Godnatt

Imorgon måste vi gå upp tiiiidigt för vi ska till Vietnamesiska ambassaden, vi ska resa dit nån gång nära jul så då måste vi fixa visum eller nåt till mig och Marcus :) så jag måste sova tidigt ikväll :)


Film med papi

Nu blir de film med papi :)


Tjobär

Kvällen spenderades på Team sportia, vi kollade lite på cyklar... De lär ju behövas när snön kommer ;) eller inte, men jag har inte hittat nån under hela sommaren som jag gillar, är ganska noga med de u know. Men pappa hittade en som han trode va bra! Pfff... Ojojoj säger jag bara 🙊 nej SKOJJA den va faktiskt helt ok. Kanske blir den? Man kan ju inte springa omkring på varenda cykel affär i hela stockholm? Nä.
Vad tyckas? Asso jag är inte överförtjust i de blåa, men jag gillar brunt... Heh beslutsångest kallas de :(

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3381589/images/2012/pic_50916d77e087c34371976c97.jpg" class="image">


Dagens pepp ^^


Hola pepinos ♥.♥

hej hörrni!
Idag har jag hittills varit hos doktorn och då fick jag även med mig ett par tights och en tröja hem.. jag börjar bli lite väl bra på att handla kläder... :/ får dra ner lite.
Åh :( jag har fortfarande ont i min armbåge som jag skrev om i förra inlägget :( men den blir säkert bra snart, haha så klantigt att slå i på vägen hem...
nu ska jag fylla i lite saker på Unikum, en hemsida där mina omdömen i alla ämnen står för er som inte visste de. Man ska typ ge respons på lärarnas komentarer om vårat arbete i skolan? låter lite vääl avancerat..?! Men aja nån har bestämt att vi ska göra det så då finns det väll inget annat val än att göra det då...

Är för trött

Jag är för trött för att skriva ett helt inlägg 😴zzZZ
Bloggar mer imorgon!


On mah way home

Nu är jag påväg hem från Bodaborg :D de va de jag skulle göra idag om ni läste förra inlägget... De va grymt kul och eftersom de e halloween nu typ så hade dom en våning med äckliga spöken haha, i början ville jag inte hälsa på dom heh.. Men sen sa Oscar (en av dom som va med) att jag skulle gå in ändå. Så ah, va gör man? Haha nej drev men då gick jag in ändå, men bara för de kom de ett såntär psykfall som va där uppe å följde med in på banan, fatta va rädd jag blev?! Och jag tror hon tänkte på det för sen när vi faila lite så hjälpte psykfallet oss lite (y) waiii kan va bra att vara rädd ibland också 😎 så nu sitter jaf i bilen på väg hem. Typiskt mej så slog jag i ni vet denhär nerven i armbågen, cp-nerven när jag skulle gå UT till bilen men inte när jag va där INNE haha :( så typiskt mej :(. Bloggar kanske lite när jag kmr hem, men de e inte så mkt mer att säga, så jag ska väll fortsätta min tråkiga bilfärd -.-" puss puss :*


Gooodmorron!

Nu har jag vaknat, ligger å lyssnar på muaik i min säng, orkar inte annat haha. Idag ska vi göra nåt med två av Marcus kompisar. Vad ska ni göra? Skönt med lov så man kan göra vad man vill, right?


Åh, såååå jag

Haha om jag tkr nåt är kul... Kan jag ALDRIG sluta garva :'D


Shobreeee

Hej älsklingar! Vad händer hemma hos er? Hemma hos mig händer inte så mkt, mamma och pappa sitter å kollar efter stugor vi kan hyra i fjällen, men de mesta verkar fullt :( skit haha :( jag själv sitter å kollar på tv :) lite update, men aja hörd imorgon!


Klippa klor

Nu ska ja klippa Williams klor, för han halkar ner från sin stubbe, ville bara skriva det! Hejdå!


fixat i rummet

nu har jag och mamma fixat i mitt rum hela dagen, och vi har satt upp foton jag har tagit, satt upp en skrivtavla typ, och tagit bort en hylla och satt dit en hylla. det blev bättre än förut men fortfarande inte helt klart! Vi ska sätta in lite lådor och sånt. Jag kunde inte bestämma mig för vilka foton jag ville sätta upp men dom ovan blev det iallafall. (men utan att det stod copyright över hela fotot)
 

halloween

nu är det ju snart halloween, men det är väll nästa helg man firar på riktigt, right?
åh, det va så kul när man var liten och gick runt till alla hus och sa "bus eller godis". Det känns som man inte tycker det är så kul att gå runt längre men var det hur kul som helt ju! + att jag tror folk skulle bli lite överraskade om man kom som 13åring åh ville ha godis hehe ;)´eller vad tror ni haha? jag var ju i USA förrförra halloween om jag inte minns fel, dom tar det verkligen på allvar, alla smyckar ut sina hus jättefint och går ut på gatorna och firar. Just den kvällen när alla gick ut va vi i Las Vegas, då hade jag klätt ut mig till en häxa hehe ^^ de va jättekul att gå omkring på gatorna och kolla på alla skumma dräkter folk hade på sig haha.
jag hittade inga bra bilder riktigt på husen, men om man kombinerar alla domhär↑ bilderna blir det ungefär så hehe.
 

○ roses ○


hur man fotar vatten

jag vet att jag la upp denhär videon på min förrförra blogg, förlåt till er som läste min blogg då men jag tycker denhär videon är så bra, för det är såhär jag fotar mina droppbilder för det mesta. Ibland kör jag med kran-tekniken. Det är inte jag som har gjort videon om ni undrar :)

Gunghäst

Redigerad med instagram.


Godmorgon

Hej!
Eftersom jag inte hann kolla på saker till mitt rum igår, när ja skulle ha gjort det men åkte till Erica istället :) de va ju roligare. Men idag är varken Marcus eller pappa hemma så jag och mamma ska fixa lite. Asso vi ska ju inte måla om eller så utan bara ändra lite färg på lådor och sånt. Kolla lite på internet typ.
Hörs senare!


ny design...

ni ser nog att jag har gjort en ny design. men jag har en sak att säga också, jag tänkte lägga upp lite fler bilder nu under lovet, eftersom jag kanske har tid att fota lite mer och sånt. låter bra...?
 

man down


foto-resultat

 
hej!
jag var ju hos Erica idag som sagt. Vi fotade hela tiden förutom när vi åt pannkakor! haha nejmen vi fotade verkligen hela tiden, här är några av resultaten:
domhär bilderna är oredigerade!
 

Erica

Nu ska jag till Erica, vi ska fota tänkte vi! De e så kul med ngn som faktiskt också tkr de e roligt, dom flesta bah, jag har en kamera och tkr de e kul att fota, fast de ända dom gör me den är att ta egobilder... Men aja nu ska jag åka, hejdå.


Haha oj va jag e smart

Förlåt för den lilla failen me bilden i förra inlägget, TÄNK ER ATT DE STÅR LÖRDAG så blir allt bra :'D


Kul kväll

De va jättekul att vara hos Oscar :) vi kolla på film, spela spel haha och prata :) sen skulle vi gå hem för ett tag sen. Men de va kul som sagt!


Bilder från skogen

Haha nejmen från när vi joggade idag, dom e tagna med min iPhone så jag är rätt stolt ^^ jag har hunnit med allt utom att kolla efter saker till mitt rum, men jag har ett helt lov på mig så de lär jag hinna ändå. Just nu är jag hos mina kompisar så jag ska va lite social hejdå!


Dagens planer

Dagens planer är:
• Springa/gå en mil med mamma
• Sen ska vi kolla lite på datorn va vi kan hitta till mitt rum.
• Efter de nån gång ska vi till våra kompisar :)
Tror inte vi ska göra så mkt mer som är värt att skriva, men man vet aldrig :)


Hahaha

Ted va så himla najs! Men de roligaste under hela filmen var när en tjej några stolar ifrån oss, LYCKADES RAMLA NER FRÅN SIN STOL PÅ GOLVET?! Asso seriöst? Vem gör det? Jag och Danis garva sönder :'D så himla weird. Hahahahahahaha
Men nu ska jsg mysa lite med familjen, pusspuss :*


Aaaaah

Ja och Dana ska snart kolla på Ted :D och de e höstlov och ja är på sååå bra humör! Iiiih de kmr bli så kuuuul :D


Yeeeessss!

De e höstlov efter kl 14.40 idag!! Iiiih :D ska bli så skööönt, jag ska försöka göra mitt rum lite finare och så kanske vi ska åka till boda borg, men de e inte säkert.. Fast de e skönt att bara slappa också. Veckan efter lovet ska jag och mamma åka till Barcelona?! Åååh de kmr bli så kul!!


Bearpaws blev de!

Japp, mörkbruna sådana :)


Mammas jobb

Jag cyklade till mamis jobb efter skolan idag. Så då satt jag där ett tag och väntade på mamma lite och nu ska vi åka till Arninge å kolla på XXL efter Uggs eller Bear Pow som de nog blir. :) idag hade jag en bra dag, inget speciellt. Hejdå! <3


Ohjaa



Varm dush

Stav? Aja whatever, nu har jag tagit en riktigt varm dush efter träningen ... <3
Man e så trött efter styrketräningar, men de e skönt, för man e trött på ett bra sett. Jag ska plugga lite spanska ikväll och sen ska jag bara ta de lungt :) (y) se om Han är online kanske...? ;)


Svenska hollywoodfruar

Vi har rast nu, så vi sitter i biklioteket å kollar på svenska hollywoodfruar. Kulkul! Sen har vi matte och sen nånting jag inte kommer ihåg, men hejdå :*


Godmorgon bästa bloggläsare!

Idag är de Onsdag och jag har SOprov. Bajs. Men de kommer nog gå bra ändå för jag har tränat 😌👍 så men nu ska jag prata om annat, ikväll är de ju friidrott, med 98:orna = jobbigt :/ haha iaf för små 99or ^^ men jag ska gå dit iaf. Kanske kan cykla med Anna...? Jaja de får vi se men nu ska jag göra mig klar, jag skulle tro att jag hinner uppdatera från skolan också! :)


Läxorna = ✔

SO läxan är gjord nu, så nu sitter jag o lyssnar på musik! Ska måla naglarna också, vet bara inte vilken färg...? Aja finns större problem antar jag men nu har jag inget att blogga om, så byebyee ^^


5 saker:

5 saker som gör dig glad:
• djur
• när någon är snäll utan anledning
• min familj
• att vara på en flygplats haha ;)
• busa hehe ^^

5 saker som stör dig:
• folk som tror dom är så mycke bättre än andra, egon helt enkelt..
• bitchiga tanter som tror dom just fyllt 20, ser så otroligt komiskt ut när dom sminkar sig som att dom trode någon snygg kille skulle komma fram å bah nämen åååh 😍
• tjejer, ni vet som typ blir förbannade om man inte skriver <3 efter varje sms eller som ljuger om att dom "alltid finns där för dig", jag har sånna vänner. MEN skillnaden är att dom inte lägger sin själ i <3 i sms och att dom faktiskt finns där ;) u people see the differens?
• när man har jättehöga förväntningar och allt förstörs -.-"
• när EN person pajar ngt som alla andra tkr e askul, så kmr den där åh bah dra ner stämmningen!

5 saker som skrämmer dig:
• fullisar
• när bilar stannar framför än och man är själv.
• kackerlackor, spindlar är OK men kackerlackor... Nä då...
• sjukhus
• långa mörka korridorer

5 saker jag inte skulle kunna leva utan:
• hjärta, lungor... Nej skojja men eh min familj
• kompisar
• William, min kanin, inte min pojkvän för er som trode de, så lycklig är jag inte!
• gud ja vet inte mer, typ att sova
• vet inte, kommer inte på något mer som e "värt att skriva" lixom, ni fattar.

5 saker du vill ha:
• en HUND
• en hjärna som kan lära sig saker snabbare haha
• *han*
• att inga djur skulle va hemlösa :/
• oändligt med chanser, vet ni vad jag menar så gör ni, annars gör ni inte de...

5 saker du gjorde idag:
• skrattade 24/7
• hade lite tråkigt
• åt fiskburgare utan bröd (y)
• satt på fotbollsplanen
• var glad :D

5 saker du aldrig vill göra om:
• äta sniglar 😷
• sy/göra illa mig ordentligt
• vara på E-kursen haha Sigrid du vet va jag menar, sry om ingen annan fattar men jag va bara tvungen
• gå till parken zoo 😠
• simma bland tång, då får jag PANIK.

5 saker du vill göra:
• flyga fallskärm
• åka helikopter
• säga saker till en person
• träffa min kusin
• jobba med djur någon gång i framtiden...


Bläk.

Hej!
Skolan var som vanligt idag, inget speciellt med de, men sen när jag och Anna skulle gå hem så stannade vi på ICA för Anna hade pengar, då kom de in 3 fullisar :s jag blir så himla nervös av fulla personer så jag gömde mej bakom en hylla tills dom hade gått... mobbat :( men tkr inte ni att fullisar ser ut att kunna bli förbannade för ingenting? Eller är de bara jag?


Off to school

Tjo!
Ja står och väntar på Sigrid just nu så jag passa på att blogga. Idag har vi matteprov direkt på morgonen :s sen har vi engelska, biologi och SO...? Vet inte men nåt sånt är de ^^ igår på scouterna måla Sigrid, erica och jag dalahästar :'D haha dalahästar lixom?! Men ah och dom blev jättefula! Hejdå!


Home :*

Nu är jag hemma, gick hem med Anna! Hon säger att jag ska blogga mera, de e ju kul att ngn läser, så jag gör väll de då :) imorgon har vi matteprov, så jag ska väll kolla igenom de lite. Senare har jag scouter, vet inte vad vi ska göra idag... Men jag bloggar senare! Puss på er!


Två timmars lunch :)

Vi har flyttat på spanska lektionen på alla måndagar, så nu har vi den efter de förra schemat, så vi slutar kvart över tre :( men de bra med de är att vi istället får två timmars lunch :D tråkigt inlägg men ah, jag hade tråkigt så jag bloggade...


naaaaj

nu kom mamma och pappa hem så nu ska dom hjälpa mig med att förhöra läxorna, ner i helvetet igen :(
 

fotofrågor - så gör jag :)

* Systemkamera eller kompaktkamera?

kompakt, surprriiise nejmen ibland är system bättre men dom brukar inte vilja ta kort om inte exponering, ljussättning, läge och ALLT är under perfekta förhållanden -.-"

* Vad har du för kamera?

kompakt - Canon PowerShot SX230 HS

systemkamera - Nikon D5000

* Hur många GB minne har du?

8 GB

* Fotar du med Raw eller JPEG?

JPG, eftersom jag mest fotar med min kompaktkamera, och den kan inte ha RAW.

* I vilka lägen fotar du?

jag fotar när jag ser något som jag tror blir bra på bild :)

* Vad är roligast att fotografera?

jag har inget favoritmotiv, men djur och småbarn är väll kul!

* Vilket är ditt bästa objektiv?

haha har bara ett hittills men vi ska köpa ett med extra zoom alldelles snart! ;)

* Hur många objektiv har du?

uno (y)

* Föredrar du fasta eller zoom objektiv?

zoom

* Har du tappat bort något objektivlock?

japp men aldrig utan att hitta det igen :)

* Vad blir ditt nästa inköp?

zoomobjektiv

  * Har kameran något namn?

puff, de heter min kompaktkamera haha! ^^

BILDBEHANDLING

* Vad har du för photoshop?

picmonkey

* Hur redigerar du en bild?

jag brukar inte använda så speciella och avancerade program, då finns det för många valmöjligheter haha. Eh jag försöker att inte mixtra med originalfotot fööör mkt, då blir det inte bra och inte originellt!

* Vilket format sparar du i?

JPG

*Vad gör du i photoshop när du inte redigerar bilder?

eh, de e ingen fritidsaktivitet direkt? fattar inte den frågan faktiskt...


dagen

denhär dagen har inte varit lika kul som igår, men de får man väll ta? jag har pluggat för de mesta, eller ah hela dagen till ocn från sådär... ínte så mkt att skriva om, kanske lägger upp ett tips på något senare? känner för det!

killar, läs och lär!


Ush :(

dom flesta har kanske redan sett dethär klippet, men ni som inte har, kolla!
 
dehär e ju helt SICK! Hur kan man göra så?!
jag har själv varit på Parken zoo, och den vita tigern var kvar då! Och nu filmade dom den i dendär störda kontainern! DÖD! :'( det va min favorit och jag har så många minnen där ifrån och allt och nu visar det sig att ägaren till alla dom minnena borde ha SKJUTIT SIG FÖR LÄNGE SEN!!! D':

5 saker ni inte visste om mig!

1. jag får rysningar när det är kolsvart och jag inte ser något, jag typ spänner mig.
 
2. jag HATAR sjukhus, svimmar nästan om jag går in på ett sjukhus... dåliga minnen därifrån :S
 
3. när jag va liten och blev arg brukade jag gå in i mamma och pappa gardeob och skrika så högt jag kunde :')
 
4. om jag kan gå in när jag vill när det regnar, då är jag gärna ute i regnet, bara jag kan gå in när jag vill.
 
5. jag föddes i USA
 

De jag köpte då...

En träningströja, den verkade va sval och skön! Och två sport bhar!


Goodmorniiiing

Hejhej!
Kanske inte gomorron precis men aja första inlägget idag så de fick bli de som rubrik! Men iaf, jag sitter och pluggar engelska, snart ska jag gå över till matten och SOn och spanskan också så det blir ju kul 😒 men ah, de måste göras eftersom jag inte gjorde någonting igår...
Men jag kanske lägger upp en bild på allt jag köpte igår..? När jag e klar med läxorna!


Pusta ut haha

Har klarat av alla dagens aktiviteter nu, så grymt kul vi hade ikväll, alla tjejer e så grymma! Och de säger jag inte bara för att jag e nån fake tjej utan jag MENAR de verkligen! Fattar inte hur bra tjejgäng vi är?! Otroligt! Idag har jag alltså:
✔Tränat
✔Köpt massa träningssaker innan vi ens hann till stan, som var idén ^^
✔Varit i stan och haft mys och fikat med mina föräldrar <3
✔Varit på en askul fest hos Wilma! <3
En grym dag helt klart! Iiiih helt speedad nu! :D haha weeeiii :D


Hem!

Nu ska jag hem, in i dushen och sen till Limmet :D (y) bilder från idag:


McDonalds

Ska äta på donken nu, sen åker jag, mami o pappa vidare in till stan :) efter det ska jag till Wilma! Iiih va kul de kmr bli idag! Och jaghar redan hunnit träna! :D de ända som är dåligt är vädret :(


Buenos dias

Nu ska jag snart äta frukost och åka iväg till träningen i sätrahallen, den är så hilma bra! Synd bara att det tar ett tag att åka dit.. Efter träningen ska pappa hämta mej och vi ska åka in till stan :) kolla lite i köpcentrumen och så. Men nu måste jag nog göra iordning mej här så pösspöss bloggar senare! :**
Denhär limousinen såg vi förra gången när vi var i stan:


Just nu

Chattar jag lite med olika personer å äter godis, kul liv jag har! Hejdå!


Kiiiibbab pizzaaaa

Nej jag har inte ätit det, jag bara skrev de som rubrik. Helt orelaterad till inlägget. Men hej iaf! Jag har just ätit middag, kyckling och klyftpotatis (y) efter skolan åkte som sagt jag och Anna till Täby centrum. Jag köpte en snygg tröja :) och en present till min kompis. Men nu ska jag fortsätta chatta med Simon, så bye :*


Skit samma

Bilden kom visst med men nu trodde jag inte de så de får va sådär. Gomorron på er! Skönt med fredag, right? Efter skolan idag som bara är chilllektioner ska jag och Anna till Täby å köpa lite saker :) jag ska nog köpa en t-shirt på Gina. Anna skulle köpa present till Wilma, de ska jag också iförsej men jag har inte riktigt bestämt vad...? Aja får se.. Hoppas ni får en bra fredag! Hörs senare :*


Oj haha

Bilden till "flummig" kom typ inte med men här:


Flummig

Haha jag och Sigrid va på gott humör igår :'D


Eminem → ♥

 
 
Mockingbird är så sjuuukt sorglig :'( ↓

Ojojoj

Jag har så himla mkt träningsverk från träningen igår, dedär med stretching kanske va lite viktigare än jag trodde... Går ju som jag har kissat på mej eller nåt hahah :( bara så alla vet! Jag har inte kissat på mej, jag har träningsverk :'D hahahahahah! Nejmen okej om jag ska va seriös då, jag har spenderat kvällen med mina läxor


Palsternackssoppa

...nej tack! Alla tjejer, utom Julia som inte orkade gick till täby centrum och åt idag, det var både roligare och godare än i skolan :) nu har vi matte och efter det svenska sen ska jag inte göra något alls efter skolan, eller så ska jag springa lite kanske? Får se. Jag trode de va SO prov imorgon så jag hade planerat plugg, men idag på lektionen sa läraren nästa Onsdag, scooore :D


Sitter inne hos William

Hejhej, idag va skolan som vanligt, inget speciellt lixom. Ikväll ska jag träna. Inget speciellt med de heller... nu ska jag äta mellis!


Tyskland-Sverige

Nu jvlar ska vi ta Tyskland! Kom igen nu Sverige! De e ju VM kval!! Ojoj :o jag tänkte mysa ner mej i soffan å äta sockerkaka nu, kolla på 5an om ni vill se matchen! Pusspussss!


Just nu och dagens outfit...

Jag sitter och kollar på kläder lite på internet, hitta fina kläder på gina tricot som jag tänkte försöka hinna köpa... Inte alltid man har tid när läxorna tar över jorden -.-" så ah men dagens outfit var en grå kofta med ett grått linne under med spets, syns inte så mkt på bilden då men a iaf, och blåa jeans.


Hemma!

Förlåt förlåt förlåt! De va verkligen inte meningen att inte blogga! Jag trode jag skrev ett inlägg igår, men tydligen inte! Sry! Men nu är jag tillbaka! Idag hände inget speciellt förutom att läraren tog min mobil på lektionen när jag skulle fota ett papper..? De får man göra så jag vet inte va han hade för annan anledning men aja. Ikväll ska jag träna. Och ah de va väll det! Puss! Bloggar när ja kommer på nåt att skriva! :)


Här säger vi HEN :)

Hahha kollar på solsidan just nu, haha så himla kul!
Här gillar vi inte att skilja på varken persika, plommon eller ananas! :'D


design-textstilar

Här är en liten kort förklaring till de enklaste HTML-koder som man kan ha användning av om man sitter och skriver i HTML-läge eller i kodmallen.

  • Fetstil —————-> <b>Din text</b>
  • Kursiv stil ————> <i>Din text</i>
  • Lägga in en bild —> <img src="adressen till bilden">
  • Länk ——————> <a href="adressen till sidan">Länktext</a>
  • Bild som länk ——> <a href="adressen till sidan"><img src="adressen till bilden" border="0"></a>
  • Annat typsnitt ——-> <font face="namnet på typsnittet">Din text</font>
  • Storlek på texten –> <font size="1-6">Din text</font>
  • Annan färg ———-> <font color="din färg">Din text</font>
  • Allt i samma kod—> <font face="typsnittet" color="färgen" size="storleken">Din text</font>
  • Centrera något —–> <center>Texten eller bilden</center>
  • Radbrytning ———–> <br />
  • Understruken text —–> <u>Din text här</u>
  • Mellanslag ——–> &nbsp;
  • Överstruken text ——–> <strike>Din text</strike>

Eminem

Lyssnar på musik just nu - the real slim shady, Eminem. Men de har jag inte gjort hela dagen, nejdå jag har tråkat ut mej också och pluggat SO! (Y)


Gomorron

Hej!
Idag ska jag nästan baaara plugga, vi har så många läxor och prov till nästa vecka som måste göras... Så de är ad jag ska göra hela dagen, nu vet ni det. Jag ar inte så mkt att skriva nu så jag bloggar senare! :**


Orkar inte gå och lägga mej

Jag orkar inte gå och lägga mej nu, jag ligger på sängen och chattar med kompisar och lyssnar på musik, de e så kul så jag vill inte sluta haha :(


@sandraofsthlm

Följ mej på instagram! Uppdaterar dagligen där, så gå in och följ mej nu så följer jag tbx :)
@sandraofsthlm


Film, check

Nu har Erica åkt och jag sitter i soffan med William, forever alooone. Men jag är jätteglad! Jag vet inte varför? De e så kul att va glad utan anledning :D hoppas ni får en grym kväll älsklingar!


Svårt att hinna med allt

Nu är jag på väg hem från farfar o farmor, när jag kommer hem kommer Erica dit direkt oså ska vi kolla på film :D mys. Men hon måste åka vid sju, så de blir preciiis att vi hinner kolla klart... Men de ska vi hinna! ;)
Dehär hittade jag när jag skulle jobba om elvispen i skolan:

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3381589/images/2012/pic_507982379606ee2bf902c990.jpg" class="image">


Goooodmorgooooon

Hur mår ni?
Idag ska ja till farfar o farmor, vi ska typ äta lunch där och lite sånt. Sen ska jag plugga också! Vi har spanska, SO, och engelska tills nästa vecka på dom tidiga dagarna så ah, pluggning blire :(
Fikat igår på svenskan!


Vietnamesisk mat

Hejhej!
Ikväll var jag och min familj på en vietnamesisk restaurang (stav...?). Haha kanske lite skumt att bara gå till en vietnamesisk bara sådär men de e så att vi ska till Vietnam senare... ;) så så är det, men hur har ni haft de då? :) bra hoppas jag!


Ted

Har ni sett reklamen för Ted? Den verkar så himla kul? Måste se den någon gång! Vi kanske skulle gå på bio ikväll, då kanske de blir den vi ser :)


Musik-slöjd-fika-so-bild

Sånna lektioner har vi idag, vi ska fika på svenskan! Och sen ha lite vanliga lektioner också, på slöjden ska jag trycka bokstäver på mina mjukisbyxor, på SOn ska vi nog kolla på en film... Standard. Och på bilden ska jag fortsätta med min perspektiv-bild. De va de jag ska göra idag, och ikväll ska vi äta på resturang :)


godnatt på er!

Imorgon är det freeedag!! Yeey, bara chill lektioner förutom SOn, men den är kort, jag överlever! Puss godnatt!
 

Ikea

Nu har vi varit på Ikea, vi handla allt utom de vill egentligen kom dit för, standard! Men de blev en tröja för mej och lite annat, småsaker sådär... Så nu är jag hemma, sitter i mitt rum och är trött, redan? Jag vet jag är kvällstrött... ☮. Ska väll sova snart antar jag haha.


Skolan klar!

Hola hola!
Sitter på nedervåningen just nu och kollar när marcus spelar Fifa, ganska underhållande faktiskt. Eller ah inte sååå underhållande kanske... Men anyway, när mamma kommer hem kanske vi ska åka till IKEA, jag älskar att vara där, de e så mysigt att gå runt där haha. Hur har ni haft de då?


Gomorron :)

Har ni sovit bra? Jag har iallafall inte sovit så jättebra, fattar inte vad förkylningen vill mej? Är bara snorig hela tiden. Nej jag ska sluta klaga, idag har vi kemi, teknik, SO, spanska, engelska, matte och svenska. Lite sega lektioner menmen. Jag ska snart åka men jag kanske bloggar i skolan, får se...
Förresten skulle ni tycka om de om jag gjorde en sånhär?
1:a bilden: En bild på en person du saknar
2:e bilden: En bild på någon i din släkt
3:e bilden: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
4:e bilden: En bild på en person du kan berätta allt för
5:e bilden: En bild från länge sen
6:e bilden: En bild på dig och en klasskompis
7:e bilden: En bild på dig själv som någon annan tagit
8:e bilden: En bild på din fritid
9:e bilden: En bild på en person som alltid ställer upp för dig


Sista inlägget för idag!

bloggar imorgon! Godnatt världens bästa bloggläsare! <3


Smile, life goes on!

Hej igen!
I motsats till igår är jag på bra humör denhär kvällen! Har suttit i mitt rum hela kvällen nästan, de e så skönt att inte ha några läxor utan bara sitta och ta de lungt! Skolan tar över annars. Nu ska jag äta en jordnötssmörmacka, hejdå, jag älskar er!


Tjäääna

Hola folket!
Jag gick inte på träningen ikväll, vart sådär snorig igen?! Jag ville ju gå på träning, inte va hemma och tråka?! Blä! Men nu blev de så. Shit happens. Men okej just nu sitter jag och lyssnar på musik och gör inget typ, kollar instagram :) följ mej där snällaaa! @sandraofsthlm. Uppdaterar dagligen på insta. Men nu ska jag inte tjata, men ändå! Skulle va kul om ni orkar klicka...
Ska inte göra dehär till ett långt inlägg så jag skriver sen! Pusspuss :*


Träning, check ^^

Japp de va den träningen de :) vi körde styrka hela tiden :0 uäää, aja de mår man inte dåligt av haha ^^ ååå imorgon är de träning med 98orna :/ de e alltid så jobbigt, dom får ju chilla liiiite när vi e med?! Aja tydligen inte. Menmen nu ska jag inte tråka ut er, de va inte meningen. Jag sitter å dricker smoothie just nu iaf (y) och snart ska jag nog fixa lite tills imorgon. Men puss på er nu har jag inget att skriva som ni märker...


dåligt humör

ush, jag e på jättedåligt humör! Vet inte varför :( men ikväll är det iaf träning. Imorgon med 98orna och på Torsdag med 00orna, vi är populära vi 99or ;) haha nej skojja. Idag hade vi 1 timme och en kvarts SO, lite konstigt schema egentligen med tanke på att man inte orkar kolla på en film om kristendomen i över en timme...  man sover ju efter 20 miuter :( men aja ni bryr er inte. Ska ni också ha träning ikväll? :) Har ni sett att frågestundsvaren är uppe nu? bra! Kan ni inte komentera lite mer? Ni va ju så duktiga på de förut?
 
 
 

Svar på frågestunden del 2

tack så jättemycke för frågorna!

Folket, hej!

Tjo!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Inget konstigt aaaalls inget konstigt aaalls. När ja kom hem ville ja baka chokladbollar, men när jag smält smöret hade vi tydligen inte ngt havregryn hemma :( så de fick bli drömmar istället :/. Senare blire scouter med Erica och Vickan o Sigrid, vi tänkte jävlas lite med våran scoutledare ;) så ah de blir najs. Hur har ni haft de idag då? Visst börjar de bli kallt ute!? :( men andå, jag gillar hösten! Älskar lukten av höstlöven...? Konstigt...


Taggtagg

Taggtagga... Solsidan säsong 3 om fem minuter! Ska ni också kolla? Hela Sverige ska iförsej... Dum fråga haha :p ÄLSKAR verkligen Ove! Men jag blir alltid så sur på honom?! Han e ju... Aaa jag vet inte men bara för dum i huvet haha. Annas dialekt e också härlig haha inte för att va sååå men jag vet inte, den e bara rolig. Nu börjar de snart! Hejdå nu ska jag sätta på tvn :D


Ny tröja!

Hann en sväng till täby innan kussarna kom, inköpt:
1 tröja
1 pjamas :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3381589/images/2012/pic_5071bc95ddf2b329f1003e40.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3381589/images/2012/pic_5071bc92e087c33d54553ee4.jpg" class="image">


Visst va pyjamasen söt? Älskar tyget i byxorna! De va jättemysigt! Och spetsen på båda tröjorna. Vad tycks?


Ninja turtles bratha

Haha vi hade ju somsagt en kusin och hennes kille på besök, och vi diskuterade skräckfilmer. Feg som jag är blev jag skrämd. Så det slutade med att jag nu kollar på ninja turtles :'D no h8 jag älskar den filmen fortfarande... Haha vet, jag e inte normal.


Gomorron

Hejsan!
Ligger i sängen just nu, tänkte skriva dagens planer: jag tror att mamma kunde följa med och handla lite saker, sen kommer min kusin och hennes pojkvän hit, efter det så... Har jag inte planerat ngt :) om jag inte kommer på något att göra får de väll bli läxor :/
Vad ska ni göra idag?


Pensionärsjävlar <3

Garvar sönder :'D hahaah så jädra kul hahhahahhahaa


Hemma

Idag va jag som sagt på kalv/tjurruset. De va jättekul och jag och Vickan fick smutsa ner oss rejält, lera upp till knävecken och halva låren. Det va iaf riktigt kul, ni borde också vara med nästa år kanske..? Haha men anyway, direkt efter skulle vi bort, lite segt bara :/ men jag följde med iaf. Men efter middagen gick jag och Marcus hem. Så nu är vi hemma och så. Jag ska nog mysa ner mej framför någon film och äta lite godis o bli lite tjockis ;) men ni får ha de så jättebra! Pusspuss <3


Fiiiilmmmm

Någon mer som kollar på 3an? Den ser nog jättetråkig ut om man inte vet vad den handlar om men den e rätt bra ;) men vad gör ni då?


svar på frågestunden del 1!

det var några frågor från frågestunden! jag hann inte ta fler just nu, ska vara lite social!
ps. du som undra om jag kunde ta de i videoinlägg, hoppas detta va okej :/ ♥
 
 

u have no idea how much u hurt me.

hej allihop!
pappa kom som sagt hem från USA ikväll, han hade med sej converse och en Abercrombie & Fitch tröja till mej :D allt är ju mycket billigare där än här hemma :( jag har inte tagit någon bild på dom men conversen är vita och tröjan en varinblå tshirt. alla vet ungefär hur sånna saker ser ut...? Imorgon ska jag springa kalvruset med min kompis :) ♥ kommer bli jättekul hoppas jag, men just nu är jag lite trött och så så det känns inte skitroligt precis men jaja jag får tagga till lite bara ;) har lite tråkigt så sociala messa på kik: sandrasandris heter jag där. :) ♥

SO

Vi sitter i centralhallen just nu och väntar på so läraren. Efter SOn ska lite andra människor än dom vanliga hem till Anna. Ikväll kommer papi hem från USA! :D


duktigflicka ;)

nu har jag väll uppdaterat varannan sekund hela kvällen? Satt vid datorn och väntade på att en viss människa skulle logga in på fb men nää det gjorde han inte, så nu ger jag upp :/ bloggar mera imorgon iaf! :) puss!

helt vanlig torsdag!

tänkte berätta vad jag stör mej på, på radion på morgonen säger dom alltid (iaf om ni lyssnar på vakna med the voice heheee) såhär typ: ah idag äre en helt vanlig tråkig tisdag! typ så, och jag blir så himla depp av de haha lite konstigt kanske men jag får lixom ingen större lust att gå upp och leva mit liv när dom säger så ^^ någon som håller med? lite mupp men så tycker jag haha.
 

fototips - färger

färgerna är ganska viktiga i en bild, nu snackar jag i efterhand när ni ska redigera, tex om ni har fottat en tårta, då kanske det är bra att ha en som ger tåran lite mörkare färg. Då lyfts lixom färgerna fram mera och blir fylligare! Eller om ni har tagit kort på en äng, då vill man ju inte att ängen ska va helt kolsvart, så då kan man ta en ljusare effekt! tack jag vet att dedär ägde men ah, tänk på vad ni sätter för effekter bara.

Träning i converse (y)

eftersom min jumpadojjor va så blöta efter träsket på origenteringen kunde jag inte ha dom på träningen. Så smart som jag är tog jag conversen, och det gick, ah inte så bra som ni nog förstår. jag fick ont i bene direkt när vi hade joggat ett varv -.-" great! Menmen anna hade samma problem så medans dom andra sprang intervaller fick vi köra lite egenpåhittade löpskolningar haha :( sen skulle vi köra styrka så då kunde vi va med! :) men nu ska jag intetråka ut er, det va itne meningen! Bloggar när jag har något intressantare ämne ;)
 
 

Origentering

Vet inte om jag sava rätt... Men aja nu har vi kommit tillbaka till skolan efter den. Vi började direkt på morgonen i Ensta. Jag och Sigrid fick en hyfsad tid, om vi hade sprungit sista 5 metrarna istället för att gå som va väldigt korkat eftersom vi inte va trötta -.-" så hade vi vart bäst i klassen av tjejerna! Menmen vi kom 2a iallafall.. Hela mitt skåp är fullt av blöta kläder! Thumbs up :( orkar inteee. Just nu sitter jag med Felicia, Carro och Julia på en bänk och väntar på att engelskan ska börja. Efter den har vi matte sen svenska sen ska jag hem, och halv sex börjar träningen. Så, det va de jag skulle göra idag :)


Joakim Karlsson

har ni hört att Joakim Karlsson avled nyss. Kommer ni ihåg? De va han som blev knifskuren och misshandlad för ca en vecka sen? Jag va bara tvungen att skriva det. asso vem f'n gör så!? aaah jag fattar det bara inte :? Vad har människorna för seriösa tröga problem? Man GÖR BARA INTE SÅ! Det är emot alla spärrar för medkänsla och hela skiten?! Dom måste seriöst ha något problem! Hur kan man tilllåta sej själv att sparka och trampa någon i huvudet, som LIGGER NER till och med!? Så j'dra fegt att man inte förstår! Kan inte beskriva vad jag skulle vilja göra mot skithögarna. Så länge kan dom bara gå och dränka sej någonstans (Y)
(jag kände ingen som kände Joakim eller hmn bara så ingen börja undra)
Håller ni inte med? Vaf'n e de för männsikor som lever idag? Och va e de som e så j'kla fel med dom? :'(
Hats off för Joakim.

hur går det hörrni?

5 komentarer på frågestunden hittills. NI kan bättre! Kom igen en till! Det blir väll roligare att höra på svaren om man får flera? :) eller? Kom igen nu, vet att ni är många fler än fem som läser min blogg :D Och jag kan ta en fråga redan nu, ang att svara i videoinlägg så njaaa jag tror inte jag kan det :( sorry men mm. jag ska försöka göra ett jätteroligt inlägg med svaren, okay? :/ love u guys! ♥
KLICKA FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN→ http://sandraofsthlm.blogg.se/2012/september/fragestund.html
 

så sanna allihopa :')

 

He's mine. Is that hard to get? :(

Jaa då va de bara att ta itu med engelskan dådå. Lite ord och så bara men ändå, är inte på plugga engelska-humör -.-" idag i skolan va de som vanligt. Och eeh vad ska jag skriva? Aja jag skriver när jag kmr på! :)
Jo juste, skriv frågor i frågestunden!! http://sandraofsthlm.blogg.se/2012/september/fragestund.html gå inte där och skriv vilken fråga ni vill!! Svarar när minst fem har komenterat!
Sigrid och jag hade bara lite kul på matten ;)


Svenska

Har svenska just nu, eller nej vi sitter i biblioteket och väntar på Kristina. Anna läser bloggar, Gabi och jag snackar å aa chillar lite. Anna ville att jag skulle blogga så att hon kunde läsa ngt haha. Men jag kan skriva dagens planer: först ska jag sluta skolan ju och sen går jag hem och äter mellis, sen ska jag plugga engelska. Nästa vecka börjar träningen på Onsdagar. Vi tränar med 98orna på Onsdagar och 00orna på Torsdagar. Och på Tisdagar med oss själva :) bara 99orna. Dehär inlägget blev värdelöst. Tacka Anna :) (y) puss!


Schobree snorunge

Tja!
Sitter just nu och snackar med Erica och kollar på Chelsea-någotlagsombörjarmedN men ah så jag ska snart gå och lägga mej eftersom den matchen inte va så kuuul... Ehm japp men vad ska jag skrivaaa, följ mej på instagram! @sandraofsthlm
Inget mer att skriva! Godnatt världens bästa bloggläsare!
Hahahahahhaha älskar dej Erica! :')


easy stuff? right?

Så, nu har jag lagt in lite bilder i menyn! :) men egentligen, asso hur lätt trode ni det va innan ni såg denhär bilden? jag trode blogg.se va en lätt sida att designa med, men neej ni de e ganska apasvårt förstår ni! man kännes sig som en riktig nörd som sitter och programerar in koder, de e exakt det man gör haha!
men va har ni för er denhär kvällen då? 

Men ååååå

Imorse hade jag inte ont i huvudet längre och kände mej bra, men sen lite senare efter frukosten kände jag mej hängig. Så jag stannade hemma tills vi hade håltimme, då kände jag mej bättre å gick jag till skolan å va med på Biologin och SO:n. Friidrotten ikväll tror jag inte att jag går på, jag kommer bli sjukt snorig! :( nää va tråk! :( ska jag åka dit och bara lyssna om dom kör teknikgren? Hmm får se vad jag gör! Just nu ska jag plugga spanish iallafall... Prov imorgon nämligen -.-"


Hola a todos!

Jag känner mig lite bättre nu än förut idag. Ikväll har ja klippt mej, gjort läxor och ätit middag, de blev pannkakor :D haha nomnom. Kollar på X-factor just nu. Kanske ni också gör? :) men nu har jag inget att skriva! Adios amigos!
Klippningen


Jomen sjuk ska man ju vara -.-"

Dehär sög då?! Efter jumpan (våran första lektion) blev jag helt gAlet snorig! Så ah jag ba ahmen jag är här så länge jag kan, för jag kunde lixom inte sitta å snora hela lektionera då skulle de bli bara liiite jobbigt + att jag nös 24/7 -.-" så jag va med på alla lektioner tills vi hade Biologi och då hade vi prov så då tänkte jag att jag skulle va med på det så jag slapp omprov... Så blev de men efter den så orkade jag inte längre :( så jag skippade Fysiken, den sista lektionen. Så nu sitter jag hemma å är arg på förkylningar, nej jag skojja men varför skulle jag bli sjuk just IDAG? Då kunde ju de dra ner betyget på ännu ett prov! Great! :@