owl city ♥


jaaaa


Godnatt!

Godnatt allihopa! Hoppas ni har haft en bra dag! 
Jag ska säga en sak innan jag säger godnatt. Om ni har oren hy och tycker den är fettig eller så. Tvätta ansiktet varje kväll! Det hjälper jag lovar! Och gör det ni som inte har oren hy för det hjälper er att hålla hyn ren. Jag vet att ni redan vet att man ska tvätta ansiktet men tänk på att om man vill ha resultat måste man upprepa och följa upp! Puss på er!

Följ mig på instagram?

Vill niiii? Åååh jaaaa va kul :) bara om jag känner er dock...


GLAD PÅSK!


Visst är kavajer snygga!?

Jag älskar kavajer, man kan båda matcha med fin stil och med tuffare plagg. Wiii tumme upp!
↑ HÄR ↑
HÄR ↑
Jag tycker den översta är finast. Ska lätt köpa en sån när jag är lite äldre, ser konstigt ut om en 14 åring har en kavaj... lite väl lixom.
 

Pirates of the caribbean

Jääääpp kollar på film med Freya riiight now. Hoppas ni gillar inläggen! <3


Solnedgång

bilden är tagen när vi var i Italien med våra vänner. Jag är verkligen nöjd med den! Hoppas ni också gillar den..? Man måste ju faktiskt inte ha fokus på solen när man ska fota en solnedgång! :)
Copyright©

3 punkter - blogga inte om detta utan detta


Godmorgon!

Sovit gott? jaadå :) 
Jag ska vara med mina kusiner halva lovet så jag vet inte hur mycket update det kommer bli så jag har gjort några tidsinställda. Men jag bloggar nog vanligt också! :)
 

Had a dream, i was king, woke up, still king

~ Eminem

Hejhej! Jag har inte kunnat blogga för jag är ju med mina kära kusiner nuuu. Vi kom just in från jacuzzin (stavniiiing på dän?). Det var skönt. :)) nu ska vi väll sova snääärt. Pussssss på ääär
Förresten viktigt!! Jag kommer nog inte uppdatera mer ikväll för vi kommer nog inte att göra nåt speciellt. Sitta å prata typ :) men imorgon tar horden med tidsinställda inlägg ansvaret för eran inderhållning ett tag :) jag tycker som blev bra för att vara tidsinställda under så lång tid för ofta tappar min inspirationen efter fem stycken men I think u gonna like it' godnatt säger jag då. <3


Tjejkväll hos Felicia

Hejhej!

Nu har jag kommit hem från Felicia, de va jättekul och vi fick tårta med nötella. Känn på den. Vi skulle se på skräckfilm men jag kan inte sova på en månad efter att jag har sett en såååån. Satt alla va snälla och vi såg en annan. :) Nu ska jag sova för jag är trött och imorgon ska jag träffa mina kussar! Fifan va kul :D


Dåligt humör

Jag är arg just nu så jag ska inte skriva så mycke för då går de bara ut över eeeer och anledningen till de dåliga humöret finns verkligen inte här satt ah. Men nu har jag looov wiii :) hejdå bloggar när jag är gladare. :)


Conversen är på

Nu är det vår för idag hade jag vårjackan på mig. Och mina nya converse!


Sista dagen ftw

WIIIIII SISTA DAGEN I SKOLAN FÖR MEJ!
Najsnajsnajs.
Idag har vi sovmorgon till kvart över nio också :) sen spanska, svenska, engelska, matte och klassråd. Efter skolan ska jag troligtvis på Felicias tjejkväll om jag inte får mer ont i halsen eller huvet som jag fick igår :s jag har träning innan den också.


Vad har jag gjort nu dåå?

Haha määän vaa? Nu fattar jag vaffö inge hände när jag skölle bytta färg i provbloggen. ALL FÄRG HAMNA HÖÖÖÖR?! Men nu fick jag koden av Julia så nu är headern inne men komentargrejen som är rosa fixar hon imorgon. Ojojoj Sandra.
Godnatt på er. :*


Min header :o

Jag råkade ta fel på provbloggen och vanliga! Åh neeej :(( jag har mejlat Julia nu så hoppas hon har tid att sätta in den igen :s


Sommar design?!

Haha ja jag har fotat skärmen hehheheheheh


Jag har ätit pannkakor


Biologi sen skridskor

Hej och godmorgon (för det är första inlägget idag)!

Nu har jag snart biologi och efter det ska vi åka skridskor igen. Vi gjorde ju det för ett tag sen om ni kommer ihåg men våran jumpalärare sa att vi skulle göra det innan lovet.


Våffeldageeeeeeen godnaaaaatt

Hur kunde jag glömma??!?!?

Iiiiallafall, jag var just på scouterna och vi åt våfflor :) gooott. Men jag får ont i magen när jag äter för många, kan man vara allergisk?
Godnatt iallafall. :*


Städa buren dååå :s

Varför har kaniner inte lärt sig "jag kissar - gör inget åt det - låter det börja stinka = min stackars ägare får städa hela buren" varför?


Goodmorning guys

Idag ska jag hem och städa en kaninbur efter skolan. Kul.
Men annars är det ingen ovanlig Måndag. Har inte så mycket att skriva, jag ville mest uppdatera men jag bloggar senare!


Peter Pan otecknad

Oj va många gånger jag har sett otecknade peter pan. kollade med mamma o pappa just. Om ni inte har sett den filmen har ni missat något stort. Först och främst en grym film men också Jeremy <3 han är den sötaste som finns. Kriminellt söt.
Med detta inlägg säger jag gonatt. :* sweeet dreeeams, somna till domhär bilderna ni...


6 saker jag älskar!


Gomiddag!

Kan man säga så på 2000 talet?

Jag har just ätit lunch och ska ut och spela lite fotboll med Marcus min broder. Haha :) Efter det ska jag nog in och chilla liteee ;)
Bloggar mera senare för nu ska jag ut! Heidooo :*
HAHAHA!


Godmorgon alla fina läsare!

Hej hej!

Idag är det Söndag då. Vad ska jag göra? Inte så mycke, kanske jogga en sväng om det blir fint väder? Jag hade ont i halsen igår. Kan man jogga då om man inte har ont i halsen dagen efter eller är det dumt? Aja, just nu sitter jag iallafall nere hos William, han ligger och sover i sin bur haha, han är sjuuukt söt när han sover. Jag skriver tidsinställa inlägg också. jag har ju redan berättat det men vi ska ju vara med våra engelska kusiner på lovet så då vill jag inte sitta och hålla på med bloggen, hur kul är det för dom? Och för mig för jag vill ju umgås med dom!
Nu ska jag upp och äta frukost snart. Men ni får ha en grym dag så bloggar jag under dagen! :)
Låten jag visade igår i videoinlägg som var min favorit just nu:
Hey porsche - Nelly

Svaren uppe som ni ser

Wiii första videoinläggen :D kul! Jag har suttit å filmat i över 2 h nu så jag bloggar nog inte så mycke mer ikväll. Hoppas ni förstår <3


SVAR PÅ FRÅGESUNDEN 2

Kul att jag hade tid att svara i ett videoinlägg tycker iallafall jag, för det var flera som ville det för ett tag sen :) 

Jag vet att jag gör lite konstiga saker i videon och jag har ingen aning om vad det är ni "vet" i slutet haha. 


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN 1

Första videoinlägget. Wiiii. Jag svarar på dom andra frågorna i en annan video, det blir för långt annars. Enjoy haha


New in

Från Cubus :)
(Finare irl)


Träning nu blogga efter det!

nu måste jag slå av datorn och äta frukost så att jag hinner till träningen! Jag bloggar mer efter det!

Godnatt

Jag har träning imorgon bitti så nu kryper jag till kojs. Godnatt alla fina läsare!


Frågestunden

Nu kan ni inte ställa fler frågor för man kommer inte åt frågestunden längre. Jag svarar på alla frågor imorgon :D


Wtf

Jag blir så sur på blogg appen! Fy va den suger. Texten kom ju inte med i förra inlägget! Det jag skulle säga var att jag har köpt en tröja som jag ska visa snart. -.-"


Centrum i 6 och en halv timme dåååå


McDonalds <33333

Hejhej! Jag har slutat skolan nu och sitter på donken med Danis å Anna. Wiiii. Jag och Dana delade på ett 20 pack. Nu ska vi gå vidare typ. :) heidååå


Goodmorning sunshines

Hellåååå.

Idag är det en vanlig chill Fredag och vi slutar fem i två. Det ända som är tråk är att på bilden ska jag fortsätta med min serie men jag kan inte rita en groda och det är med en groda... Så..
Men annars är det lungt.
Sen ska jag hem och göra något, troligtvis skriva på min svenskarecention och sen ska jag och mamma till täby centrum kanske.


Fuskbyggarna

Jag kollar på TV just nu. På fuskbyggarna. Usch vad folk är dumma. Dom är ju riktigt bra på att slingra sig ur allt. Bajsfolk.


Det ni väntat på...


3 punkter - 3 speciella klädtips


ⓢⓐⓟⓑⓤⓑⓑⓛⓞⓡ


Mornin'

Efter skolan idag ska jag gå till Intersport och kolla om jag hittar någon "träningsjacka" jag vill ha. Varför ska jag till intersport just? Jo för dom ska stänga och rear ut så jag tänker kolla, jag är inte sugen på att lägga alla mina pengar på en sån så om jag hittar en med bra pris som är fin varför inte köpa den? Så det ska jag göra. Sen ska jag gå hem och skriva lite på en svenskaredovisning och sen kanske fortsätta med tidsinställda.
HAHA! ⬇


goodnight bbys


Fixar tidsinställda

jag ska ju vara med mina kusiner på lovet, och för bästa möjliga uppdatering gör jag några tidsinställda, för dom bor i Schweiz så vi träffas inte så ofta, då känns det ju kul att jag ska sitta och blogga hela tiden?

Määäään startaaaa

Min dator har fått en dålig vana att stänga av sig och sen sätta på sig igen ibland. Sjukt irriterande. Bajs.


Ikväll skiter jag i allt, slappna av må lite bra, det som psykologen sa...

Mamma hade bakat nybakat bröd efter friidrotten!! Ååååhh va jag älskar det! Wiwiwiwiwiiii

Ikväll ska jag inte göra någontiiing. Jag lyssnar på låten i rubriken så det passar ju höhö. Nu va jag kul. Nä.

Bläk, vet ni? Nej. På träningen idag spelade dom bara kärlekslåtar och det finns en kille jag tränar med som ah näääämen aaaasso ni fattar. Inte bara att jag gillar han utan också att det är lite knasigt mellan oss. Stelt.

Men nu ska jag göra designer på min testblogg haha.
Tjarååå (nej jag var inte seriös)


Imorgon säger jaaag


Smoothie

Nu har jag kommit hem från utvecklingssamtalet och sitter och äter mellis. Jag gjorde en smoothie, men inte en sån med blåbärsglass som jag la upp ett recept på. Nej nu ska jag ju träna efter. Då kan man inte ha glass i magen? Hehe så jag gjorde en med hallon, banan och yoghurt. Inte lika god men den duger gott och väl :)


14.50

Då har jag utvecklingsaamtal! :s

Sen ska jag hem och göra ingeeet och sen träna. Fast jag hinner nog inte göra så mkt ingeeet för träningen börjar 5 så det är ganska kort tid efter att jag kommer hem. Fast nej tycker ni för ni tycker inte 1 och en halv timme är kort tid. Men jag blir stressad när jag har så kort tid på mig så ah.
Jag väntar med Julia, Anna, Lollo och Gabi för dom ska också ha samtal förutom Gabi som ska ta en buss klockan 4. :)


Det är Onsdag idag Sandra

Hehehehehehehehe jag skrev visst att det var Tisdag idag. Anna sa det satt jag ångrar mig nu. Det är Onsdag.


Godmorgon peeepppps

Godmorgon.

Idag är det inte en vanlig Tisdag för jag ska ha utv samtal. Ojoj 😳 men det brukar gå bra så...
Ska ni göra något speciellt?

Om en vecka och en dag är det Påsklooov. Wiiihååå
Då ska jag bla hälsa på mina kusiner!! :D


Halloj galonisbyxor! ☼

Nej... Nej det lät bättre i huvudet.

Hej älsklingar!
Jag kom juuuust hem från träningen :) och nu ska jag väll inte göra så mkt mer. Kollar på tv nuu. Åååh de e bara Onsdag! Bläkbläk. Men det går bra ändå.
Every little thing, is gonna be alright. Tralalalalalaa
(JAG SKELAR MED FLIT)


10 saker ni inte visste om mig!

1. jag äälskar att göra blogg designer. Jag är beroende av att göra designer kan man säga. För nu när jag har fått en design redan så sitter jag ändå och gör en till på min testblogg. Men den ska jag såklart inte lägga in här på ett långt tag. Det kanske blir när sommaren är här :D För då vill jag ha en ljusare? :)
2. Jag har en vääldigt varierande personlighet. Om jag är med någon jag känner inte kommer döma mig kan jag göra i princip vad som helst och prata om vad som helst. Om jag är med någon jag inte känner kan jag välja att försöka komma på något att prata om eller så  kan jag till och med hitta på att jag ska någonstanss för att slippa att det blir stelt, för det kan vara bland det värsta jag vet. Så folk har heeelt olika uppfattning om mig och det förstår jag.
3. Jag missbrukar mackor. Nejmen jag älskar älskar älskar älskar mackor och om någon jag känner bra har en macka med sig vet den redan innan att jag kommer fråga om jag får smaka. 
4. Jag slog ut båda framtänderna när jag gick på dagis = jag fick mina visdomständer tidigt. Jag tyckte det var jättekul att jag inte kunde göra "kanintänder" när vi sjöng hoppehoppehare i morgonsamlingen. Och när tänderna växte ut kändes det väldigt ovant att kunna bita av något med framtänderna så jag såg ganska rolig ut när jag åt ibland.
5. Jag kan den sällsynta konsten att bita i en isglass med framtänderna. Om det beror på att jag slog ut dom så tidigt har jag ingen aning om.
6. Jag blir lugn av havet och somnar überlätt av vågkluckande eller av att vågorna slår över. Jag kan gå långt efter en strand och inte tröttna för att jag kan ju alltid springa rakt ut i vågorna. Det är ju så härligt!
7. Dehär kan vara bland det knäppaste, men när jag var liten och skulle gå och lägga mig var alltid mitt knep när jag skulle somna att jag tänkte mig en stor tuschpenna (en sån som inte går bort) och att den kom in genom fönstret med sina kompisar och när den gröna gick förbi skulle jag se glad ut, när den blåa kom skulle jag blunda, när den gula kom kunde den ge mig godis om jag ville och när den röda kom måste jag se ut som jag sov för den skulle kittla mig om den förstod att jag inte sov. Så better sleep!
Jag vet inte om jag somnade för att jag trode så hårt på det eller för att jag blev trött av att föreställa mig hela pennparaden.
8. Jag har alltid velat ha en hund och när jag var liten stog det alltid hund högst upp på min önskelista. 
9. Jag har fortfarande inte bestämt vilken ledfärg jag vill ha i mitt rum fast det var hundra år sen vi gjorde om det. Varje dag ändrar jag mig så jag kan aldrig åka och köpa grejer. Ändå så hatar jag att det är så vitt och kalt just nu. Dubbelmoral.
10. Jag gillar att vara på Nickis, det är typ bland det roligste man kan göra med sina kompisar. Vet att ni är för coola för det men jag älskar att klättra så det är jättekul att klättra runt bland saker. Tyck vad ni vill men aj löv it.

FRÅGESTUND!

SVARAR PÅ FREDAG. ALLTSÅ 22 MARS OM 3 DAGAR.
 

snart kommer en frågestund upp!!

wiii vill ni ha det? ja nu får ni det ändå maha. för jag är så snäll. Nej men jag ska gröa en bild bara och sen ska ni få fråga fråga fråga!!

redigerar bilder ♥

länge sen jag hann redigera några bilder faktiskt, men det är ju så kuuul så nu ska jag göra det! hur tycker ni det går? Jag tänkte att jag skulle prova att göra denhär blomman mörkare istället för ljusare som kanske hade varit mitt förstahandsval annars :)
jag redigerar i PICMONKEY SOM ÄR JÄTTEBRA. 

Goddaggoddag

:))))))) nejmen ah hej :)
Jag har gjort klart läxan nuuu. Så jag ska packa upp väskan från övernattningen. Kulkul haha jag har inte packat upp den än maha lat.

Sen ska jag som sagt träna :)


22222222222222


Sista lektioneeeeeeen

Weiiii, jag slutar 1 idag! Yäyäyyäyäyäyäyäyäyäyä
Har ni hört dendär reklamen som säger "vad ska du då göra med all tid du sparar?" I slutet? Om ni har det så ah kul för er. Nejmen jag tänkte berätta vad jag skulle göra med den tiden som jag sparar på att gå hem klockan ett hahaaaaa jag ska gå hem och vila och äta mycke mellis och sen åka på träningen. Nu ska jag ha biologi :)


Min bby <333333333

Jag glömde iPhoniiii hemma idag!! Han fick vara här helt själv och ensam i huset. Eller nä för Willepillekillen var här också :)
Men nu har jag kommit hem och vi har återförenats.

Jag ska plugga SO nu för vi har prov imorgon.
Lyssnaaa


woooooppppp


Gooodnatt

Imorgon ska jag och Sigrid och köpa kläder till extremdagen när man ska klä ut sig i skolan. :) säger inte vad vi ska vara nu.


Måndag imorgon då!

jaa men så jobbigt är det inte! Snart är det Påsklov och man kan uthärda ett par veckor till. Vi hade ju nyligen sportlov! Kom igen nu!
Ikväll ska vi äta min favoriträtt, en av mina. Kyckling med parmaskinka. Mamma gör såååå brutaaaaaltttt god sån! Wiiiiii.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och bloggar från datorn faktiskt :)
 

fototips - 4 enkla tips

här är fyra enkla tips ni kan följa för att få ännu lite bättre bilder.
 
1. GÖR RENT LINSEN
 
Ni vet förstår att om linsen är smutsig blir bilden också smutsig eftersom bilden tas "innanför" linsen. Men tvätta aldrig, aldrig linsen med tröjan eller genom att blåsa på den! Det förstör allt så lätt medans det ända ni behöver göra för att rädda linsen är att investera i en glasögon/linsduk. Det är så mycket mer värt när det väl är försent och linsen är paj.
 
2. GÅ NÄRMARE
 
Många nybörjare är rädda för att inte få med bildens helhet om dom skulle råka gå för nära. Så dom gör ofta felet att ta en tråkig bild på håll. Ni vet en som man brukar kalla "bara en minnesbild". Men ni kan lika gärna ta fina minnesbilder genom att få med allt ni vill men närmare. Det blir så mycket intressantare!
typ som denhär bilden:
den första bilden är ett oredigerat orginal.
Det ligger ju lite grejer framför krukan som inte är så fina. Men även om man klipper bort och zoomar in uppfattar man helheten va?
 
3. TÄNK PÅ HELHETEN

Var uppmärksam på allt som ryms i bilden. Då blir det lättare att upptäcka den där trista lyktstolpen eller virvarret av föremål som trängs runt huvudmotivet innan ni trycker på slutarknappen. Om ni inte kan begränsa antalet störande föremål kan ni försöka ta bilden på en annan plats.

Om ni tar en gruppbild eller ett porträtt borde ni gå nära så att förvirrande och ointressanta bakgrundsdetaljer inte kommer med.

4. RIKTA

när ni fotar horisonten, så tänk på hur ni vinklar kameran. Ett hus kan se väldigt konstigt ut med sne horisont. Som att det gled iväg. Men i dom flesta redigeringsprogram finns ett räta upp-verktyg, så om det står mellan att få en rak horisont eller att hinna få med kon som går på stranden kan ni ge kon prioriteten :)

 


...


Godnatt folket

Hej! Idag har jag varit ute, det är ju scouterna satt... Så ni får stå ut med lite dålig update under helgen bara sen drar jag igång efter helgen. Imorgon åker jag ju hem och då bloggar jag. Men godnatt! :)


Börjar räkna ner nu


Vakna nu?!

Godmorgon!!

Jag var uppe rätt sent igår för vi kolla på film. Och 8.50 ska jag var nere vid tågstationen idag så jag ställde klockan på 7.40 men jag vaknade klockan sju och kunde inte somna om. Så jag låg i min säng och läste haha. Nu tänker jag dock gå upp. Hoppas jag inte väcker någon annan..


Helluuu dålig update

Idag var det dålig uppdatering ja jag vet :( i helgen ska jag på scoutövernattning och vi ska väll bo mitt ute i ingenstans så jag kommer inte ha någon täckning. Men jag ska verkligen verkligen verkligen verkligen verkligen verkligeeeen försöka blogga ändå! Tråkigt om jag inte uppdaterar på hela helgen ju? Så jag ska försöka!!
Men ååh det känns som ni tänker "ahapp, nu slutar hon uppdatera ofta" men det råkade bli just denhär dagen innan denhär helgen.. Opassande! Förlåt.


Swwwenskaaa

Jag ska just ha svenska och sitter å väntar på att läraren ska komma. Idag börjar nedräkningen.
LEDTRÅD: haha nej.


Imorgon börjar jag räkna ner...

Men till vad? Det får ni veta när nedräkningen är nedräknad XD


Linneeeet'

Neonrosa
H&M


Glömde säga, ni får se linnet när jag kommer hem!


Går ut med något annat

Jag skulle ju gå och köpa byxor idag. Men näääjjj jag kom inte ut med några byxor för jag kom ut med ett linne jag! Men ett snyggt linne va de! Sigrid fick sitta ett bra tag innan jag var övertygad... Hehe jag har svårt att bestämma mig i ibland..
Nu är pappa inne och handlar och jag sitter i bilen och lyssnar på en låt Anna sa var bra! Ni känner igen refrängen om ni lyssnar tills den kommer... Jag kan inte infoga en bild för närverket är visst för segtttt -.-' satteeee men sök på "welcome to the black parade" på spotify eller YouTube så kommer den upp! :)
Kraaam<3


Skolan - centrum - rensa garderoben

Idag va de Torsdag då och där har ni mina planer ⬆. Jag och Sigrid ska båda till centrum för att köpa jeans haha och Sigrid ska också köpa nytt skärmskydd till luren. Kommer nog bli kul, det va länge sen jag gick till centrum bara efter skolan :) vi har inga läxor heller. Fifan va nice :D
Sen ska ja hem och rensa i min proppfulla garderob, men i skälva verket enligt mig då, så har jag inte så mycket kläder som jag faktiskt gillar att använda, och varför ska dom ta plats om man inte använder dom? Det kommer bli stenhård bedömning för mina kläder ikväll! Better get ready for that!


hahahahahaha asso jag hitta bilden för hundra år sen men kan fortfarande inte sluta grava. min humor.


wokblandningar... tastes like crap. - min åsikt :)

jag har funderat på en sak ganska länge. Dessa färdiga grönsaksblandningar för wok som mataffärer säljer, det finns ju inga normala grönsaker i dom, det kanske bara är jag men det känns som dom bara häller i bönor, palsternacka och såndär hård gul sak och minimajs. Det är ju inte wok väll? tycker inte jag iallafall. Dom kunde väll hälla i lite cashewnötter och  chilli istället?
Detta är min åsikt och ni behöver inte hålla med alls hehe.

Drömma och glömma träningen

Idag hade jag först engelska uppsats, en timme senare slutade vi. Sen hade jag musikprov och inte gjort = jag slutade två timmar efter vanlig tid = en timme innan friidrotten. Means that jag inte hann utan att stressa och jag får ont i magen när jag stressar. Kan bara inte. Så jag gjorde mitt eget träningspass här hemma. :) så jag är nöjd ändå! Det var inget extremt jobbigt men detta gjorde jag:
Springa upp och ner för trappan fem ggr
50 m utfallssteg
310 steg på stegmaskin
10 • 4 situps
10 • 5 armhävningar


THIS OR THAT

Starbucks / ESPRESSO HOUSE
Glass / TÅRTA
SHOPPA / FIKA
Bada / SOLA
SVERGIE / Usa
HAVET / Pool
JULAFTON / Födelsedag
EN BÄSTA VÄN / 2 vänner
BLOGG / Instagram
Kaffe / Te
SMSA / Prata telefon
Vit / Mörk / MELLAN choklad
Cola / Fanta


demons - imagine dragons ♥


Godmorgon!

Idag är det engelska uppsats! Bläöäöäälöääää. Jag vill inte. Men nån gång måste man ju skriva en engelska uppsats.

Senare efter skolan ska jag skynda mig hem för träningen börjar fem och vi slutar tre pga av engelskan. Jag vet att det inte är så bråttom men jag måste alltid ha mycket tid annars känner jag mig stressad och då blir jag heeelt oeffektiv... Bra va :/


Ska de snöa nu eller?!

När man tror det ska bli vår, vad händer då. Då snöar det? GREJT.


En av sakerna jag ska göra innan jag dör <3


rena isprinsessorna

Som sagt åkte vi skridskor på jumpan idag. Det var längesen :) kul att åka någon gång ibland men det kan bli lite jobbigt för fötterna efter ett tag också. Men anywayy, jag och Sigrid har lika mycket hokeyskills. Dvs som en giraff typ. Saaattt naah inga proffs kan jag säga haha. Men jag ska inte överdriva för i slutet gick det helt OK faktiskt. :)
 
nu ska jag göra middag till mig själv innan träningen. ja, jag ska äta middag klockan fyra. det är helt korrekt.
Jag ska göra en clubsandwich vilket jag aldrig gjort så det ska bli kul att se hur det går haha.

enkel & god smoothie

ser ni smiliesen jag försökte göra med chokladsås?

Biologi och sen åka lite skridskor sådär :/

Ah de är det som är kvar av denhär skoldagen. Imorgon ska vi skriva engelska uppsats på något ämne vi inte fått reda på. Omgtaggagaletellerinteeee.....
Danis bloggade lite där uppe som ni såg hähää. En bild på skorna när jag har dom pååå:


Dana gästbloggar liteee

Heeej alla Sandras läsare, just nu är vi i skolan och väntar på att bajs-SOn ska börja -.-

Kommentera liteeee bajskorvar, följ mig på instagram @minidanis
Pussssss
/ Danis


Godmorgon peeeps

Hejhej!

Idag har jag inget speciellt på schemat bara skolan och sen friidrott kl kvart över 6. Nej jag glömde, vi ska åka skridskor på jumpan idag. Gillar ni att åka skridskor? Jag gör inte, eller de är ju kul om man får göra vad man vill och så, typ glida på isen. Men om det är en jumpa lektion så är det. Vi kommer säkert göra massa övningar och så :/
Aja GODMORGON hörrni jag skulle tro att det dyker upp minst ett inlägg under dagen. :)


Den är inneeee

ser ni designen, om inte så tryck f5 :) åååh jag är så nöjd nu ska det äntligen bli ordning på allt :D jag ska försöka göra snyggare bilder och så :D åååh jag är så glad :) fintfint de blev va?! Tack Julia!


Gissa vaaad??

Designen är på G hörrni!


VÄNTAARR

Idag på Biologin disikerade vi räkor. Euw. Men de va kul ändå.
Just nu sitter jag och väntar på att min broder ska sluta. Anna är sjuk idag så jag går med han och han kåååmpisar istället. Varnar känsliga läsare för hulkframkallande bild xD:


Gomorron

Tjotjaa haha
Idag är det vanlig Måndag, vi har lite olika saker, matte, svenska tror jag oso jumpa på morgonen. Efter skolan ska jag hem och plugga engelska. Alltid. Plugg. Att göra.
Senare efter det ska jag till scouterna. Vet inte vad det är på schemat och om det är tråkigt kanske läxorna får ta över istället?


#*nummer*

Jag har räknat inläggen och det är 216 stycken 2013 :) så vet ni vart vi ligger va?! Jag har funderat på olika sett att räkna.. Ett kunde vara att skriva det efter inlägget såhär:

Detta är inlägget...... Hejhejj alla ni där! Bla bla blaaablaaeeeeääälldbddibden så. :) och sen skriver jag nu
216

Så? Är det bra? Då ser ni ju också för om jag ska skriva upp någonstans i ett block... Nejnejnejnej ni hör ju hur galet oflexibelt och osmidigt det skulle bli!


Det jag köpte

:))))) nöjd mä aaallllttt


Bra dag med mami

Idag ska jag klippa lite på luggen igen för den blev lite lång förra gången. Sen ska jag och mamma åka till Täby och kolla på domdär skorna. Weeei de va ju inte länge sen jag hitta dom och de va ju kul att vi kunde kolla om dom fanns i butik så fort. Hitta dom på http://www.dinsko.se">www.dinsko.se om ni undraaar :) jag fick en komentar om det nämligen :)
Sen ska jag kolla på en annan grej och jag visar sen om jag köpte något! :)


You

Helt ok att han vann men sean banan va bäst så. Men nu ska jag sova. Godnatt älsklingar!


Fina?

Två saker bara. Måste byta skosnören till något lite färggladare kanske? Och är dom inte för varma?


Landet - Sigrid

Idag ska ja vara en stund på landet och det är verkligen en stund för vi ska åka hem tidigt ikväll för jag ska till Sigrids tjejkväll. På landet ska vi grilla hamburgare och skotta snö. Och kanske gå på fotopromenad? Får se får se.


det är ju vår juuu!

när jag gick hem idag tog jag av mig vantarna! means, våren är på väääg! najs eller vad!? jag ska byta skor till vårskor också! har funderat på sneakers? men jag har inte sett några jag älskar än... men det är inte akut såatteee ingen fara. 
Jag och Dana skulle göra något idag men jag skulle fixa en present och vara med kompisar på kvällen och hon bor ganska långt bort så vi skulle typ kunna umgås en kvart... så vi bestämde att ta det en annan gång när vi kan va längre! Men Anna som bor typ tre minuter från mig kom hit, kollade på film, gick hem och nu har jag ändå bråttom att göra presenten och göra iordning mig! haha.
lite mörka kanske? lite mer färg får det vara!
lungt coolaste jag sett haha men kanske lite väl glittriga? men dom va snygga tycker jag!

Ang designen

Julia som ska göra min design har mååånga designer på kö och det får vi ju lyssna på va! Så håll ut hörrni hon jobbar säkert så fort hon kan! :)
Hennes blogg - http://juliaslogg.webblogg.se


Godmorgon people

Hur mår niii? Själv har jag världens fuldag och har lite ont i halsen men det känns bra ändå! Jag är glad! :) ikväll ska jag vara några kompisar som pappa känner mest typ. Ah vanlig skoldag inget speciellt typ. Imorgon är de Sigrids tjejkväll!! Wiii


hollister!?

tycker inte ni att hollisters nya stil har gått lite sneett? dom har ju börjat med färgglada kläder med neonfärger typ? jag älskade deras stil innan men jag vet inte nu. Förut hade dom ju marinblåa och fina hollister texter som va "påsydda" lixom, men nu är det bara ett enkelt tryck. Det kanske blev lite mer surf och carlifornien stil nu för det är ju deras inrikning som A&F har sport typ. 
vad tycker ni? jag gillade kanske den förra mer!
←nya
←gamla♥

Spanskaaa

Tjobah! Tänkte bara säga att jag väntar på att spanskan ska börja och sen tänkte jag också säga att jag börjar räkna inlägg igen tror jag, men det kanske inte blir som förra för det tar så mkt plats i rubriken, jag kanske räknar utanför bloggen om ni fattar. Jag får se, men på nåt sett ska jag räkna. :)


♥ Grattis syster ♥

Du hjälper mig med allt från betahanar och sjukfall (alla gulliga kryapådig presenter) till allvarliga deppmoods och jag vet inte hur jag ska säga hur mycket jag uppskattar det du alltid har gjort och gör för mig.

Tiden går fort ibland. Vi har känt varandra sen dagis och nu går vi helt plötsligt i sjuan. Lika oskiljbara som alltid. Vi har hållit ihop så att folk blivit förvånade om dom såg en av oss utan den andra. Folk blir helt ställda och undrar vad som är felet för dom tycker alltid att det saknas något om någon av oss inte är där. Det är kul när man hittar en person man faktiskt aldrig kan hålla sig ifrån. Jag kan inte älska dig mer Sigrid och om jag någon gång skulle hamna i nödeö-situationen och jag bara fick ta med mig en sak så skulle det vara du. För du har allting man behöver. Du kan hålla mig glad som ingen annan. För vi kan bara titta på varandra och skratta för att vi vet redan vad den andra menar.  Du har en förmåga att få mig att känna mig trygg och hemma. För jag vet att jag aldrig skulle vara ensam när du va där. Jag skulle alltid ha någon att stödja mig på och du kommer alltid kunna stödja dig på mig. Jag tror inte att många kan förstå hur det känns att ha en person som man alltid alltid ALLTID kan gå till. Det kan låta dumt men jag menar påriktigt. Det är få som har träffat en så underbar person som dig Sigrid!

Om vi skulle bli arga på varandra i skolan skulle båda gå åt varsitt håll och ha tråkigt i tio minuter, sen skulle båda två smyga efter den andra för att se vad den gör, sen skulle båda två vara vänner igen. För vi kan inte vara arga på varandra länge. Antingen har vi något att säga eller så ångrade vi det vi gjorde för det va så taskigt. Och jag kan inte vara taskig mot dig utan att ångra det. Jag kan inte det för du gör alltid allt för mig. Hur ska jag kunna vara dum då? En gång har det hänt att vi var osams längre en över en rast. EN gång! Det slutade med att båda två grät i telefonen. Vi kunde inte vara osams. Det bevisar lite ♥

Jag har haft turen att träffa en underbar människa som jag kan vara mer än mig själv med. jag kan vara hur fånig och töntig jag vill för du kommer aldrig att döma mig och jag kommer aldrig att döma dig. Det är en sån lättnad ingen kan förstå riktigt. Jag kan vara världens största tönt mitt på gröna lund. För jag är med dig och då bryr vi oss inte ett skit om vad andra tycker. För vi är ändå med varandra? Vem skulle kunna vara värd att bry sig om då!? Ingen i hela jädra världen. Nothing can bring us down! Och det är så jäkla sant det kan bli. Ingen kan någonsin trycka ner oss när vi är tillsammans. Ingen. Vi är som en mur. Vi bygger upp varandra på ett sätt som inte går att förklara. Vi kompleterar varandra. Har alltid gjort. Jag vet inte hur jag ska kunna förklara. Jag kan inte fatta vilken tur jag har haft som har dig i mitt liv. ♥ du är allt man kan önska sig. Vi har sånna oslagbara minnen och det menar jag verkligen. Alla scoutläger. Ridläger. Cykelturer. Bus. Idéer som är så konstiga att folk skulle börja undra om vi berättade (mejerfältsväg ** bla. Jag kommer fortfarande ihåg numret på huset eftersom vi regelbundet kollade huset. Det är för sånna sajk idéer som jag älskar dig. Det är ju bara helt sick att man 7-8 år kan  tro att man har en mördare, knarkare, barnbortrövare eller jag de vettefn bara för att han råkar ha spikar och en dörrmatta i sin buske? Så typiskt oss.). Alla skrivböcker vi offrade till våra små ”projekt” när vi var små, ständigt något upptåg pågång. Kommer du ihåg häftet vi gjorde om forskarnas fantastiska idéer? Vi blir helt annorlunda när vi är med varandra. Vi hittar på så mycket kul och knasigt att jag aldrig kan ha tråkigt med dig. Alla våra filmer vi har spelat in. Herregud säger jag bara. När jag ramlade ner på golvet för att jag skulle vara en larv. Och jag inte kunde se något. Men vi ba körde vidare. Alltid så spontana. Det är så härligt att ha dig som kompis för vi är som pusselbitar. Vi passar så jädra bra ihop och det går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig!

SIGRID DU ÄR HELT SJUKT JÄKLA UNDERBAR OCH DET FÅR DU ALDRIG, ALDRIG GLÖMMA!

 

charmig och söt är aldrig några problem för dig ♥ (killar hon är haffbar. men då ska ni sköta er exemplariskt! annars kommer ni inte i närheten av henne!)
sa jag charmig? 
alltid lika ♥
HENNES BLOGG ÄGER SATTEEE KLARA FÄRDIGA GÅ! KLICKAAA 

7 Mars!

Vet ni vem som fyller år idag och blir en fjortiiiz?? Jo de gör Sigrid!! Min allra bästa kompis! Jag älskar dig Siggepigge! <333


natta kanin

nu ska jag gå ner och natta William sen ska jag soova. jag är lite trött för jag har tränat ikväll. men som bajsigt va kunde jag bara vara med på hälften eftersom jag fortfarande har ont i handen! :(
jag har kommit på att det inte finns så mkt att berätta om Vemdalen, men det var kul och vi hade det bra förutom handen som gjorde mig okapabel till åkning en hel dag :( annars var det bara kul! :) lite spänning också när vi va hemma hos Oscar råka jag gå in i ett ljus på väggen fråga inte och spillde stearin på min hollistertröja DANDANDAAAN... men mamma fixa biffen. Yäyäyäyä

Helluuu

Jag är hemma nu, ska käka lite mellis. Och jag ska faktiskt ta sockerkaka för de skulle jag få igår men jag tog ingen då så nu tänker jag hämta ut den idag istället. Kan man göra så Sandra? Jaa såklart.

Hejdå 👋


Godmorgon!!

Sant. Tänk på det.


Vår lunch btw

Mm. Ser gott ut va.


Går och lägger mig

Yes i doo!
Imorgon är de spanska prov så måste vara utvilad right? Sigrid brorsa fyller år också! Hähä. De e min bästis bror alltså de va därför jag skrev de haha.
Men godnatt everybody!


Men aaaahh

Jag fick ont i handleden på träningen för jag gjorde illa den när jag åkte snowboard i Vemdalen. :s så jag satt på en bänk 20 minuter av träningen. Kul.
Tränaren satte på musik på sin mobil och hon hade inte spotify så de blev "wee are the chaaampions..." Och "we will we will rock you!" Hahaaa fail.


Workout! Men först macka

Nu har jag ätit mellis och pluggat spanska så nu ska jag unna mig att spela lite sims som jag inte har hunnit på länge! :) jag tror jag ska göra en shoppingberoende person eftersom jag inte utnyttjat shoppingcenter möjligheten så mkt förut! :)
Sen ska jag träna! :)


-

Gå till skolan nudå. Ja ska möta Sigrid tio i vid korsningen. Sen ska vi gå till skolan där ifrån. Åh vad ska jag skriiivaa?! Det finns inget att säga. Jo ikväll ska jag träna och plugga spanska för vi har prov imorgon! Kulkuuul :D:(
Gamal bild på Willepille:


Simma med skolan

Ja... Så nu håller jag på att göra mig klar för det och sen första lektionen ska vi ha typ simprov en kvart (lång tid?!) sen skulle vi göra vad vi ville. Men vi har bara en timme och vi börjar tio över. Då kanske vi är där nere i omklädningsrummet kvart över sen tio minuter till ombyte, en kvart att simma. Sen har man bara trettio minuter till duscha, basta, duscha, byta om, föna håret och gå upp till entrén. Det är inte så väldans mkt tid. Men det är inget jag ska gnälla på för jag gillar inte att bada. Man fryser häcken av sig ju?! Så det är bara bra att man kan gå och basta typ direkt efter simprovet :) aja nu ska jag åka om en halvtimme så ah. Jag ska göra iordning mej!


Promenix

Jag ska gå en promenad med mami nu. Måste komma ut lite idag kände vi båda två haha! Fast jag har ju faktiskt varit ute och spelat fotboll! Satteeee ;)


Saras kokosrutor!

VARNING KAN VARA DE FULASTE JAG BAKAT. Nej så illa är de inte men nästan haha.


Bakar... Men vad?

Vad tror ni jag bakar? Avslöjar sen!


Klippt mej :)

Nu har jag precis klippt av hela håret. Ni vet snagg typ. Jag vet att de inte är så vanligt men YOLO. Jag kan visa bild sen!

Nääää så är det inte. Jag klippte bara topparna! Men kan visa bild när håret har torkat för nu har ja precis duschat och man ser ju inte när håret är blött!


someone kill the DJ...


Tjobree

En timme efter jag hade skickat mejlet igår kom ett mejl tbx, "det ska bli jättekul att göra din design! Börjar med en gång! :) kram.<3" YEEEESSS, så tänkte jag :D gulligt av henne att börja så fort?!

Idag ska jag inte göra mycke. Har varit ute en stund och det va skönt. På sportlovet var jag i Vemdalen och jag tänkte berätta om det när jag har fått designen men ni får en sneakpeak på bilderna:


åh herre

har just skickat iväg ett tre kilometer långt inlägg till den stackars tjejen som ska göra min design. tror det blir bra. nu ska jag kolla på tv med mamma och pappa. hejdå :)

Friidrott!

jag valde att skriva lite om mitt friidrotts intresse för jag kommer skriva mycke om träningar och sånt i bloggen. och med dom menar jag alltså friidrottsträningar. :) men då börjar jag.
 
Jag har hållit på med friidrott sen 2005. Då va lilla jag 6 år. :) jag gick på läger en vecka då. Det va ju mest prova på friidrott och leka. men ändå, det var något jag tyckte var kul. Nu har jag hållt på i 8 år. mer än hälften av mitt liv. Jag har träningar att gå på 3 (4 om man räknar intervallträningen) ggr i veckan. En akademiträning med 98:orna, en med 99:orna, och en med bara oss 99:orna i en riktig friidrottshall. Häftigt va! Min favoritgren var förut höjdhopp där mitt pers ligger på 1.45 om ni idrottsmänniskor vill veta. Men jag har kört fast lite och har börjat vägra för ribban. Så nu satsar jag inte på nåt speciellt och hoppas detska släppa med tiden. Men häcklöpning gillar jag och det ger en bred utveckling så det anstränger jag mig i lite extra. vill ni veta mer så maila [email protected] eller skriv en komentar! :)

LÄÄSS

jag behöver skriva några inlägg nu för att kunna skicka iväg designen. om william bla.
har ni märkt att det funkar nu med inläggen?! wtf!? aja det kommer vara rörigt tills den nya designen är uppe! Hoppas hoppas hoppasni står ut!! TACK ni är bäst! menar det! ♥♥♥

♥William♥

William är min älskade kanin som jag har haft i 6 år i Maj 2013. Vi har haft honom sen han föddes och det har jag aldrig ångrat ett ögonblick. Man kanske inte kan tro att en kanin kan ge så mycket glädje förutom att den är söt att se på. Men det är waaayyy much man kan ha dom små djuren kan säga. Han har gett mej tröst och glädje och är som en lite människa. Jag tänker på honom som en människa. Så ni förstår att han ligger mej varmt om hjärtat.
 
Allmänt om honom:
han är en dvärgvädur med färgen viltgrå. Harfärgad kan man säga. Han är pigg och glad men ganska lat. haha han vägrar tex att hoppa över plankor vilket jag är väldigt bekymrad över haha. men jag älskar honom ändåå juu. Han är alltså 6 år som sagt. Han är en utekanin men vi har vant in honom och nu bor han i tv rummet :) mysigt.