg

Har ni typ märkt ngn skillna på mina inlägg sen jag skrev att jag hade en iPhone? För jag har skrivit typ 3 inlägg från datorn sen dess, alla andra har varit från blogg.se appen. Hoppas inte kvalitén har förändrats, men det tror jag inte för statistiken har ökat...! Men kan ni säga till om inläggen känns ointressanta eller så?


Grattis Danis

Va hos Danis ikväll då, som jag sa. Vi hade jättekul! Gjorde massa olika saker! Orkar inte berätta allt men en galen sak va iaf att Anna spola sin telefon i toan (y) har inte så mkt mer att skriva nu, puss!


Tagga tävling!

Nu ska jag snart åka till Stockholm cup, jag ska tävla i häcklöpning och höjdhopp! Hinner inte blogga mera, önska mej lycka till haha :*


The dictator

Sitter å kollar på the dictator haha så sjukt kul :D men tänkte skriva helgens planer:
LÖRDAG: stockholm cup och Danis fest
SÖNDAG: vet inte riktigt, får se
Bloggar kanske inte super mkt imorgon eftersom jag e på tävlingen hela dagen och sen hos Danis men jag försöker! :)


Homeee

Hejhej!
Jag är hemma nu, de blev aldrig så att vi gick hem till Anna, hon skulle ha hemspråk stackarn. Men aja så nu sitter jag hemma med Marcus istället. Kollar på tv lite och så. Senare ska jag som sagt med mamma å handla, kanske blir nåt av detta:

 

 


I skolan

Vi har lunchrast nu, så jag bloggar lite. Idag efter skolan vet jag inte vad jag ska göra om vi inte går hem till Anna å kollar på film haha de har blivit so en tradition för mej, Lollo och Gabi :) men sen kl halv fem typ ska jag handla lite saker med madre. Måste köpa en present till Danis också, vi ska fira henne på Lördag ;) de va väll dagens planer det.
Lunchen:


bloggar imorgon!

nu har jag gjort den nya headern klart, men det är en liten grå kant där. Och jag tänkte låtsas att jag va blind och inte såg den. 
puss godnatt.

header på g...

headern är snart klar, oj dedär lät som de e värsta projektet men ah hur som helst är den klar snart :)
glöm inte att följa min instagram, tänker godkänna sånna jag inte känner nu också: @sandraofsthlm

Gangsta's paradise

 
längesen jag la upp en låt :)

Varsegod..!

Har ni tänkt på en sak? Om ni cyklar till skolan har ni säkert det. När man ska cykla över en väg med mycket trafik, då kanske man stannar för man vet inte om bilen stannar ibland ju, och då brukar jag tacka bilen hahaha eller va man ska säga men ah, men när man cyklar förbi en infart/väg osso stannar man för bilen för att den ska stanna? Nae då bara ser tantj*v*l*r*a skitsura ut? Asså vad har ni för problem?! Vi är inga efterblivna "jobbiga bråkiga barn" vi vet väll f*n också hur man bromsar eller? Så se inte så sura ut när vi gör det! Varför ska vi va snälla mot dom om dom langar bitchblick mot oss? Håller ni med eller är de helt fel?


Tjotjo

Hejsan!
Nu är jag hemma efter skolan och ska göra matte, ligger bara liiite efter våran planering. Men jag är inte ensam om de iallafall ^^ men innan jag gör de skulle jag bara äta mellis, så de gör ja nu och kollar på tv. Vet inte vad jag ska blogga om nu, hejdå


Tränat

Ikväll körde vi sprint på träningen, det gick bra. Har inget mer att skriva om så ja uppdaterar imorgon, godnatt


Hemma!

Hejhej!
Har kommit hem från en dag med spruta, mot livmoderhalscancer. Och fotografering va de också. Jag tror de gick bra, men som jag sa i ett tidigare inlägg, man vet aldrig. Felicia och Danis som såg mitt singelfoto sa att de blev bra iallafall :) just nu sitter jag i soffan och kollar på tv med Sigrid. Men ha de bra hörrni! Bloggar kanske mer efter träningen.


brist på liv

sitter i soffan och chattar med ett antal människor i en gruppchatt, i brist på bättre haha. nej men ah lite nolife men ah. va gör ni då? Imorgon har vi skolfoto.. ångeeest :( hoppas det går braa :/ jag har en ny header på gång, som matchar bättre till det rosa... men nu ska jag fortsätta chatta, hejdå ♥

Tisdag idag

Tjenatjena!
En vanlig Tisdag idag då. Ush de låter så tråkigt! Är jag den ända som tycker det? Ah men så va denhär dagen iaf :( vi hade SO-prov och de gick väll helt okej! Sen hade vi sånt här stort skolfotto, när alla i hela skolan är med.
Och eh jag sa fel, vi har skolfotto imorgon, inte idag...
Ikväll är det friidrott, ska cykla dit med Erica som vanligt och sen hoppas jag att vi kör höjdhopp! Vi körde det på jumpan idag och jag vägrade 1.30 :( inte bra! Ska ju tävla i höjd i helgen?! Vill verkligen inte det :'( så vi får se hur de går...
Orkar inte blogga mer nu, är lite deppig för en grej, hoppas ni fattar.


Hola!

Hej!
Asso har ni märkt att de börjar bli kallare nu? :( de är nästan höst jö! Kanske är både bra och dåligt egentligen men just nu känns de lite sådääär. Men aja inget man kan göra nåt åt ändå så... Vi har jättemycke läxor denhär veckan -.-" men jag gjorde som sagt dom flesta i helgen. Men imorgon har vi SO prov som jag sitter å pluggar till just nu, kulkul :/ imorgon har vi skolfotooo :o ska alltid envisas med att se ut som en retard bara så alla vet lixom: jag tycker också att jag ser ut som något med seriösa problem på skolfotona för er som har sett dom... Men ah så jag hoppas det blir bättre imorgon!! Men nu ska jag fortsätta mina studier för att bli ett MVG barn haha nej skojja, men jag ska fortsätta med SOn nu iallafall xd


Världens snyggaste servitör

Hej!
idag har jag varit hemma först och sen mötte jag, Marcus och mamma pappa i Vaxholm för vi ska segla hem båten från landet, den ligger där på somrarna. Så han hade typ kört första biten osså hoppa vi på från Vaxholm. Vi åt middag här och nu är vi på väg hem till båtklubben. Som ni såg på rubriken hade vi världens snyggast servitör...! :o sjukt söt, men anywayyy eh men ah så jag har haft en jättemysig dag! Helgen i allmänhet har varit lite seg eftersom jag har pluggar heeeela tiiiiden /:
Hoppas ni har gillar eran helg mer! :) <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3381589/images/2012/pic_5055ed18ddf2b3707d002874.jpg" class="image">


00:10

Tjo hörrni! Har inte så mkt att göra, alla roliga människor har loggat ut från Facebook så de finns ju ingen människa att chatta med -.-" men ni får gärna kika mej om ni är vakna!! Jag heter: sandrasandris på Kik. Ska nog gå och logga mig snart, är ganska trött från imorse...


Vakna läxor film

Jupp, de e va jag har hunnit idag -.-" när jag vaknade tränade jag iförsig men sen när jag kom hem gjorde jag läxor heeeela dagen, sen kom Simon, då gjorde jag läxor lite till sen nu kollar vi på film. Har ni en bra kväll?


Godmorgon

Nu har jag vaknat men Sigrid sover fortfarande så jag passade på att blogga :) igår kväll va de jättekul och bi kollade på Forest Gump också efter den andra filmen, de va jättelänge sen jag såg den så jag kommer knappt ihåg hur den va så de va ju bra. Dagens planer då, om två timmar ska jag träna staffet träning. Och sen antar jag att det blir läxor... :/ ikväll kommer Marcus kompis och ska sova över haha så det blir fullt upp :D men de e bara kul tycker jag! vad ska ni göra idag då?


Friday night

Heeeej!
Äntligen är det fredag! När jag kom hem från skolan gjorde jag läxor och sen vid fem kom Sigrid, hon ska sova över här inatt :)<3 så vi har just ätit middag och sitter å kollar på Me Myself and Irean. Ska bli jättekul, vi blir alltid så flummiga haha :D hoppas ni får en bäst kväll också, älskar er!!


På väg hem

Hejhej!
Just nu är jag på väg hem, orkade inte cykla i morse så jag går, lite segt men aja. Denhär dagen har gått ganska fort, förutom svenskan som kändes som en evighet :/ hoppas ni har det bra!


07:13

Hej och godmorgon!

Hoppas ni har sovit bra! Det har jag iaf :) vet att de e lite tidigt men jag hade inget att göra när jag vakna, så då bloggade jag :)
men idag är det fredag!! Wihoo på slöjden ska vi sy mjukisbyxor, de e ju ganska kul ;) sen har vi svenska, SO och kanske språk....? Vet inte faktiskt. Först har vi musik iaf :/ inte sååå taggad... Men nu


Ojoj

Förlåt jag glömde beskära bort instagram saken från bilden i förra inlägget, använder insta som redigeringsprogram, så det blev lite konstigt men aja, bryr ni er? Nej....


Tjotjo

Vad händer hos er då?

Ikväll va det träning som sagt, tredje gången jag säger det? Anyway, de va jättekul, vi körde intervaller så det va jobbigt men roligt. Det e så skönt att ta ut sig helt, fast bara ibland... Ikväll va en sån gång som tur va :) men nu vet jag inte va jag ska skriva, Hejdå! :*


Kan inte sluta skratta :'D

Watch out we got a badass over here...


Hemmaaa

Hola hola!
Nu är jag hemma från skolan, sitter i soffan å gör ingenting, bara väntar på att städerskan ska byta våning så jag kan gå upp på övervåningen haha :( men jag har massa läxor till nästa vecka som jag tänkte göra nu, är lite fullbokad i helgen så ah... Bäst att bli av med dom. Har ni haft en bra dag? :)


Update from school

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min svenska lektion ska börja, läraren är alltid sen -.-" efter denhär lektionen slutar jag :D då blir det hem och plugga, sen på löpträning ikväll. Vet inte vad jag ska skriva mer, hoppas ni har det bra iaf. :) <3
Sigrid som läser:


Bilderna:


KM

Tjo!
Jag kollade som sagt på KM ikväll, det gick bra för dom flesta tkr jag! Jag orkade inte åka till scouterna så jag stanna till tjugo över åtta på stadion :) så de va kul. Här är lite bilder från ikväll:


Skoljoggen

Hej! Idag hade vi tema dag om hälsa på förmiddagen, seegt med andra ord -.-" men ah och sen skulle alla 7or samlas vid ensta och springa 5 km. Det gick ganska bra, ja sprang med Sigrid, Lollo och Louisa, vi kunde sprungit snabbare (tycker jag då). Jag hade glömt jumpaskor (Fråga inte...), så det fick duga att springa i converse. Men dagen har varit sjukt kul iallafall. Ikväll är det KM (friidrott) som jag trode jag kunde gå på men vi har nån rekryteringsskit på scouterna, så jag kollar på bara en halvtimme sen åker jag till scouterna. Rekrytering är när man ska få små barn att börja på scouterna typ. Dom går runt på stationer och lär sig vad man gör här, fast ändå inte eftersom våra ledare e så chill så dom låter oss göra vad vi vill typ :D men ah och vi (mina kompisar och jag) håller fikastationen, så det kommer bli najs ändå ;) men nu ska jag äta mellis, puss


Så skönt att träna igen

Det va så himla skönt att kunna träna igen, har ju varit sjuk så det har ju inte gått :( men nu gick de och de gick bra! :D haha så nu e jag jätteglad :) men jag vet inte vad jag ska blogga om nu så gonatt, bloggar mer imorgon! Då är det skoljoggen :/


Träning

Nu är det jag som bloggar igen (Sandra) ikväll är det träning klockan 5, ska ha min nya träningskläder då, jag tycker på nåt sett att det är roligare att träna när jag har kläder jag gillar lixom, haha så konstig är jag ;) jag klarade SO förhöret idag!! Trode det skulle gå skit eftersom jag knappt hann träna... Men det gick braaa, aja nu ska jag va lite social, puss puss


Hejhej Anna här:)

Bonjour!
Som ni läste är det jag Anna som gör ett litet inlägg:) Vi är hemma hos Sanda och dricker lite saft:D hejdå:DD
Ni får med en liten bild på dagens skolmat-.-" så himla uschligg


Nolifer?

Jaa, det kan man säga, nejmen jag har suttit å drogat William Spetz nästan sen jag kom hem (y) (har faktiskt gjort lite läxor också, duktig jag är) har SO tills imorgon och bara för att jag älskar min NO lärare och han bara e så himla snäll så ger han oss en till läxa tills imorgon, tack! :D -.- men ah... Idag hade vi spanska, NO, matte och lite annat.
Jag är så himla glad för i förr går så hände det en jättekul sak!! Som har med *han* att göra, så nu vet ni det, har redan sagt för mkt, nej jag skojja ni fatta ju ingenting av dedär kanske men aja. Nu kanske jag ska göra klart läxorna...?


Söndag idag

Mm, lite tråk att det e skola imorgon :/ idag har jag inte gjort så mkt, möblerat om mitt rum typ. Vad har ni gjort idag?


Saturday night

Tjatja! Idag har jag förberett för pappas kalas med hans kompisar, det va jättekul! Nu på kvällen va jag och Marcus med, det v såklart ännu roligare än förberedelserna haha. Vad har ni gjort mina älsklingar? förlåt att jag inte har bloggat men det är därför jag behövde hjälpa till! Pusspuss nu ska jag fortsätta kolla på filmen vi kollar på! :)


Popcorn och snabbnudlar

Är med Anna och Lollo hemma hos Anna just nu, vi har ätit snabbnudlar nyss! Omg va jag älskar sånna asso :') nu ska vi göra popcorn och Anna håller på att göra chokladsås till...? Haha fråga inte :'D men ah vi kollar på film, 21jumpstreet som min kusin tyckte va bra... Så vi får se ;)
(vi brände just popcornen haha :()


Anna kommer

ska vara med Anna lite innan friidrotten, hon kommer jättesnart så jag hinner inte blogga så mkt men ah, jag åker till träningen så får vi se vad som händer! Jag tänkte inte byta om ens utan jag lyssnar på tekniken istället, det är löpträning idag så jag hoppas dom säger mycket! :) Puss på er och tack för att ni läser min blogg fast jag inte alltid hinner uppdatera... :( ♥

Facebook?!

Är det någon mer än jag som tycker Facebook har blivit så himla konstigt! Det är bara såär typ "gilla om du älskar din mamma!" som att man inte älskade sin mamma (okej jag vet att det finns puckade mammor men majoriteten?). Eller "like if you feel sorry for this boy and if u would help him" typ så och de är ju inte så att det helt plötsligt blir bra för dendär killen om man gillar bilden eller? Lägg NER. Någon som håller med?


Bad day

Idag har varit en skitdag. Har varit på dåligt humör nästan hela tiden och varit nere. Aja, vi hade ingen spanska idag för våran lärare kom aldrig, så vi fick håltimme. Det va iförsig ganska najs, jag, Julia och Danis fick typ ut och chilla lite :) sen sista lektionen var svenska å då va våran lärare sjuk så vi fick gå hem :D aa det va inget mer att blogga om typ...? Puss ;*
En bild Anna skicka till mej: (jag)


-.-"

Tja!
Nu har jag missat träningen typ 80 gånger och jag är inte riktigt frisk fortfarande så nu vet jag inte om jag kan gå på träningen ikväll? Men jag gör nog det och får va me på det som går, känns liiiite klent att bara sitta hemma och klaga? Eller, am I right? Idag va sista gången vi hade jumpa på konstgräset innan dom byter det :'( kan inte spela fotboll :(
Men nu ska jag baka chokladbollar bara för jag är så bra, peace folks!


weiiii

yesss nu har jag äntligen ett bildspel i headern, ska dock ändra bilderna men dom får vara såhär så medan jag gör dom nya! Men nu har jag ett iaf... 
ikväll har jag bara gjort läxor och sen gjort lite saker med bloggen. Så det va inte så inressant kanske? Men nu tänkte jag fortsätta med designen :) 

Instagraaaam

Alla följer mej på instagram :) @sandraofsthlm jag har typ inga följande eftersom jag bara godkände folk jag kände förut men nu godkänner jag alla så FÖLJ MEJ NU TACK SÅ FÖLJER JA TBX <3


Spanska

Sitter utanför spanskaklassrummet nu, vi har fått en ny lärare som inte är lika bra som förra :( men aja jag vänjer mej väll. Förlåt att jag inte har bloggat så mkt men det är mycket i skolan nu och ja har ju som sagt varit sjuk...


God kväll

Hahaha nej skojja men ah va har ni gjort denhär kvällen då? Själv har jag varit med min brorsa på deras klassträff typ, kulkul, vi körde brännboll och mitt slag blev väll aa typ 3 meter :') men vi hade killar som slog 5 km så d va lugnt ;) men vi vann inte ändå :/ aja. Sen gick vi tips promenad, då gick jag med Marcus och hans kompisar (de va bara en tjej där till och hon ville inte gå). Och då vann vi!! :D Weii så vi fick Daim ^^
Men nu blev dehär inlägget långt hehe...


Bilder på kläderna i nästa inlägg!

Lägger ut bilder på kläderna sen, skriv gärna vilka ni är när ni komenterar! :)


Shoppa

Idag var jag och mamma i Täby centrum, för er som undrar hade vi bestämt det innan och jag behövde verkligen vissa saker så vi åkte dit även om jag va sjuk... Köpte ett på träningstights och en tröja till dom, lite annorlunda från alla andra träningströjor och så så det blir kul ;) sen köpte jag en jacka, från Hollister så den kosta lite överdrivet...!!! Men jag älskade den verkligen och jag har letat överallt efter liknande men det finns inte så jag hittade den och blev kääär haha nejmen japp så ah. Det va de jag hann med, sen blev jag trött och både jag och mami blev hungriga så vi åkte hem. Vill ni ha BILD PÅ SAKERNA JAG KÖPTE?