Täby med Danis, Carro och Sigrid♥

efter skolan gick jag, Dana, Carro å Sigrid till Täby. Carro gick ganska tidigt för hon skulle på masage :D Danis, jag å Sigrid trode att vi skulle fika på espressohouse men nejnej för det va en efterbliven kille som jobba där och de va treee personer framför oss och vi stog i kön i wn halvtimme!? helt galet. Sigrid gick vid ett typ och carro vid 2 elr nåt tror jag hehe, sen va jag å Danis ensamma å fett flummiga, vi åt nånting hela tiden haha tjockisar jag veet men ah ;) vi följde efter gamla gubbar bara för att se vart dom gick för dom såg så lost ut där lixom, och dom va de oxo. Dom gick runt runt i cirklar? De va en gubbe som följde efter oss oxo fast de va inte lika kul...! Sen kom Carro tillbaka vid halv fem :) Sen skulle vi hem alla tre klockan 5. De va min dag de:)♥
jag har en video som jag kan lägga upp senare när jag har fattat hur man gör men ah bloggar kanske senare :)

Jag är Zlatan blir de nu..

pluggat klart för ikväll nu känns de som, orkar inte mer just nu iaf. Ska nog läsa lite zlatanboook nu haha ne skojja men ah. Ska läsa hungersplen efter att jag å Sigrid har kollat på filmen så ah, läser "jag är zlatan" nu. :) den e bra även fast jag har noll koll på alla fotbollstränare å sånt.. men den äger än så länge :) rekomendation om ni inte har läst den redan dådo...?
Ha en bra kväll hörrni! jag bloggar nog inge mer ikväll men ses imorgon:)♥

Tjoooo

jag e på jättebra humör, vet inte varför men de gick bra på ridningen :) Jag red Quincy, hon var jättesnäl förutom när vi skulle göra halt mellan två bommar då va hon helt off haha men hon va jätteduktig ändåå. Sigrid och Estelle skulle ner till fyrfota (en större ridbana i närheten) för dom skulle träffa Estelles kompis, men hon va lite sen så dom sprang i träsket istället.. smarton. När dom kom tillbaka stank dom träsk haha. Vi fodrade hästarna och bytte om sen cykla Estelle hem (hon bor typ 1 meter från stallet) å jag och Sigrid åkte med pappa.
Ah och nu sitte jag här ch har precis ätit midda, kyckling blev det för alla som bryr sej:P. Ska träna på min redovisning till svenslan imorgon. kulkul..:/ Bloggar senare när jag e klar :). kram♥

Godmorgon.

hejsan, idag är det matte, bild, NO/Tk och SO på shemat. Torsdagar brukar gå rätt så fort, de e bara SO:n på slutet som e lite seg.. sen tar jag å Sigrid bussen till stallet som vanligt. Jag vill helst rida en liten häst idag, för egentligen e jag för lång för dom men Elin kaan övertalas ibland så håll tummarna :)
Det ska bli kallare nu :/ vårvädret ska typ försvinna å på Lördag ska det snöa!? Så nu blire kanse kallt i stallet igen.. just när det blev varmt lixom -.-"
Nu orkar jag inte blogga mer men gör det sen när jag kommer hem. Hoppas ni får en bra torsdag♥

min mobil e patetisk. just sayin...

jag blir så ***** lack på min mobil asso! den laggar sönder heeela tiden och nu vill den inte göra mibilinlägg heller -.-" så jag kan inte göra mobilinlägg. Jag kunde ha haft mycke bättre uppdatering om den bara hade varit en aning normal men ah, tydligen inte. så bara så ni vet...!
kommer inte blogga mer ikväll nu så hörs imorgon ♥

-

nu har jag druckit mitt stoora glas med juice, så nu kan jag blogga, ne jag drev men ah. På friidrotten gjorde vi lite olika saker, vi hoppa höjdhopp å det gick piiiiss verklilgen! Träningarna har fått för sej att de e bra att ta bara 3 steg innan ribban sen öka till 5 och sen 7...?! skitkonstigt å jobbigt, jag vägra på 120, f*n inte bra ju!?
Vet inte vad jag ska blogga om nu så.. bloggar kanske senare då:) 

I´m home.

hellu, kom hem från träningen nyss å ska steka blodpudding nu. Gilla de mer när jag va liten men ah de får funka:) Vad gör ni då?:) E skit törstig så jag ska sätta mej framför tv:n å dricka ett stooort glas juice, najs va?;) bloggar senare ;) ♥

.

lyssnar jag på musik och kollar runt på fb lite, ska snart byta om och åka till Erica så jag gör nog de fram tills dess. Min cykel har lite konstiga bromsar så vi får se hur de går;) haha nejmen jag bloggar när jag kommer hem från tränigen. kram♥

Hemma :)

Nu e jag hemma från skoolan:) har klarat av mer än hälften av proven denhär veckan, huraaa för deee :D imorn ere ju matteprov men som sagt.. de e ju nationella så ah inte så svåra iaf. Ska på träning senare, jag cyklar till Erica sen cyklar vi till hallen därifrån :) ska vara i min favoriiithall idag, den heter "Jollen" ehehe men den e jättemysig iaf. vet att ni bryr eeer..
äter macka just nu, och lyssnar på musik. Tyckte at dagen var okej, den rulla på lixom :) hehe, fast jag åt ingen lunch så e fett hungrig... Men jag äter mellis ju så.. inte länge till;)
jaja, har inget att skriva, bloggar senare om jag hinner..

åhnej jag mår illa -.-"

nej nej nej får inte bli sjuk nu! Jag vill verkligen inte det! fast de känns som jag kommer bli det :'( jag vill inte va sjuk på påsklovet :/
äter banan just nu heh :), vi körde häck på friidrotten :) som jag ville :). De gick bra i början sen gick de dåligt i mitten å bra på slutet av träningen. Vi gjorde nån jättejobbig staffet på slutet! Man skulle göra sånadär benuppdragningen elr va f*n de heter xd man hänger iaf med ryggen mot en ribbstol å drar upp benen men ah..
mår lite bättre nu faktiskt, hoppas de e att jag bara e trött. Ska nog plugga lite spanska, jag e själv inne för mamma, pappa å Marcus e ute å eldar i tunna typ så ah, ska passa på att plugga när dom e ute å inte stör mej haha;)

har då liiiite tråkigt så ah..

 

JA & NEJ:
1. Någonsin rökt? - nej
2. Färgat håret blont? - nej
3. Färgat håret rosa? - nej
4. Blivit kallad hora? - nej
5. Kallat någon hora? - nej?
6. Slagit någon? - kanske min brorsa hehe..
7. Kört moped? - nee :/
8. Suttit på en moped? - aa :)
9. Kört bil? - ja, i mammas knä ;)
10. Druckit kaffe? - aa.. bläää :S
TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? nej
2. Brutit ett ben? nej
3. Gjort nåt du ångrar? mm :/
5. Ljugit för någon du tycker om? a men de va nödvändigt..
6. Ätit en hel tårta? nej
7. Gjort bort dig offentligt? jarro
8. Gråtit när ett husdjur dog? nej, inget husdjur har dött (y)
9. Velat försvinna? ja
SENAST
1. Telefonsamtalet du hade sist?: Anna
2. Telefonsamtalet du fick?: Anna
3. Personen du var med sist?: Mamma :)
4. Roligaste grejen som hänt?: finns massa
5. Personen du smsade: Dana♥
7. Du kommenterade?: ?
8. Du tillbringade natten med?: min familj?
9. Du kramade: Emma♥

 

 


sommarbilder♥

random huuuus.. intressant vaaa?
båten :)♥ älskar att åka båt hehe
Här e lite fotton på en fjäril som jag blev nöjd med! :
jag tog dom med en kompaktkamera(inte en systemkamera utan en sämre) så jag blev förvånad, skärpan e lixom som på en systemkamera :D
Larry :) skitsöt häst som jag tog hand om hos min kusin i england. :)
deras andra häst Galaxy :)♥ skitnajs att rida på!
Deras gaaalet söta hund:
hon fick bli min modell ;)
inte så intressanta bilder kanske men jag har lixom inget att göra. jag la upp dom jag orkade..

-

sitter jag å kollar på Family guy.. kul liv, jag vet. Jag kollar knappt för jag kollar mest på datorn men ah..
ska nog lägga upp lite bilder från i somras i nästa inlägg, lite nolife...

Skypar med Sigrid

sitter å skypar med Sigrid, hon har nyss skaffat skype så ah hon ville se om det funka :) det gjorde de (y) men nu skulle hon äta mellis så vi la pååå.  Vad gör ni då? :)
Ikväll äre friidrott igen. Så jag måste äta middag ganska tidigt! Varför skrev jag det? ah men de blir alltid så stressigt när man ska på träning :/ men jag tare lungt ändå :p hoppas vi gör nåt kul :) känner för häck idag, det brukar vi iförsej göra men hoppas vi gör det mycket idag :) jag hoppa faktiskt över 105 (cm) på "häckteknik", fett stolt :D
vi brukar hoppa över 95 på friidrotten så ah ;) nu skryter jag, men jag visste inte att jag kunde hoppa så högt hehe. Fast dom som hoppar högst hoppar typ 110 kanske eller nej jag vet inte :P. Men jag bloggar mer sen. hörs :)♥

glaad:)

rubriken talar, jag är glaad eheh. det gick bra på båda proven :D så jag e jättenöjd nu! Har bara spanskaprovet kvar denhär veckan, å det är imorn så sen har man hela veckan utan prov förutom matte nationella fast dom va så lätta förra gången så de e inte nåt stort problem :) Sen har vi iförsej svenskaredovisningar också men ah.. kanske inte så skönt då men iaf.
Idag fick vi fika på engelskan som sagt, fett najs :P oso hade vi inget vatten på hela skolan så dom hade ställt dit bajamajor :S gick aldrig till dom faktiskt, tycke rdet e lite äckligt. men jag bloggar mer sen. Kram♥

:))

Nu e jag klar med läxorna och har dessutom hunnit baka chokladbollar till imorn, vi ska ha med oss fika till engelskan för att vi har prov på alla verb å då ska vi fika efter :D najs engelskalärare eller? hon e ganska sträng men snäll om man sköter sej! ;) Den ända bra saken med provet :)
Jag skippa scouterna så jag hann göra allt tack vare det, så jag e glad att jag inte gick den här gången! :p
med det här inlägget säger jag godnatt för jag hinner inte blogga mer ikväll och min mobil dampar när det gäller att blogga från mobilen.. blir så himla irriterad på den.. -.-"

plugg, plugg, plugg

jag å mamma kolla på vårjackor istället för att plugga? så ah vet inte riktigt varför jag inte gjorde läxor istället men så smart e jag.. så nu måste jag plugga hela kvällen ändåååå :((

just nu.

sitter jag å undrar vad jag ska göra! Men tror jag ska plugga järnet tills imorn sen slappa ikväll, så man har det gjort. Skönt att bara kunna blogga eller kolla på tv efter middagen ;)

hahah


Nya skyltar :)


-


Hiss: till att det börjar bli varmare nu :) najsnajs! Sommar snart :D
Diss: Till att vi har så många prov denhär veckan :(

Kan inte sluta lyssna på den.

One Direction in my 

hemma♥

kom just hem från skolan. Lektionerna går så fort efter lunch! Det är jumpa och det är ju kul så det går fort sen äre matte å vi hann bara gå igenom kängerumattetävlingsaken, sen sluta vi :D så nu ska jag äta mellis och plugga till provet imorgon eller provEN för vi har två -.-" ännu bättre..
jumpan var fett rolig idag, vi fick välja vad vi ville göra av höjdhopp, trampolin, lianer, vollyboll (stavning) och lite annat men jag hoppa mest på trampolinen.. med för mycket fart så jag gjorde tre volter utan flit, man fick inte det om man inte hade trääänat men jag haaar träänat på studsmattan på landet så ah.. B|
jag kanske skippar scouterna ikväll för jag orkar lixom inte.. vi ska hålla på med trangakök, ah palla det lixom. Speciellt när man får blåbärssoppa ur barriga kåsor. Så nä jag tror jag stannar hemma å kollar på tv eller pluggar istället..
bloggar mer senare. Kram♥

med Sigrid, Lollo å Anna i datasalen

sitter i datasalen med Sigrid, Lollo å Anna, Lollo å Anna kollar på tråkiga barnvideos på youtube.. kul enligt Anna som garvar ihjäl sej.. -.-"
Jag och Sigrid bloggar :) betyyydligt roligare!
På SO:n skrev vi vidare på proven, dom ska vara klara imorn men han samlar in dom så man kan inte skriva hemma så jag vet inte hur jag ska hinna skriva klart.. på engelskan redovisade våran lärare va de va för skillnad mellan "fun" och "funny", intressant va? fick kebbab till lunch, jag e inte så stort kebbabfann så jag åt ris ehehe.
har inte då mycke mer att säga nu men ska ha idrott nu iallfall så nu måste jag skynda mej, bloggar mer sen :)♥


Godmorgon.

har sovmorgon till 9.50 idag! jippi :D men inte hur länge som helst tyvärr.. jag går till korsningen sen och möter Sigrid åso går vi till skolan där ifrån. Har SO, NO, idrott å matte idag... kanske inte bästa ämnena då men ah man överlever. Chattar med Sigrid just nu, hon ska hjälpa mej med en liten grej här på bloggen ;) bloggar efter skolan
kram♥

Tagen av Dana ♥

Svart/Vitt
Hund/Katt
iPhone/Andriod
Ben&Jerrys/GB glass
sola/bada
cola/fanta
bikini/baddräkt
Öl/vin
Väskor/skor
Smink/Smycken
Rosa/Lila
Zebramönster/Leopardmönster
Dator/Mobil
Choklad/Glass
Chips/Ostbågar
Piercing/Tatuering
Facebook/Twitter
Grekland/Thailand
Natt/Dag
Bio/TV
Utekväll/Hemmakväll

Danas blogg:
http://danaofsthlm.blogg.se/index.html ← läsvärd ♥

framtidens bästa föräldrar hahah

- när blir du riktigt arg på dina barn då?
- närom klättrar på gardinerna, det får Ingen göra
- vad gör du om dom gör det då?
- vet inte.. kanske säger att jag säljer dom på blocket fast jag inte gör det, säger det för att man blir riktigt arg, så kan man göra ibland.
- aja, skulle du ta till de?
- A
hahahahah

-


Måndag: Skolan, plugga, äta middag, scouter
Tisdag: Skolan, ta de luuungt, friidrottsträning, äta middag
Onsdag: Skolan, plugga/chilla, friidrottsträning igen, äta middag
Torsdag: Skolan, stå å vänta på en piiissen buss ta bussen till stallet, rida, plugga, äta
Fredag: Skolan, hem å ta de lungt/kaaanske till stallet.., mysa med familjen/äta
Lördag: Scoutövernattning
Söndag: Scoutövernattning

Hej!

har inte uppderat på hela dagen, veeet :( men jag har gjort läxa.. :( inte hunnit lixom.
Jag kom just hem från Sigrid, vi kolla på Breaking Dawn!! skitbraaaaa :D synd att nästa del kommer i oktober, orka vänta när dom redan ha gjort den lixom... -.-"
men ah har inte så mycket att skriva nu men ska göra en veckoplanering i nästa inlägg tänkte jag.

Konstig sak i menyn!

de e en konstig sak på sidan högst upp i menyn där de står typ namn: ditt förnamn elr nåt men ah så ni vet har jag ingen aning om hur den kom dit så ignorera den bara hehe ha de braa  :)♥

-

hej!
spelade fotboll med papi och Marcus istället för att plugga till SO och engelska provet ehehe :) upptäckte att jag hade den dålda talangen att skjuta rakt i annsiktet på målisen.. om de e en talang dvs :/ självförsvar snarare xd
just nu håller jag på att förbereda för gästerna :) bloggar nog inte mer ikväll då men ha en bra Lördagskväll hörrni! kram♥

me gusta viernes ♥

rubriken betyder "jag gillar fredag(ar)" för er som inte är tillräckligt bäst för att gå på spanska :P nej jag skojja va taskig jag e ♥
sitter å pluggar till spanskaprovet :( sen ska jag plugga till engelska provet.. och sen SO provet -.-" Döööör.
bloggar senare om jag hinner eller inte hör dött av allt pluggande.. :/♥

________________________

här är ett litet program för min lördag:

Middag avklarad :P

har just ätit middag, japanmat eller va man säger :D ah så det va gott.
Fortfarande sådär glaad :D de e så kul att va glad hehe :) Marcus och hans kompis spela fotboll med våran granne, 3 åring :) så ***** söööt!! han visste inte ens hur gammal han var, skitgullig :D♥ älskar småbarn! dom e så gulliga å söta å roliga hihi, nu ska jag fortsätta ha en bra kväll!! Hoppas ni också får en toppenkväll! jag ska nog mysa ner mej framför tv:n.
krAAAm

Resultat av en halvtimmes fotorunda;)

jag upptäckte att det bästa motivet i närheten var mina convers :P :D så ah här e några bilder på dom haha
e jag cool eller :O haha nej skojja! ;p
hehe lite felexponerat där eller :P
nu ska jag inte lägga upp fler kan-bli-tråkiga i längden-bilder, vet hur tråk det e att kolla på om dom blir för många men de kanske kommer fler senare man vet aldrig ;) de finns bättre bilder från idag men så här ere att jag får inte lägga upp bilder där man ser mej för mycket typ, det är INTE mitt påhitt så ni vet så det är något jag inte riiiktig gillar om man säger så ;P
nu är bilderna mosade igen :'(

Ny design :)

som ni ser har jag designat om lite här på bloggen! jag måste hitta ett passande tema till sen också... ah men jag lägger upp lite bilder i nästa inlägg :)

Ut och fotta!

ska gå på en fotapromenad snart tänkte jag :) är inte säker på att jag får bra bilder men ah kanske kommer upp några..
blev inte så mycket med den där designen asso de e en sak jag inte fattar med en grej å ah jag orkade inte helt enkelt så de blir en annan gång.. när Dana har hjälpt mej kanske haha! :D nu ska jag uuut i de fina vääädret hihi ;p

One Direction - One Thing ♥


Juuust nu!

sitter å äter glass å kollar på film hehe lite tjockis får man väll va :p
älskar livet just nu! har så gulliga vänner och allt♥
ska försöka göra ny design.. men de kan ta ett tag för jag måste fixa lite å sånt så VA BEREDDA PÅ KONSTIG DESIGN.. haha men nu ska jag sätta igång :)
kraaaam♥

Årebilder

fick som sagt en komentar om bilderna från när vi va i Åre de här året så..
första bilden jag tog i Åre ↑
utsikt ↑
Åre chokladfabriiik :D god choklad :P ↑
lite bilder på Åres by ↓
lite suddig men men
hmmr ah ä lika suddig 
här där jag står (när jag tog bilden) de e en backe som kommer ner där så man kan åka skidor genom byn :)
Vill haaaa en huuuund!! ♥
!!
sen åkte vi till copperhill sista dagen, de e nåt fint hotell på toppen på no sätt :D
sen åkte vi till Sundsvall
SUNDSVALL↓
asso ignorera stolpen.. det va en väg i vägen så jag kunde inte stå på nåt annat ställe å fotta :/
bloggar mer senare♥
BILDERNA E HELT MOSADE MOT KANTEN, JAG VET MEN SÅ ERE :( NI FÅR FÖRSÖKA GÖRA RESTEN AV BILDEN I ERA HUVEN... OKAY? verkligen ledsen för de :(

Tjo

sitter i datasalen med hela klassen (orkar inte räna upp alla lixom) vi ska prata om muntliga nationella proven i svenska.. :/ Så vi sitter och väntar på läraren nu. men nu måste ja sluta för nu kom hon så hörs efter skolan :)


bilder från Åre imorgon, men nu, plugg :/

jag fick en komentar om bilder från åre så ja, jag tänkte lägga upp lite sånna imorn. fick rida Space idag - typ ända hästen lag helst iiinte ville ha men han var jätte duktig ändå :D de va mer jag som va lite slarvig i ridningen... ehehe men ah nu måste jag fortsätta med pluggandet så ses imorn :) ♥

Godmorgon!

hej, idag har jag sovmorron :D . Vi har matte direkt på morgonen å sen bild :) efter den har vi lunch sen NO tror jag och teknik, efter den SO och sen tar jag å Sigrid bussen till stallet som vanligt, då ska jag rida.. som vanligt oxo :p
har fortfarande lite ont i huvudet, min brorsa e sjuk så ah jag kanske också blir det snart :( men ne man ska tänka positivt, tänk om jag iiiiinte blir sjuk :) hehe jaja nu har jag inget vettigt att blogga om som ni kanske märker :p jag bloggar nog mer efter stallet, för då har vi haft alla våra läxförhör den här veckan så då hinner jag nog...

...

har innget att blogga om men jag har träning nu så jag kaaanske bloggar efter, har lite täxor att göra men jag ska försöka ;) (helt onödigt inlägg, jag veet men ah mobba inte :P )

Tjenare

hur mår ni då? jag mår iaf bra, har lite ont i huvudet men jaja lite får man väll ta :P . Vet inte riktigt vad jag ska blogga om nu men ah :p
kanske gör en hiss å diss sen..?
aja orkar inte blogga mer just nu i alla fall. hörs sen ♥

shobree

har just kommit hem från träningen. Den va seg idag, vi träna typ bara teknik å sånt så ah de va väll inte jääättekul men life goes on. Imorgon har jag jumpa, svenska, lunch efter lunch har vi språk:) sen har vi engelska å sen matte sen klassråd, och på kvällen har jag träning igen :) så då vet ni vad jag håller på med imorgon om jag inte har tid att blogga :/ jag måste nog plugga till spanskaprovet.. hatar alla läxor!!
↑haha vet inte om det stämmer på mej men den e gullig ändå så ah..

Träning nu

ah så se yaaaa

Tisdag

ah nu sitter jag i soffan å har precis gjort klart engelskaläxan, läxor e de västa som finns typ :( men ah klar nu i alla fall. Om jag inte ska plugga till Spanskaprovet på onsdag men aja de gör jag sen. Idag har vi haft matte, då vi hade nationella prov, dom va lätta tyckte jag så de va skönt! haha ;) sen hade vi NO. Vi missa halva NOn eftersom provtiden va så lång så... vi kolla typ på film hela NO lektionen så de va inte så farligt ändå. På engelskan sa våran lärare att vi skulle få fika nästa vecka, yeyy ;) våran engelska lärare har blivit bättre och bättre faktiskt, först trodde vi att hon skulle vara jättesträng men hon e skitsnäll (om man sköter sej å de förutsätter alla lärare eller?) men ah så hon e riktigt najs :P
ikväll har jag träning, hoppas vi inte göt något allt för jobbigt för jag e rätt trött.. men ah nu ska jag göra nåt annat, jag kanske bloggar mer senare men som sagt - var beredda på dålig uppdatering :(

Asså förlåt men...

jag har haft mycket att göra så jag har inte hunnit blogga! men i helgen har jag i alla fall försökt hitta en vårjacka... men de fanns ju inga fina! så nepp ingen sån :/ men aja jag hittar en senare! men any waaaay, nathalie va som sagt här och de va jättekul ;) sen på söndagen hände de inte så mkt. idag ska jag på scouterna, står typ "blandad kompott" vetefan va de e men ah... jag bloggar kanske inte så mkt senare men får se... :( jag vet att jag har sämst uppdatering men jag har ett liv you know.. nejmen jag har inte tid just nu helt enkelt :( ♥

Just nu!!

jag bakar kladdkaka tills ikväll just nu :), hoppas den blir good :P hoppas ni har de bra. inte så mycke mer att säga men bloggar senare

najs låt.. right?


Lördag 17/3

har kommit hem från träningen nu :) vi körde längdhopp och höjdhopp, jag hoppade nästan 1.40 på höjden :D ribban låg på 1.30 men tränarna sa att jag var högt över 1.40 :D fett stolt för mitt pers e lixom 1.40! Ländhoppet gick helt okej men inte suuuper. Man kan tycka att de e jobbigt att träna så tidigt på morgonen men de är jätteskönt! man har hela dagen på sej efter istället för att träna klockan tolv och inte hinna göra något innan eller efter :) ah men de är lite jobbigt att behöva lägga sej klockan tio på en fredag också... de är nackdelen :(
Senare ikväll kommer Nathalie, tord och Eva men de blir ikväll najsnajs. vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess.. kanske bara chilla lite..? haha nej jag vet inte, jag hittar på något. Bloggar mera senare♥


Träning med Erica imorgon!

jag har friidrottsträning imorgon kl. 9.00 så jag ska nog gå å lägga mej snart annars kommer jag dö om vi gör nåt jobbigt haha jag e trött också men ses imorgon ♥♥♥

Min dag i bilder :)


När vi skulle leda in hästarna (den första rutan) var Kaxe som jag ledde in skitjobbig, han levde verkligen upp till sitt namn :/ ah inte så najs han slände sej ut i vägen och dummade sej nåt otroligt haha helt galen häst asso. han e en privathäst så jag har aldrig tagit in honom förut... fick en lagom trevlig överraskning... -.-" haft lite allmänn otur idag känner jag! först nycklarna å sen de och när Elli skulle leda ut Brille när Sigrid skulle rida honom så snubblade han på en vattenhink som stod i gången så ah han blev lite rädd. Men annars har dagen varit jättekul, det kommer säkert fler bilder från idag nån gång!  
Brille ♥ han e så himla söt!
innan jag lägger upp bilder på Sigrid måste jag kolla vilka hon tycker e fina men dom kommer nog snart ;)
ha en najs fredag kväll och njuuuut av helgen det ska jag göra ;) hörs:)♥

Bloggar mer efter stallet...

yessss

Nu får Sigrid kommaaa

väntar på att Sigrid ska komma nu! Ah hoppas hon kommer snart i alla fall för jag har feeett trååååk! men nu ska jag chatta lite med Erica :)

glömde nycklarna hemma...

rubriken talar heh jag glömde mina hemnyckar hemma, jag hatar att göra det! så irriterande att vara utanför huset och veta exat var där inne nycklarna ligger.. jag va jättekall också för jag hade min vårjacka på mig å den e inte tjock precis så ah lagom najs. jag ringde till pappa å mamma 5 gånger var säkert men dom svara såklart inte när man vill de... -.-" till slut efter 20 minuter så ringde mamma å sa att jag kunde gå ner till busshållplatsen för då kunde hennes jobbarkompisar skjutsa henne dit och då kunde jag få nycklar av henne (y) skitsnällt av jobbkompisarna asso! så jag sprang, verkligen spraang hem å nu sitter jag å äter pyttipanna istället för skollunchen :)
jag måste göra i ordning mej tills Sigrid kommer också vid 2-3 för då ska vi åka till stallet :) tänkte fotta lite så håll utkik efter bilder från stallet nej men jag lägger nog upp dom senare om dom blir bra ;) jag, Gabi å Sigrid va lite flummiga på slöjden och Sigrid spådde i knapparna å kom fram till att jag skulle få skitdåliga bilder men ah de kanske man inte ska lite fullt ut på dåro... haha så vi får se va de blir ;)
men bloggar mer senare nu ska jag kolla film♥

5 sanningar om mig... hehe

jag kom inte på nåt roligare att skriva just nu hehe:
1. jag får alltid damp på spelarna på FIFA för att dom aldrig gör som man säger...!
2. jag e pissrädd för myror dom e så hiiimla äckliga!?
3. jag älskar att retas! :D
4. när jag va liten sprang jag alltid runt när jag åt för jag kunde verkligen inte sitta stilla :P
5. jag hatar att gå igenom tullar på flygplatser för alla vakter där ser så hilmla elaka ut hehe
de kanske va lite tråkiga sanningar...? men de kommer nog flera ;) 
bjuder STORT på den här flumbilden från när jag å sigrid fotta i parken haha så mobba inte x)

Tjenare

nu har jag just ätit pannkakor :D najsnajs, jag överlevde redovisningen idag på SOn peew jag hatar verkligen att prata inför massa människor! hehe men ah nog snackat om den.
Så himla skönt att de e fredag imorn asso!  Älskar fredagar verkligen, vi slutar så sjukt tidigt å ah bra lektioner å allting :D så de blir chiiiill men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer får väll hitta på nåt kul i nästa inlägg haha

Stallet :)

kom just hem från stallet, jag hjälpte Sigrid, Elli och Ellen att fixa lite med Sigrids medryttarhäst Dick och GP och Daisy, Sen red jag. Fick rida Espe idag, han var grymt duktig faktiskt, han gjorde inte så mycket i boxen heller m
uckade två gånger men de va ju inte så mycke :) så jag e nöjd ;)
← där har ni Especial :)
Vi travade över nåra kavallettibommar (stavning?) och sen galopperade vi på volten :) de va asnajs att galoppera på en volt för då hade man lite mera kontroll i fall han skulle dra iväg eller nåt så de va skönt men annars kunde jag bara ha ställt upp sa Elin (ridläraren) om han dummade sej men ah nu ska jag äta pannkakor :D uppdatering efter det ses ;)♥

Just nuuu...

sitter jag i datasalen med Sigrid, Lollo, Anna å Wilma. jag och lollo ägnar oss åt att hitta bakgrundsbilder för våra inloggningar har dampat lite tydligen, vi söker mest på grisar haha, vet, vi e lite konstiga :D men dom e så söta ;)
min bakgrund nu haha men nu måste jag gå till tekniken så see ya :) ♥

Godmorgon alla glada!

skriver vad vi ska göra i skolan idag för jag har inget annat att skriva om xd i ah men dag i skolan har vi först matte då vi ska göra den där kängerumatten som jag snacka om igår. Efter matten har vi bild, då ska vi väll fortsätta med våran bild där man ska måla in ett tidningsurklipp i en annan bild typ, efter bilden ska vi äta lunch, lika najs som vanligt antar jag :/... okey men efter det iaf så har vi NO/Tk, på NOn så ska vi elda tenn igen tror jag och på tekniken ska vi fortsätta rita upp nån generatorgrej på datorn, jag är inte så teknikintresserad så jag kommer inte riktigt ihåg vad det hette hehe. Sen slutar vi efter SOn där vi ska redovisa.
Så, de va min skoldag de :) efter skolan åker jag, Sigrid och antagligen Elli till tha staall där Ellen och Estelle väntar haha nä men dom e där iaf. :)
men nu måste jag skyda mig till Sigrid, jag kanske bloggar mer när jag kommer hem men sorry för dålig update om inte :(

Tröött

åh jag e så himla trött efter badet idag, dessutom har jag ett megablåmärke på knät från ruchelkan, ah så jag e allmännt nere plus att jag måste träna till SOn... -.-" men ah ska inte klaga de va värt ett blåmärke för de va så kul idag ;)
men de har ni hört så jag ska inte säga det igen haha, imorgon ska vi ha kängrutävling på matten, de e nån mattetävling som alla gör tror jag men ah orkar inte göra den, jag har gjort den en gång tidigare varför måste jag göra igen -.-" men men, thats life :/ vi har i alla fall sovmorgon imorn, alltid nånting..
Men nu måste jag nog göra SO läxan, om jag inte bloggar efter det så, ses imorgon ♥

Dagen :)

idag var alla 6or i hela skolan på eriksdalsbadet, det va skitroligt! Jag åkte mest ruchtkana (stavning?) med Gabi, Lollo, Sigrid, Anna och Wilma, jag va med Carro och Julia och Danis lite oxo men haha jag behöver inte rabbla alla. Men de va i alla fall jättekul! Men de e inte så mycket mer att säga om det..
här inne va vi :) ↑
ah men nu vet ni det, det känns som de e helg nu bara för vi badade hela dagen! Men imorgon har vi SOredovisning, orkar intee -.-". Men jag måste antar jag :'(
Men vi har bild imorgon i alla fall (y) men nu orkar jag inte blogga mer, känner att de inte blev så bra inlägg de här men ah bloggar nog mer sen ♥

Tidsfördriv

1. Vad är ditt förnamn? Sandra

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? vet inte det beror på va jag e på för humör :d

3. Är du i ett förhållande nu?
nix

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -

5. Vem var du tillsammans med sist? Oscar

6. Får man fråga varför det tog slut? mm men det vet jag inte om jag får säga så nej inte här ;) men de e inget märkvärdigt så ah..

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ne de tycker jag inte :P

8. Vem vet mest om dig? Familjen tror jag, eller Sigrid ;)

9. Vad gör du på fredagskvällar? Kollar på tv såklaaaart ;) nä men ganska ofta i alla fall!!

10. Bästa filmen du någonsin har sett? jag har ingen aning

11. Har du haft sex med mer än 5 personer?
nej

12. Har du någonsin varit full? men asso nee -.-"

13. Har du testat droger? nej

14. Röker du? Nej!

15. Snusar du? Usch nej

16. Saknar du någon just nu? aa

17. Hur mår du idag? Braa :)

18. Hur många tabletter tar du dagligen? ...varför skulle jag ta tabletter? haha!?

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? haha det kommer jag inte ihåg!

20. Bästa minnet från sommaren? vet inte..

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Turkiet :D

22. När var du där? 2011

23. Är du rasist? nejje

24. Har du helt svenskt ursprung?
Yesbox

25. Om nej, vart kommer du ifrån? -

26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Både och :)

27. Ser du fram emot någonting just nu? Japp

28. Sköter du skolan? Jarro det tror jag väll!

29. Vad hade du för betyg förra terminen? Får inte betyg ännu

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? alla rätt (y) ;)

31. Vilket ämne var det? olika

32. Har du fått ig på ett prov? nee

33. Har du spelat/spelar du i ett band? Nix

34. Anser du dig vara intelligent? Haha njeeea vet inte men helt efterbliven kanske jag inte e :)

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? vet inte många tider ;)

36. Vilken va den värsta tiden då? Ingen förutom när mormor dog jag älskade verkligen mormor :) men de va länge sen hon dog nu men ah

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Nej!

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? nejje!

39. Har du haft sömnproblem? nej bara på nyårsafton hihi men inte seriösa "sömnproblem" lixom

40. Hur ofta gråter du? de va länge sen men när jag va liten å skulle bli lämnad på dagis... haha

41. Vad gör du när du mår dåligt? smsar hah nämen det beror på va man e ledsen för!

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Jag brukar inte riktigt prata med folk men mamma eller nån annan i familjen eller Sigrid såklart!

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej

44. Vilken klass går du i nu? 6N1

45. Vilken skola? ja deeeeniii

46. Har du varit otrogen någon gång? Men nejje

47. Har någon varit otrogen mot dig? nee!

48. Är du stolt över dig själv? Jarro :D

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Jag vet faktiskt inte

50. Vad får du komplimanger för? Mina ögon, mitt tydligen tjocka hår, eller min enligt dom fina hårfärg x)

51. Har du lätt att få folk att skratta? Beror på va jag e på för humör å va folk har för humor heh men ja har jag väll..

52. Cider elller öl? Inget av dom jag dricker inte kolsyra :P

53. Har du några talanger? eh asso jag vet inte

54. Vet du om någon är kär i dig? det vet jag inte

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Ja ♥

56. Vad står det i ditt senaste sms? "Vad gör du?♥"

57. Vem var det ifrån? Simon

58. Hur lång är du? 1.63 kanske..?

59. Hur mycket väger du? jag vet inte har inte vägt mej på hundra år :D

60. Vilken storlek har du på kläderna? XS eller S typ

 


Svar på 2 komentarer...

Från Danis:

grymt fin design sandris ! :D <333

Svar:
Tack dsm<3333

Från Sigrid:

Det var skiiit kul! <33333

Svar:
Aa måste göra om ;) <333333


Tjobaaa

idag hade vi oförberett (stavning) nationellt prov igen.. men de gick braaaaa :)
sen hade vi svenska då blev våran lärare lite (ganska mycke) arg på oss för vi snacka lite.. hihi men sen när killarna hade gått på lunch blev det lungt! Haha?! men ah sen så hade vi SO, de va som vanligt ingen höjdare..     -.-" ikväll blir det friidrott oxo, hoppas vi hoppar höjdhopp eller nåt.
jag ska nog göra lite läxor nu faktiskt men jag bloggar mer sen ;) ♥♥

sry!!!

jag har inte hunnit blogga förens nu för jag har jobbat matte sen jag kom hem... inte kul!
men jag hinner inte blogga så mycket nu heller för jag sla äta snart men de e mycke i skolan nu så de e därför jag inte hinner blogga så mycke så ni vet :(
skoldagen var väll som vanligt. Ikväll ska jag på scouter så jag hinner inte blogga då heller tyvärr :(
ah men nu måste jag gå å äta ses<33

bra låt :)

om man lyssnar på den här låten typ 30 gånger dååå blir den bra ;)
Har Sigrid här just nu och vi ska lyssna på lite låtar hehe :) hörs senare <33

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

(y) Hissar att det snart är vår :D ah inte så mycket att säga varför jag bara tycker det så ah..
(n) Dissar lärare som tror att dom först kan skälla ut en och sen direkt efter vara jääättetrevliga å tro att man går med på att vara jättetrevlig tillbaka då lixom, total missuppfattning -.-"

dålig uppdatering :(

de va ingen uppdatering igår jag vet men jag hade bara inte tid att blogga. Klockan tio i 9 hade jag träning så jag kom hem typ halv ett sen gick jag till Sigrid i alla fall med alla tjejer i klassen och ellen, estelle, vickan och erica, skitkul kväll som måste göras om!♥ Vi åt hemgjord pizza gooott sen pysslade vi :) kul! fast jag glömde min sak hos Sigrid hehe kom jag på nu haha får hämta den senare. Sen åt vi kladdkakamuffins och sen melodifestivalen. jag tycker de va bra att Loreen vann, de ända som inte hade varit bra var om Torsten Flinck hade vunnit!! Då vet jag inte vad jag hade gjort. Men som tur var gjorde han ju inte det ;)
nog om igår, idag är planerna att åka till kussarna på kvällen, deras mami fyller nämligen år grattisgrattis! Just nu så e jag hemma själv för marcus är på match och mamma och pappa med men snart kommer dom hem igen.
Ni kanske får en hiss å diss senare, låer det okej? ;) hörs senare ♥

True story

så sant haha♥

shobree

nu har jag kommit hem från stan, vi va i Gallerian :) oso åt vi glass (y) najsnajs men ah just nu så kollar jag på the voice :)
skönt med helg, veckan har gått jättefort tycker jag :D de e ju bra då är det närmare till påsklovet haha. Har inte så mycket att skriva nu men jag kanske bloggar senare, får see
/Sandra♥

Tjenatjena

har just kommit hem från Sigrid, vi träffade Ellen på bussen så hon hängde mä hem ;) vi åt köttbullar å pasta till lunch goott :) sen hjälpte vi sigrid med hennes blogg. http://www.sigridofsweden.blogg.se ← där har ni deen :)
just så nu sitter jag i soffan och tittar på TV men jag ska inte göra det så länge till för snart ska jag gå till tåget och åka till tha town där jag ska möta mami. ♥ :) Kommer säkert bli jättemys (y) ♥
kanske bloggar mer senare, men min mobil är kOnstig så jag kan inte skriva mobilinägg -.-" ah men jag försöker om jag kan men så ni vet är det därför jag inte gör deee.

Godmorgon

ska snart möta Sigrid vid korsningen men jag hinner nog blogga ;) idag har vi som vanligt koooort skoldag, vi slutar tio i tolv :D först har vi svenska sen slöjd och efter det språk och sen lunch men den kan man äta hemma ju! efter skolan går jag antingen hem eller till Sigrid och hjälper henne med sin blogg... så får se vad det blir då men nu måste jag gå hörs senare.
heidoo

lite om mig...

här är lite saker om mig eftersom den här bloggen är ny och såååånt...


Mitt fullständiga namn: Sandra ******** ***** :p
Smeknamn: Sanroski, De va INTE ALLS in idé -.-" och Sandrino... konstigt igen INTE MIN IDÉ, och Sandra

Intressen: Kompisar, dator, friidrott, ridning...
Favorit årstid: vet inte...
Favorit godis: de e olika beroende på hur jag känner mej haha?!

Nåt jag hatar: falska människor
Nåt jag älskar: Godiis
Nåt jag inte skulle kunna leva utan: telefon, dator, familj, vänner & mat.
En bra egenskap: Vet inte riktigt jag gillar inte att säga själv vad jag e bra på det känns skrytit typ men aja strunt i dee
En dålig egenskap: Kan retas gaaaanska mycke haha så passa er ;)

vet ni mer om mej nudå? :)


dagen

ah idag fick jag rida Prisse :) egentligen heter han Piombino xx haha?! konstigt namn men aja en bra häst i alla fall de e väll viktigast :P men han va jätte duktig faktiskt! Sen har vi världens snällaste ridlärare oxo som hjälpte mej ;) här e Prisse, skitsöt asso:
just nu lyssnar jag på Tröjan du hatar, drogar den låten den e asnajs (y) :) oso chattar jag med Erica oxo :)♥
imorgon ska jag å mamma åka till stan för att köpa present till Sigrid som har fiesta på lördag :D najsnajs ;p
får se vad som handlas men det kan jag ju inte skriva här i alla fall hehe
vi hade bild idag oxo, målade vidare på min bild, vi ska typ måla in en tidningsbild i en vattenfärg å få det att se kommoflerat ut om ni fattar haha men aja ;) sen hade vi lunch. vi fick fajitas... lika gott som vanligt :/
SOn va väll helt okej vi gjorde en powepointpresentation för ett project. sen blev jag, Sigrid å Elli rådissade av busschaffören! han öppna dörrarna å sen stängde han dom efter att 3 personer gått in och sen körde han iväg i 180 -.-" så då va det bara att gå till nästa hållplats... ah men sen så gick det braaaa :)
det var väll de som hände idag typ. bloggar nog mer senare :). Puss

inte klar tror jag...

bloggdesignen är nog inte  klar riktigt än... men ni får nöja er så här så länge :P

dagens shema :)

Idag börjar vi med matte -.-" inte kul men sen har vi bild! det är ju kul. Efter bilden är det lunch sen efter lunch så blir det teknik/NO... inte kul heller och sen SO :/ men efter det så slutar vi och ska jag rida direkt efter skolan, som vanligt tar jag å sigrid bussen till stallet. Hoppas jag får rida macke idag, eller candy, eller sinpan... ah jag vet inte nån av dom skulle va kul i alla fall :). Bara helst inte Space för han e så slängig å jobbig men nu ska jag inte snacka om deet. det var min dag typ :) 

Tjo!

jag har haft en blogg på bloggplatsen.se förut men nu testar jag blogg.se bara så ni vet :)