#187: godmorgon

Helluuu
Jag har inte mkt att säga, idag ska jag åka bil, kanske åka skidor om vi hinner och sen inte göra så mkt annat. Vad ska ni göra?


#186: trolololooo

Så bra är jag på att hitta på rubriker. OooouuuFFFF.

Jag har just sett hungerspelen med pappa. Grym film faktiskt. Bättre än förra gången jag såg den (?!)
Men nu ska jag sova. Godnatt!


#185: just nu

Mmmm höhö


#184: mot farmor!!

Jag sitter i bilen påväg till farmor o farfar just nu. Vi ska äta våfflor med dom! Bra sätt att umgås tycker jag! Haha.


#183: mornin'

Jag ligger fortfarande i sängen hehe. Men de hindrar inte att blogga ;) idag har jag inga planer alls faktiskt. Men de dyker nog upp något att göra :) kanske ska ringa en kompis? Kanske de. Eller så fotar jag. Eller så gör jag ingenting. Får se. :) vad ska ni göra idag?


#182: Lyckad kväll

Helluuuu!

Julias tjejkväll var jätterolig! Vi kollade på en film och åt pizza oc glass höhö. Gottgott. Sen satt vi i Julles rum och pratade typ. Hennes lillasyster va där och hon är så sjuuukt söt haha. Nu ska ja kolla på film med William <3


#181: hemhemhem!

Jag är påväg hem just nu! Sköööönt!! Hur skönt är de inte med lov? Jag såg en skola som va och åkte pulka i en backe nära mig. Fy va de såg uschigt och kallt ut! Brukar gilla att åka pulka haha men just nu är jag tacksam att vi har slutat! Jag lyssnar på musik just nu också: I'll still kill - 50 cent <3


#180: godmorgon!


#179: tjobreee

Helluu

Hade egentligen inget att skriva, jag lyssnar på musik och springer runt i huset och gör onödiga saker haha. Vad gör ni?
Imorgon är det fredaaaag! Och då ska ja hem till Julia och fira fjortisskapet haha nä men hon har tjejkväll (oj va töntigt det låter, men jag vet inte vad jag ska kalla de) niiiii fattar.


#178: medveten

Jag är medveten om att jag inte har lagt upp dagens tips, som jag sa att jag skulle... Men jag la ju upp ett pluggtips för ett tag sen. Jag tänkte att jag skulle komma på några fler och att de nog inte skulle ta mer än någon timme att komma på nio till. Haha hade jag fel? Japp. Så jag tänkte såhär nu: jag kommer på fem bra och sen säger jag till när jag har gjort det så dom kan komma alla i rad. De är väll roligare än om ni inte vet ALLS när dom kommer? :)


#177: I'm home!

Tjo hörrni!

Nu har jag kommit hem från skolan och ska snart göra lite SO läxa tänkte jag. Påvägen hem fick jag och Anna en skrattattack :) annars då, haha nä de va väll inge mer att skriva kanske.

Jag ska förresten fixa Annas bloggdesign senare också! Kolla in på hennes blogg vetja http://annaofsthlm.blogg.se haha undrar vart hon fick de namnet ifrån...? :o ;)

Kan säga en sak till, jag och Julia hade väldigt kul på matten idag och vi satt å skrattade åt att ingen av oss fatta. Vi sa lixom "jag fattar inteeee" på samma gång oso skratta vi bara. Om ni undrar va de va vi inte fatta så va de detta:


#176: disikera

John sa att vi skulle disikera en bläckfisk idag på lektionen. Vi ska typ göra de nån gång efter sportlovet! Usch va dumt de kommer kännas! :( jaja


#175: hitta...

Jag hittade några bilder från Vietnam när jag kollade igenom bilderna på iPaden. Ni kan få see! Jaa!
NEJ jag känner inte tanten på strandstolen.


#174: yeeey

Haha jag har blivit beroende av ett spel som heter parkingmania. Och jag har just upptäckt att jag kan spela de på ipaden!! Yeeees fett coolt och stort och uppzoomat ju!


#173: ingen väska

Nä. Den väskan va inte så fin när jag tog en närmare titt. Den va finare första gången vi sågs. Kärlek vid första ögonkastet. Men de höll inte.. Ojdå dedär va lite konstigt meeeen anyway, jag ska väll inte göra så mkt ikväll, vi gjorde en fett jobbig övning på träningen! Blä. Då fick jag ont i mitt knä haha. :(

Aja jag ha ingenting att säga som ni märkeeeer saatteee jag bloggar mer sen kanske! Puss.


#172: jaaaa

På Fredag är det sportlov! Jag älskar deeee jaaaa


#171: ska väll skynda!

Jag ska gå till träningen typ kvart i fem och för att jag inte ska få håll måste jag nog äta snart.. Men jag är inge bra på att skynda så jag vet inte om de går! Haha joooo de ska gå men ja menar att jag kommer äta i sissta sekund! Hehe
Kul inlääägg


#170: goooodmorgon

Tjotjo! ✌

Idag ska jag vara i skolan, tror Onsdagar är rätt så lugna dagar, har inte kollat schemat... Efter skolan. Ska jag träna med Anna, vi har bestämt oss för att börja träna "på riktigt" denhär veckan. Asso eftersom jag har varit sjuk och inte kunnat träna å massa saker som gjort att jag måste skippa träningen men ikväll! Då ska vi träna! :)
Sen efter träningen åker jag och mamma en snabb sväng till täby centrum för att kolla på väskan jag ville ha... Mami ska kolla lite på material och sånt, bra att ha mammor till sånt ju :) näää dom är bra till allt men just idag va de tur därför!


#169: nytt igen...

Jaa ni ser att jag fifflar med bakgrunden och headern. Bara så ni vet tänkte jag göra det tills jag har en jag är nöjd med!

Är de kul eller förvirrande att jag byter ofta?


#168: knepet funka :D

Jag tränade nyss. Kom hem för bara typ en kvart sen. På träningen körde vi kula, längd och häck. På kulan sa Per att jag var duktig!! Åh jag har lixom aldrig varit bra på kula! Så oj va jag blev glad! Precis när jag tänkte på en sak som gör mig arg, de va just då han sa att de va bra. Haha gissa va jag tänkte på? Hehe. Jag tänkte på att kulan vägde 100 kg och jag skulle kasta den i huvudet på en som jobbar med djurtester. Hehe hehehehe.
Hett tips haha!


#167: gabis komentar

Vi skrev minimysterium på engelskan idag, och man skulle skriva kommentarer på varandras. Såhär skrev gabi på min: ^^ haha så gulligt!


#166: träning ikväll

Ikväll ska jag träna. hoppas inte att de är lika jobbigt denhär gången som förra. Men aja jag ska iaf åka dit! Men nu ska jag gå hem från skolan med Anna!


#165: matteproov

Ida hade vi matteprov på morgonen. Det gick väll inte sådär jättebra. De e alltid så att vissa upg undrar man om man har räknat fel för den är så lätt medans andra så undrar man om de inte är 3dje rings matte. Så jaa jag vet inte men jag tror inte jag får A iaf. Men de gööör inget. Man behöver inte ha perfekt betyg i varenda ämne! :)


#164,7 ingen komentar.

HÄR ÄR BILDEN:


#164,5 fail

Råka publicera utan bild 😆 här är deeen:


#164: u gotta löv dat...


#163: väska

Jag hitta ingen väska jag gillar mer än den jag har, förrens NU! Idag! När jag och Marcus va i affären! Då! Då hitta jag en! Ni känner säkert igen den för dom är ganska vanliga. Men jag gillar den och blev kär. Billig också!


#162: waitiiiin'

Jag väntar på Marcus just nu. Han slutar om en kvart! Jag orkar inte väntaaaa. Aja bloggar seeen hejdå!


#161: tjatja

Helluuu!

Imorse var jag fett taggad att gå till skolan. Jaa de är konstigt men jag var de. Så är de. Kanske för att de bara är en vecka kvar till sportlooov ✌ yeey!
En hel vecka utan skola!

Efter skolan ska jag till Täby centrum med min käre bror.
De e väll ungefär vad jag ska göra idaaaag. Ikväll är de ingen träning eller så. Jag är leeedig :)
Aja nu ska jag snart gå in till matten.
Mina ben :o ⬇


#160: ojdå! mm

Idag hos Erica fotade vi en ny header. Bilderna blev som på headern haha! Jag vet inte om designen blev bra men jag kör på de ett tag! Erica kunde fixa bort bakgrundeni photoshop satteee nu har hon lärt mig så nu blir det nog lite finare headerar i framtiden! Hoppas hon kan hjälpa mig också för hon har en nice fantasi hahah :D nejmen hon har typ samma smak som mej ni veeeet! Puss nu ska jag fira min namsdag med god middag som mamma har gjort. Eller förresten det är om ett tag men aja hejdå!

#159: isfiske!

Är på scouterna just nu med Erica å Vickan, vi trode att de bara skulle va våran avdelning så vi klädde oss FULT men varmt. Så de va lite pinigt när vi upptäckte att de va hela kåren...
Just nu så har vi smitit upp från isen och håller på att göra varm choklad och varma koppen :p haha


#158: mot Erica!

Just nu håller jag på att göra iordning mig för jag ska till Erica. Vi ska troligtvis fota men vi gör nog ngt annat också om vi hinner! Sen åker båda två till isfisket som jag snacka om igår, de e med scouterna så Erica ska ju med! Sigrid skulle inte komma så de blir jag, Erica och Vickan! Jag tar med mobilen att fota med, kameran kaaaaanske kommer med men vi är ju på isen. Isen kan gå sönder.


#157: åker heeem

Wohooo! Påväg hem från mina kompisar nuuu! Ska festa vidare när vi kommer in till stan tänkte jag! Weeeiiii jag är inte trött alls! Eller är jag? Jo det är jag. Jag ska sova nu och när jag kommer hem också. Gonatt bloggar mer imorgon. Då ska jag till Erica och sen isfiska. Men mer om de imorgon!


#156: kvällens outfit

De blev denhär slutligen:
De ser ut som de e en fläck vid armen kan man tycka. Men de är att tröjan är lite genomskinlig :)


#155: rensar mobilen

Ojojoj va mycke onödiga bilder man kan ha i sin mobil! Jag hade från början 2800 eller nåt sånt, och nu har jag 500. :o

De börjar bli dags att dra sig till våra kompisar snart. Jag ska duscha och bestämma om jag ska ha skjorta eller nättröja med halsband...?!


#154: ont i hela kroppen

Haha oj va mycke träningsverk jag har! Jag hade först från jumpan i skolan, sen tränade jag friidrott och sen åkte jag skidor. Utan att de hann försvinna mellan! Ajaj.

Men idag då, vi ska åka å kolla på ett bord till tvrummet typ. Vi håller på att renovera om lite där. Sen ska jag inte göra nåt speciellt. Inget planerat iallafall. Senare ska vi vara med våra kompisar och titta på melodifestivalen. De är lite tradition att vi kollar med dom! De e jättekul!
Bloggar mer sen!


#153: rommeeee

Har haft en GRYM dag i romme. Drar fort bara: åkte med Sigrid först. Sen åkte vi med Carro, Julia, Gabi, Anna å Lollo. Jag åkte med Gabi som åker lite långsammare (!!) än dom andra. Ingen annan väntade så mycke, eller längre ner i backen men så ah jag åkte där hon va. Sen kom Elias å Axel också, då åkte Elias med Gabi en gång istället för mig. De va bra så kunde jag åka normalt en gång emellan lixom. De va jättekul att åka med Gabi faktiskt även om det gick långsamt <3 
 
Vi åkte en offpistaträcka under sittliften och alla som åkte förbi ba: Sopaaaa!!! Har ni ramlaaat? Å verka tro att vi hade åkt i dit av misstag? Asså snälla lixom? Dom flesta som skrek kunde ju inte ens åka i en blå backe? Har bevis för vi hade sett dom flesta åka (!)
Satteeee om ni typ håller på så... SLUTA FÖR DET ÄR O.M.O.G.E.T.S.O.M.F


#152: godmorgon peeepz

Helluu
Jag är påväg till Romme nu. Kanske ni också är? De är ju nåra som ska dit mer än min skolan..
Men iaf ville bara skriva ett inlägg. Nu ska jag kolla framåt och inte må illa haha


#151: YUUHU!!

Hejheejjeee!
Jag var hemma hos Anna efter skolan och vi kolla på en sorglig film och spela in knäppa videos! Haha!
IMORGON ÅKER VI TILL ROMME MED SKOLAN! TAGGAAAAA
Förra året i Romme:


#150: 😍 tagga lunch


#149: trött.

Nu är jag trött, även fast jag inte tränade ikväll för jag hade ont i benet. Men GODNATT.


#148: jag går...

SOM EN STEL PINGVIN. För jag har träningsverk. Kul. Nej.


#147: bara lite flummig...

Hej!
Jag kom just hem. Efter skolan stannade jag kvar på ämneshjälpen och eftersom jag egentligen bara skulle vänta på anna för hon skulle göra prov efteråt så kunde jag hjälpa henne med de hon skulle göra. Sen när hon var på prov gick jag och gabi till täby centrum. Där åt vi lite pomfritt (NU STAVAR JAG SOM DET LÅTER, JA DE GÖR JAG.) det är oundvikligt när man är med Gabi haha <3 sen skulle hon ta bussen och där va de e skum gubbe som filmade runt överallt. Och han skulle på hennes buss :o ojoj.. Så när hon hade gått på stod jag där tills hon hade åkt (för att se så inget hände eftersom jag skulle kunna ingripa från min position... Eller nah). Sen ringde Gabi mig och vi pratade tills jag kom till skolan. Där va anna (jag pratade fortfarande med Gabi). Jag och anna skulle gå på toa, så vi gick ner till toan. Då råkade anna släcka lampan så vi blev väll typ lite panikslagna... Heheheheheheeee men ah och sen gick jag på toa medans anna pratade med Gabi under tiden. När jag kom ut råkade jag också släcka lampan, lovar att de inte va med flit! Sen tände jag igen och blablabla vi va jätteflummiga. Jag och Gabi hade redan flummat vid bussen så jag va väll gaaanska flummig ^^ men ni bryr er inte jag ville bara uppdatera!


#146: de här va nog...

DET JOBBIGASTE JAG HAR GJORT PÅ VÄÄLDIGT LÄNGE!
Vi gjorde en sjukt jobbig grej på träningen och ALLA var helt DÖDA. Efteråt. Så då tycker våran tränare att vi gör de en gång till! :) så jaa vad gör man?
Hejdå livet.


#145: idag ska jag träna!

...Och det har jag inte gjort på två veckor (?)
Ojojoj detta kommer gå väldigt bra :D nah.. Men jag tar de lite lungt haha vet att jag inte kommer göra de eftersom de gör man ju aldrig när alla andra satsar stenhårt? De måste ni känna igen haha! Hoppas ni har en bra kväll! En liten mini uppdatering dehär!
En bild från gruppchatten vi i våran klass har (tjejerna) haha jaa vi är såå normala :)


#144: design?

om ni skulle vilja ha en design av mig så kan ni gärna mejla [email protected] eller skriva en komentar i detta inlägg eller något annat. Ni får göra som ni vill. Men bara så att ni vet att jag kan göra det om ni vill. Jag har ju haft några olika typer av designer nu och ni har sett hur dom ser ut. Så jag kan göra liknande dom eller helt andra. Jag skriver inte "detta kan jag göra". För jag kan göra det mesta och om jag inte kan göra det just ni vill ha så tar jag väll reda på det. Men det ska inte behövas :) Men bara så ni vet. DET ÄR GRATIS kanske jag sakskriva också. haha. jaja nu vet ni :)

#143: tips 1 - pluggtips!

 

#142: semla daaaayyy

Idag är de ju fettisdagens! Men jag är inte så galen i semlor precis. Men utan kardemumma i bröden är de gott! För jag gillar inte kardemumma. Men anyway, när jag kommer hem idag vill jag baka någonting. Kanske chokladbollar? Då kan jag äta upp alla innan någon kommer hem så kommer iiiingen i min familj ens veta att jag gjorde de! Smart smart smaart 😏


#141: godmorgon peeeps

Tjotjo!
Sovit gott? Jaaa! Va bra!
Idag har vi ingen jumpa för det är DM i fotboll och då kommer åttorna spela fotboll i jumpasalen när vi skulle haft jumpa.. Så vi ska kolla när dom spelar! Fett kul! Jag och Anna var kvar en gång och kollade på innebandyturneringen en gång på samma sett och de va kul! Så hoppas dehär blir lika kul! :)


#140: dagens tiiiips!

Nu tänker jag börja med dagens tips någon gång under veckan! Så håll utkik! Hatar när någon skriver håll utkik men nu måste jag göra det själv! Jaja ja ska bara göra tipsen lite roligare med bilder och sånt innan jag publicerar dom. I picmonkey eller nåt. Det kommer va blandade tips och de kommer komma fem i rad till att börja med! :)


#139: scouterna

Om en timme ska jag och pappa hämta upp Erica och åka till scouterna! Vet inte vad vi ska göra idag och varken Erica, Vickan eller Sigrid vet heller för alla har slarvat bort schemat... Heheheheheheeh
Hoppas bara inte vi ska vara ute! Då fruuuuuser maaan! Nejmen det går nog bra de med! Men de bästa vore ju att vara inne :)
Dagens lunch:


#138: Måste. Äta. Nu.

Jag mååååste hem nu för jag är så sjuuuukt hungrig! Det va (seriöst) spya till lunch idag. Jag och Felicia va dom ända som smakade och båda fick ont i magen! Mhmmm nirr.
Jag ska försöka leta fram lite pengar i väskan någonstans! Jag har inte kortet med mig nu men jag hoppas att jag hittar lite pengar i väskan somsagt!
Uppdatering när jag kommer hem :)


#137: godmorgon allihopa!

Hejhej! Hoppas ni har sovit mer än mig inatt...
Idag är det jumpa som första lektion och jag har inte packat jumpapåsen så jag ska göra det nu. Bloggar mer sen! Dagens outfit:
(Ljusa jeans till, de blev ingen bra bild på dom!)


#136: skum sak jag gör

Måndag imorgon.. Känns lite segt. Men iaf jag brukar välja kläder innan jag går och lägger mig beroende på hur jag tror jag kommer känna mig imorgon lix000m så blir de inte så svårt när man vaknar. Oso blir jag glad för jag kan ha dom kläderna lixom att jag vet vad ja ska ta på mig. Då blir jag glad!

Kooonstigt inlägg.
W00PW00P ⬇


#134: vad tycks?

Gillar ni designen eller va den bara nänänänännÄÄÄÄ. Heheheeh nejmen jag hoppas ni gillar den för jag tänker nog ha basen med lila och så kvar, möjligtvis ändrar jag headern. Fotat av min bror, han är fett pro. Jag har en luva på mig om någon inte förstod det (anna) va? Skrev jag Anna där? Nää de va inte jag!


#134: uräkta röran!

BLOGGEN ÄR UNDER RENOVERING!

#133: JOBBAR PÅ NY DESIGN!

Åhhh det känns som om jag skulle vara en design skulle jag vara fetaste playern. Jag byter ju hela tiden! Men det är för att ibland blir den för mörk och ibland för ljus så... Vad gör man? hehe. men nu ska jag lägga upp den nya designen! Woppaaa :) tror den blir bra! aldrig gjort en liknande så vi får se vad ni tycker! :D

#132: hemma!

Då va jag hemma igen :)
Jag köpte inget till mitt rum eftersom jag inte kan bestämma vilken färg jag ska ha! Men jag köpte en grävlåda åt William :) så han blev nöjd iallafall :)
Nu ska jag inte göra nåt speciellt. Förutom lite läxor... Kul... Nä...


#131: ute och åker

Jag är på en shoppa inredning - runda just nu. Vi har varit på olika affärer och nu har vi en kvar och så ska vi köpa halm till William också. Han är out of underlag just nu. Men som tur var hade vi tillräckligt till igår när vi städade buren. Jag gjorde om mitt rum för evigheter sen men det blev inte bra med grönt så nu kan jag inte välja vilken färg jag ska ändra till! :/


#130: melodifestivalen

Visst blir man glad av Sean Banan? Jag blir de iaf för han är så sjukt knäpp. Haha. Nejmen man skrattar alltid åt hnm.
Jag är jääättetrött nu efter denhär dagen så jag ska nog sova snart tänkte jag, ska bara göra iordning mej oså.


#129: gokart igen!

Heej!
Ni MÅSTE prova gokart om ni inte har gjort det! Kriminellt kul! Så provaprovaprova nunununu!!!
Jag har inte så mycke att säga om det, de va galet roligt och jag måste göra om de!

Men snart ska jag kolla på melodifestivalen. Shan Banan (stav hehe?) ska ju va me! Undrar hur hans låt är? Den ska ju tydligen ha kostat grymt mycke per sekund! Inte så konsigt med alla hans saker han ska ha med hela tiden haha.


#128: gokart!!

Idag ska jag åka gokaaart med min familj och våra kompisar! Kulkulkuuuul! Jag ar aldrig åkt gokart förut men Marcus och Pappa har och jag trooor mamma har. Och dom säger att det är kul! Men kommer den inte halka på banan? :s får se hur det går!


#126: fridayyy

Today it is frajdeeii.
Jag sitter och kollar på tv med la familia. Vi kollar på gladiatorerna och domdär strippklädda gladiatortjejerna fullständigt slaktar ju personerna! Uuuugh va håller dom på meeeeaad?!


#125: oh yesyesyes


#124: here u go guys!

Skjortan ser minst sagt konstig ut. Men den är egentligen som en helt vanlig skjorta utan ärmar just där uppe. Den är inte så genomskinlig heller. Så man slipper tänka "ska jag ha linne, de blir fult. Eller ska jag inte ha någon under (utom BHn) men då ser de överdrivet vulgärt ut" haha. Så då slipper jag den tanken! :)


#123: hemåt!

Nu ska ja hem från cetroom där jag och Sigrid tillbringade tiden efter skolan. Nu har hon åkt till stallet och jag stannade kvar en stund för att titta efter skjortor! Jag har både en påse från BikBok och en från H&M. Vad jag har i dom får ni se när jag kommer hem! ;) nu ska jag koncentrera mig på att gå så att ja inte krockar i alla jag går mot.. Hehehhehehe


#122: fredag ftw

Idag är de Freeeedaaaag. Jag har inte något att säga om den förutom att det är skönt! Betyder att jag har alla proven gjorda! Ett varje dag! Phuu.
Men nu är det snart över!

Jag har inte bestämt mig om jag ska gå till Bikbok efter skolan, jag har hittat en halsduk där som jag vill ha. Eller halsduk, en tub. Oso är jag i stoooor behövning av strumpor också haha dom försvinner HELA tiden! :(


#121: teeeveee

Jaa då vet ni då vad jag gör nu. Tv.

De va kul på Thomas Sabo saken! Men vi gick mest runt och åt vaniljpanakotta som fanns där. Mmmmm. Lööövit.
Oso fick vi en goodiebag med ett puder i haha. Nirr. Men nu ska jag spela parkeringspelet för jag har blivit beroende.


#120: avklarat!

Nu har jag klarat av att både hålla mig frisk och göra alla prov hittills! Yey
Ikväll kl 8 ska jag med Sigrid på en Thomas Sabo (vad är en event?) event! :) nejmen det handlar om deras nya vårkollektion tror jag! Men jag och Sigrid är medt där för goodienagen och "tilltugget" man får! Jag äger högst en Thomas Sabo berlock så jag kan inte kalla mig ett fan haha


#119: idag taggar jag fysikprov

Ja! Dagens prov är fysik. Jag har pluggat bra tycker jag faktiskt. Jag kan alltiiiing. Typ. Nu ska ja äta frukost, jag ville bara uppdatera lite :)


#118: nu blir de fysiiik

Jaaaa!! :D


#117: godmorgon peeepz

Eller godlunch kanske det är nu. Men det va första (kontrollerade) inlägget idag. De va de jag skulle snacka om. Sigrid skulle visa hur man publicerar från videofy (me). Och då så eh publicerades videon fast innan tog jag bort den så nu är den där fast ni kan inte se den.. Fail kan man säga! Men så nu vet ni vad som hände :) heheheh...

Men nu kan det komma lite fler videos framöver! :)


Testvideo


#116: Fototips - gör din egen blixtskärm!

OCH LIMM!
1. Klipp en kartongbit som är ca 60x60 cm. Det är ganska stort, man kan ha mindre om man vill! :)
 
2. Klipp folie som är 60x120. 
 
3. Limma på kartongens båda sidor.
 
4. Linda in pappkartongen i foliet så att det kommer lika mycke folie på båda sidorna. 
 
KLAAAART! 

#115: ett tips per dag?! hmmm

jag vill köra sånhär "ett tips per dag" sak här på bloggen! Men grejen är att jag bloggar ju aldrig om tips därför att jag aldrig kommer på något! Så hur ska jag komma på ett om dagen!? Måste finns något sett! Fototips har jag ju ibland ändå, filmtips känns lite tråkigt kanske! Kanske roliga saker man kan göra innan man dör! haha nää men helgaktiviteter? Jag kan göra olika tips varje dag också! Ja! Som alltid kommer upp samtidigt på bloggen, med andra ord tidsinställda! Kan funka... 

#114: tre favoriter från Turkiet.

 
varför skulle jag skriva SANDRA över helaaaa?! ÅÅÅH det går ju inte att seee?! Jag ville de för att jag inte vill att någon kopierar. Dessutom går de trätt bra att tänka igeeenom texten lixom! Då får ni gratis träning för ögonen! tack Sandraaa!! Varsegod! :D

#113: photoshop vill inte samarbeta

säger ni emot har ni iiiiinte provat. nej. det. har. ni. inte. jag tror fortfarande att jag har en svårare verision än alla andra. det håller jag fast vid. Varje gång jag tänker "okej jag söker på youtube om det blir svårt". Slutar det med att jag bara blir arg och stänger ner programet! Inte konstigt vilken attityd de har, ingen samarbetsvilja över. huvud. taget.
 
Marcus säger dock att han kan hjälpa mig. Vilken räddning han är va? En sån bror skulle ni allt vilja ha!
 

#112: som ni ska ringa när ni brinner :)

YUHU. Kommit hem från skolan här. Jag var inte med på jumpan alls. Kändes onödigt. Är fortfarande lite sjuk. Osv. Nu ska jag faktiskt ta det lite lugnt och sen när mamma kommer hem ska hon förhöra mig på Kemin! Mamma och pappa är så gulliga! Dom pluggar in allting som vi har på provet, tar reda på allting och sen sitter dom och förhör mig så jag inte ska behöva vänta när dom kollar upp om allt stämmer och bla bla. Då kan dom redan! Tacktack!


#111: godnatt det gick inge bra mä flätan här.

Godnatt peeeps!!
Imorgon taggar jag till skuuulan! Fortfarande taggad! Härligt Sandra ^^
jag ska inte prata med mej själv. Godnatt. Min fläta får ingen se den blev för kort och konstig. Såg btw inte alls ut som en fiskbensfläta. Hejdå :)


#110: vad hände nu då?

Jag känner mig ganska taggad på skolan helt plötsligt, känns helt okej att göra ett prov varje dag denhär veckan! Konstigt att jag känner så men tur! :)
Så imorgon gör jag SOprovet, på Onsdag kemiprovet, Torsdag Fysikprovet och Fredag musik! Ojoj haha. Jag ska bara skryta lite, när jag mejlade min musiklärare och sa att jag behövde göra provet på Fredag och allt. Då svarade hon att det var bra att jag tog initiativ, Sandra. Så sa hon. Hon sa inte bara det såklart haha men ändå. Jag bara kände betyget förvandlas till ett A! Eller nah kanske inte riktigt men ändå, gla blev jag! :D


#109: lyckades sova lite! Nu vill jag lära mig göra en fiskbensfläta! Nu nu nu!

Ni läste!

Jag har sovit en timme nu! Skönt!
Jag går till skolan imorgon! WOHOO!
Nu vill jag lära mig att göra en fiskbensfläta, PÅ MIG SJÄLV. Där ligger problemet, jag kan på någon annan, men på mig själv? Utmaningens utmaning!
Så vil jag att mitt hår ska se ut efter dehär! ⬇


#108: ja blir så arg.

Jag håller på med en konstig sak jag. Jag håller på och stör mig på folk som använder sin blogg på fel sätt. Vissa lägger BARA upp bilder på sig själva, använder det som någon slags uppmärksamhetsmedium. Andra uppdaterar BARA hej jag är på bussen nu ska jag gå av puuuuussss. Och andra dom uppdaterar med i princip ingenting, dom bloggar AAALDRIG och sen säger dom "asso förlåt jag hade ingen inspiration" fine! Men de e inte värt att gå in på en blogg och kolla om den är uppdaterad och den aldrig är det, sen blir ägaren på "deppmode" bara för den inte får några komentarer? Är det så himla konstigt älle? Nää.
Vissa saker gör ingen sense alls. Så va de med dehär inlägget för vissa av er men nu har ja sagt mina tankar om det! Hejdå :)


#107: tittar på rosa pantern


#106: romme nästa vecka!!

Oj va tiden går fort!
Nästa vecka på Fredag ska vi till Romme igen hela skolan! Då ska jag vara frisk! Om jag inte är frisk ja då är jag frisk ändå. Simple as that.
Bild från förra året!


#105: jaaheej

Sjuk. Så nu vet ni det jag ska inte sprids nån negativ energi. Idag har jag alltså inte så mycket att göra förutom ligga i sängen eller plugga till proven. Jag ska skicka ett mejl till min Kemilärare också för dom har gått in på ett nytt kapitel medan jag vs borta så jag måste få veta vad dom har gjort!


#104: kontoret

Snart börjar kontoret! Nån mer som blir frustrerad av Oves något överflödiga självförtroende? 😐


#103: jag luktar CHOKLAAAD

Jaaa :D ja har just duschat och då använde jag mina chokladsaker från the body shop :D luktar så starkt också! Inte bara precis när man öppnar flaskan! När jag fyllde år fick jag ju hela choklad "hjärtat" av Felicia och Gabi så nu har jag många sorter att välja på! Dehär va de jag använde nyss:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3381589/images/2013/pic_510eb2679606ee7b3bca9466.jpg" class="image">


#102: veckans planer


#101: filmtips!

Åh jag är så glad att jag kan tipsa om en film, jag brukar aldrig kunna hitta en så bra att jag lixom vill dela med mej! Men denhär va verkligen skitbra! Den heter "the perfect world" och handlar om två fångar som rymmer från ett fängelse. Dom måste ha en gisslan och då tar dom en 8årig liten kille med sig. Filmen handlar om vad dom gör med killen och hur dom har det! Riktigt bra film! Jag grät på slutet haha :(. Så, mer ska jag inte säga! Kevin Costner och Clint Eastwood är med så det är bra skådisar (y)


#100: ⚡ självförtroende är faktiskt viktigt, därför tänker jag också tjata om det ⚡

 

 


#99,5: 100de inlägget ska bli något speciellt inlägg

Måste göra ett inlägg innan de 100de så jag hinner säga att det 100de ska bli något som inte är som vanligt! Vet bara inte vad..? Hmmm


#99: bättreee

Yeeeesssss! Nu mår jag bättre!

Idag ska jag ändå inte göra nåt speciellt som är planerat eftersom jag inte är helt frisk precis men jag gör det jag orkar och det vore bra om jag gjorde lite läxor! Alltid har man läxor att göra. Ugh.

Igår gjorde pappa en jättegod smoothie!! Med mango i också 😍👏


#98: en till blogg jag läser

Glömde en av bloggarna:
werun.se/keela (KBP)


#97: just nu...

Kollar jag på Harry Potter. När jag var liten tyckte jag det va groooovaste skräckfilmen! Men jag måste erkänna att tvåan är liiite läskig nu med! Om man kollar på den på kvällen ensam åtminstone. Jag gillar inte dedär att ormen ska viska massa äckel hela tiden! :s haha!


#96: melodifestivaleeen ✌

Ikväll börjar ju melodifestivalen :) Den är inte lika bra som den va när jag va, får ja säga liten? Jaja jag är inte stor nu heller men när jag va mindre va den lite mer som en schlagerfestival. Nu har det blivit lite annorlunda. Men de är tradition att kolla på den och jag älskar att göra det så taggaaa!!


#95: godmorgon lördag!

Halloj! Hur mår ni?

Imorse hade jag 39,1 graders feber så jag tog en alvedon och nu känns de lite bättre! Skönt! :)
Jag kollar runt lite på bloggar nu på morgonen och sånt. Jag tänkte skriva ett inlägg om vilka bloggar jag läser, de har jag gjort en gång förut om ni minns...? De va länge sen men ah iaf:
Jag bloggar från iPaden så det blir inga direktlänkar, men ni får kopiera adressen!

Hofh (kbp): werun.se/hofh ingår i kick back pack som är en grupp alternativa bloggar som inte bara skriver om skvaller och sånt, kul att läsa!
Bästis blogg: sigridofsweden.blogg.se skriver om hästar, stallet och ridning för de mesta!
Alexandra Nilsson: kissies.se sveriges största blogg. Skriver om mode, skönhet osv osv
Annas blogg: annaofsthlm.blogg.se skriver typ som jag om sin vardag och tankar om saker och sånt.


#94: 39,5 i feber och en SObok

De är va jag har ägnat kvällen med! Kul va! Nae! Så nu ska jag gå och lägga mig! Om ni undrar varför jag pluggade SO så är de för vi har prov på tisdag och jag måste göra 4 prov nästa vecka så jag måste börja plugga lixom! Hoppas ni mår bättre än jag! Godnatt.


#93: då va de februari


#92: MED 72 900

Igår så såg jag på tv:n oso kom denhär SMSA MED TILL 72 900" - reklamen upp (räddabarnen) och då tänkte ja att jag skulle göra de för en gång skull! För med handen på hjärtat nu, hur ofta är de ni faktiskt smsar och inte bara sitter i soffan och tänkter "awww stackare de måste va fruktansvärt!" Så de kostar 50 kr och de hjälper domdär bebisarna på filmen :) bra va! Ville bara säga de! Om ni också vill göra de så skicka iväg MED till 72 900 de är de ända ni behöver göra för att hjälpa till :)


#91: vad ska man skrivaaa?

Godmorgon peeeps!

Idag är jag sjuk igen. Har ingen inspiration att blogga om just nu så jag hör av mig senare om jag kommer på! Har några saker iförsej men dom tar jag när jag orkar!